Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
29 Misafir (14 Mobil) - 15 Masaüstü14 Mobil
5 sn
65.111
Cevap
960
Favori
4.971.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #34
Sayfa: önceki 32523253325432553256
Sayfaya Git
Git
Giriş

Olur fan genişliğinde olursa en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mersin de Rota climate servis yönünden iyi olur diye düşünüyorum.Sonucta şirketin merkezi Mersin de.Klima olarak da alınabilir 12 BTU modelinde 14500 BTU ya kadar çıkabiliyor dedi satış yetkilisine sordum.Fiyati diğer Midea uretimi markalara göre bi tık fazla.Eger uygun bir kampanya olursa ben de almayı düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • besiktasjk05 B kullanıcısına yanıt

TCL Elite TAC-12CHSD, 24K falandı fiyatı. Bir de Fujiplus var, komsu ondan satın almıs memnunum diyor ama 2K fark icin degmez bence, TCL daha iyi, satın alınabilir bir klima bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2025; 18:16:44 >

Kaira 9000 ve 24000btu'luk modelleri düşünenler için çok detaylı bir inceleme videosu çektim.

Tüketim testlerinden tutun klimanın tüm akıllı özelliklerine kadar her şeyi videoda bulabilirsiniz.

Bende sevgili @klima5505 'ın tavsiyesi ile almıştım.

Umarım işinize yarar.

Berkan Sezeryoutube
    Bu videoda, Kaira DTXR25E (9000 BTU) ve Kaira DTXR71E (24000 BTU) klimalar ile yaptığım tüm testleri ve akıllı ev entegrasyonlarını paylaşıyorum. ❄️🔥 Enerji tüketimi, soğutma/ısıtma performansı, sessizlik testleri ve Home Assistant & Alexa entegrasyonuyla bu klimaların gerçek kullanım deneyimini göreceksiniz. 📡 Videoda Neler Var? 🔹 BTU hesaplama ve doğru klima seçimi 🔹 9000 & 24000 BTU enerji tüketim testleri (gerçek fatura hesaplamaları) 🔹 Sessizlik ve performans karşılaştırmaları 🔹 Soğutma & ısıtma hız testleri 🔹 Kaira’nın Wi-Fi, Home Assistant, Alexa & Siri entegrasyonu 🔹 Akıllı ev otomasyon senaryoları (pencere sensörü, varlık sensörü, Telegram bildirimleri) 🔹 Artılar & eksiler, servis ve garanti detayları 💡 Kimler İzlemeli? – Klima almayı düşünenler, doğru BTU seçmek isteyenler – Enerji tüketimini merak edenler – Home Assistant ve Alexa ile klima kontrolünü öğrenmek isteyenler – Akıllı ev sistemlerine klima entegre etmek isteyenler 📢 Yorumlarda paylaş: – Sizce akıllı evde klima otomasyonları gerekli mi? – Kaira klimalar hakkındaki deneyimlerinizi merak ediyorum! 🔔 Abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutma! Böylece yeni akıllı ev ve teknoloji videolarını ilk izleyenlerden biri olabilirsin. 📲 Sosyal Medya Twitter/X: https://x.com/berkansezer Instagram: /berkansez
    https://www.youtube.com/watch?v=dYyueMAlxLs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 22 Eylül 2025; 21:5:34 >
  • Merhabalar, ev için 5 küçük +1 büyük olacak şekilde bir multisplit klima için keşif hizmeti alacağım. Özellikle İstanbul/Başakşehir'de önerdiğiniz bir servis/marka var mıdır? Daikin için sitelerinden talep oluşturdum, eve yakın servis telefonlarını açmadığı için :)

Daikin, Mitsubishi Electric ve Mitsubishi Heavy(İklimsa) firmalarından teklifler aldım.

Evin ihtiyacı:

1 adet 22k btu

1 adet 12k btu

4 adet 9k btu

Elimizdeki tekliflere bakınca Daikin'e yönelmemiz yüksek ihtimal görünüyor ancak çift dış ünite ile çalışabiliyorlar. Mitsubishiler tek dış ünite ile işlerini görebililiyorlar.

Daikin'de 2 adet Shira Plus (22k+9k) olmak üzere kalanlarını Shira Eco önerdiler.

Mitsubishi Electric için Noviro ve Enviro serisi ürünler var teklifte. (Daikin ile benzer fiyat)

Mitsubishi Heavy için SRK35ZS-W modelini önerdiler, ancak bir model karşılığını bulamadım (totalde %10 daha uygun fiyatı)

Daha spesifik bir şekilde sorumu soracak olursam, bakmamızı tavsiye ettiğiniz başka bir marka/model var mıdır? Başka tavsiyeleriniz varsa da dinlemek isterim

Temperli cam büyük ihtimalle, maalesef kesilmez.

Hocam Selamlar,

Ben de benzer bir durumdayım. Hatta almam gereken sistem de sizinkine çok yakın.

- 1 adet 24k

- 3 adet 9k

- 2 adet 12k

Bu markaları tercih etme sebebiniz nedir? Mitsubishi ve Gree'ye bakmıştım ben de ama keşif seviyesine kadar bile gelemedim, araya başka şeyler gelince de havada kaldı. Emsal olması açısından yaklaşık fiyat paylaşabilir misiniz?

Bir de Mitsubishi'de bu gücü taşıyabilecek tek dış ünite göremedim ben. Size hangi modeli önerdiler?

Zannediyorum ki sizin eviniz de müstakil, dış üniteyi nereye koymaya planlıyorsunuz? Çatı mı arka cephe mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyepesto -- 25 Eylül 2025; 18:24:34 >

• Merhaba bimde 12lik Kumtel 18 bin TL kalitesi nasıldır alınır mı alüminyum boru ile geliyormuş orası düşündürdü ne dersiniz

Kumtel servisinden hayır gelmez hocam boşver hem de alüminyummuş, zaten o yüzden ucuzdur. Hbden TCL elite plus 12 al 21.998 TL. TCL2000 kodu vardı hala geçerliyse 20 ye gelir.

Baktım satıcısı Hb olan üründe geçerli ama 23 den 21 oluyor onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis41 -- 25 Eylül 2025; 20:21:15 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.