Üfleme sıcaklığını ölçmek için elimde alet yok maalesef. Ama 22-23 metrekare odayı soğutmuyor dünden beri canım baya sıkkın. Tahliye borusundan su akmaya başladı ama halen tam anlamıyla soğutmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3230. sayfa)

-
-
Hocam enerji tüketimine nerden bakıyorsunuz acaba. Ben samsung smartthings uygulamasından bulamadım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evinizde basit bir termometre varsa o bile olur. Ağzına koyup ölçebilirsiniz illa ki prob olmasına gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sabah klimayı 18derece 4.kademe fanda çalıştıralı 3 saat oldu. İçerisinin sıcaklığı 30dereceden 28dereceye düştü sadece. Elimi tuttuğumda hafif bir soğukluk hissediyorum ama üşüme yok maalesef. Klima montajından sonra tahliye borusundan da 2 saat kadar sonra su gelmeye başladı. Halen su geliyor ama klimanın soğutmasında sıkıntı var galiba
İç ünite ile dış ünite arasında kaç metre mesafe var?
-
Montajda içinize sinmeyen durumlar olmuşmuydu, örneğin vakum yapıldımı
Bence hiç uğraşmayın.Canınızı sıkmaya değmez.Sorunlu klima denk gelmiş.Vakit kaybetmeden servis talebinizi iletin..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ev cati kati yada motora güneş değişiyorsa sebebi olabilir..
SmartThings'in ana ekranına Energy kısayolunu ekleyin. SmartThings'de sağ üst köşedeki üç nokta'ya tıklayarak Ev Bilgileri Ayarı'nı seçin ve Energy'i işaretleyin. Energy menüsü ile SmartThings'e bağlı tüm Samsung cihazların enerji tüketimini izleyebilir hatta bundan para bile kazanabilirsiniz. Detaylar şu mesajımda: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161746465
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 10 Ağustos 2025; 13:29:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Daikin’in kendi uygulaması var, oradan bakıyorum.
Muhtamelen montaj hatası olarak gözüküyor aynı durum bende klimanın 2. Yazında başıma geldi
Gelen arçelik servisi montajı yapan arkadaşını suçlamıştı uygun conta kullanmamış ve gaz kaçmış
-
Minisan Maximus 9000 Btu Inverter Klima (Montaj Dahil)
https://www.hepsiburada.com/minisan-maximus-9000-btu-inverter-klima-montaj-dahil-p-HBCV000096AQRW?ftid=li6gfz0b84cz76eq&magaza=modatrend34&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
Bu gün böyle bir klimaya denk geldim 11 metrekare bir oda için alsak iş görür mü acaba türk markası ama yüksek ihtimal midea veya gree üretimidir diye düşünüyorum geribildirimdeki dış ğnite görsellerinden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Selam salı günü kısmetse ilk kez klima kullanacağız hayırlısıyla 9000 lük beko inwerter wifi klima 18 m2 oturma odasında ve oda 30c civarı ısıda bunu sıcaklarda hep açık mı bırakmak gerek? zira yatarken oda boş kalacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ağustos 2025; 3:48:38 > -
9000 lük klima 18 20 m2 ye kadar yeterli deniyor 11m2 için rahat yetmesi gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ağustos 2025; 5:29:23 > -
DEHŞETLE OKUDUM
sonuç ne oldu?
-
Gree Fairy 12000 btu klimam var.Eco modda çalıştırınca normal turbo modda çalışır gibi elektrik tüketimi (1200 watt gibi) oluyor.Fairy kullanan test edebilir mi ?
-
@klima5505 Merhaba hocam, elimde 2013 yılında satın alınmış ama pek kullanılmamış general fujitsu ashg24lfcc marka model klima var acaba bu klima 40 metrekarelik bir odayı soğutmak için yeterlimidir yoksa yeni bir klima satın almalıyım internette araştırdım ama pek bişey bulamadım sizden rica etsem bu klima hakkında bilgi verebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şayet alt linktekiyse gayet iyi
-
Merhaba hocam taşınma süreçlerinden ancak giriş yapabildim.
Bayağı duvar delineceği ve kablolar çok kötü duracağı için mobil tercihinde bulunduk. TCL 12000 mobil aldık. Sesi evet çok fakat gece açmıyoruz zaten. Kullanılırken de genellikle kulaklık olduğu için çok rahatsızlık vermiyor. Ankara için soğutması da yeterli 24 derecede çalışıyor ve yetiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X