Şimdi Ara

İPHONE 3G VE 3GS İÇİN3.0 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL(REDSNOW YÖNERGESİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
261
Cevap
1
Favori
48.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.amon

Kızımın iphone'unun hiç kullanmam ve bilmediğim halde(win tabanlıları kullanıyorum) sorunsuz bir şekilde hallettim,ilkker!e ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Birazdan 3GS 32 GB iPhone'umu Jailbreak Yapıcam Ama Cydia'yı vs yükledikten sonra Jb yaptıktan sonra oyunları nası kurucagımı iPhone'a atıcagımı bilen ve beni bilgilendirebilicek herhangi biri varmı cok memnun olurum valla simdidien tskle
  • quote:

Orijinalden alıntı: poplenoat

arkadaşlar jailbreak işlemini yaptım
    menü bölümünde cydia adında bir program oluştu.
    cydia yı açıp deneme amaçlı bir oyun yükledim.
    fakat oyun demo açıldı.
    full programları nasıl yükleyebiliriz?

yönergede mobileinstall var.onu yükle.daha sonra telefonu kapat aç.iphone ie ilgili sitelerden program oyun vs indir.inen ipa uzantılı dosyalara çift tıkla.itunes application bölümüne gidecektir onlar.iphone u pc ye bağla.sonra itunes aracılığı ile sync yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

Orijinalden alıntı: poplenoat

arkadaşlar jailbreak işlemini yaptım
    menü bölümünde cydia adında bir program oluştu.
    cydia yı açıp deneme amaçlı bir oyun yükledim.
    fakat oyun demo açıldı.
    full programları nasıl yükleyebiliriz?

yönergede mobileinstall var.onu yükle.daha sonra telefonu kapat aç.iphone ie ilgili sitelerden program oyun vs indir.inen ipa uzantılı dosyalara çift tıkla.itunes application bölümüne gidecektir onlar.iphone u pc ye bağla.sonra itunes aracılığı ile sync yap

Alıntıları Göster
    Hmm installous vs gibi yerlerden indirdigimiz ipa uzantılı dosyalarımı diyorsun ? peki çift tıklayınca direk application bölümüne gidiyormu ? yoksa ayriyetten bi iş varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Hmm installous vs gibi yerlerden indirdigimiz ipa uzantılı dosyalarımı diyorsun ? peki çift tıklayınca direk application bölümüne gidiyormu ? yoksa ayriyetten bi iş varmı

Alıntıları Göster
    sen pc ye indir çift tıkla itunese gider.tabi installosu ile de kurarsın
  • quote:

sen pc ye indir çift tıkla itunese gider.tabi installosu ile de kurarsın

Alıntıları Göster
    slm iphone 3g ile çektiğimiz videoları nasıl pc ye aktaracağız bilgisi olan varmı?
  • winscp ile baglanman gerek. baska turlu atilmaz
  • quote:

winscp ile baglanman gerek. baska turlu atilmaz

teşekkür ederim winscp ile hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

quote:

winscp ile baglanman gerek. baska turlu atilmaz

teşekkür ederim winscp ile hallettim

Alıntıları Göster
    beyler bir sorum var:
    bende ipod touch 2G var ve 3.0 yüklü acaba bu jailbreak'ı yapabilir miyim???
    CEVAP VERENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

bu yöntemle tüm 3g iphone'lar jb yapılabiliyor mu? şimdi gidip turkcell'den kontratlı bir iphone alsam, jb yapabilir miyim? bildiğim kadarıyla 3.0 ile geliyor.

evet yapabilirsin bende senin gibi turkcellden almıştım ve aldığım gece jailbreak yaptım sorunsuz kullanıyorum üstelik sürümü hala 2.1...

Alıntıları Göster
    ya ben bu redsnowda denilen dosyayı seçtiğimde next çıkmıor acaba sorun nedir? 3gs var bende daha bugün aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

ya ben bu redsnowda denilen dosyayı seçtiğimde next çıkmıor acaba sorun nedir? 3gs var bende daha bugün aldım

Alıntıları Göster
    3.0 sürümünü göstereceksin redsnow a
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibros

3.0 sürümünü göstereceksin redsnow a

Alıntıları Göster
    ben hiç bi şekilde itunestan telefona bi şey akramıorum telefonum jalbreakli ve cydia da yüklü
  • mobileinstall yapman lazim crackli uygulamalari yuklemek icin
  • quote:

mobileinstall yapman lazim crackli uygulamalari yuklemek icin
    arkadaşlar iphone alalı daha 3 gün falan oldu çok yeniyim.
    şimdi jailbreak yapılı 2.el 3g aldım. ancak telefonda cydia programı yok acaba beni kandırdılar mı jailbreakli diye.
    jailbreakli telefona hangi programları yüklemem gerekiyo şu anda? yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

beyler bir sorum var:
    bende ipod touch 2G var ve 3.0 yüklü acaba bu jailbreak'ı yapabilir miyim???
    CEVAP VERENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    arkadaslar soruma cevap lütfennn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFt

ben bugun aldim 3gs dogubanktan orda kirdimdim ve telefonda cydia var... ama gerisini cozemedim nasil oyun yuklucem veya nereden bulcam oyunlari? cydia'nin icinde kategorilerden games'e bakinca 50tane oyun cikio dandik dandik... yardim ederseniz sevinirim...

Alıntıları Göster
    hocam bir yerde icy'nin daha iyi oldugunu okumustum neden cydia yukluyoruz???bir de ikisini bir yüklesek n'olur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

hocam bir yerde icy'nin daha iyi oldugunu okumustum neden cydia yukluyoruz???bir de ikisini bir yüklesek n'olur???

Alıntıları Göster
    beyler bende ıphone almayı düşüyorum ama türkiyede çok pahalıya denk geliyor dubaide ne kadardır fiyatları ve türkiye ye gelınce kullana bilirmiyim bi yardımcı olurmusnuz!!
  • ben dediklerinizi yaptım ama cydia dan program yukledikten sonra donuyor iphone sebebi ne olailir... yukledigim program bossprefs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erving

ben dediklerinizi yaptım ama cydia dan program yukledikten sonra donuyor iphone sebebi ne olailir... yukledigim program bossprefs...
    slm millet,

ilker anlattığın 3gs yönergesindeki gibi, purlrainin inirdim. 32gb 3.0.1 model için çalıştırdım, şimdi purpel rain runnig diyor, telefondan kabloyu tak itune işareti var

windows7 yüzündemi sorun yaşadım acaba , kapatsak bozulurmu :/

edit: tel açılmıyor, itunes a takl işreti var. restore etsem düzelirmi acemiyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotifoti -- 8 Eylül 2009; 14:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

slm millet,

ilker anlattığın 3gs yönergesindeki gibi, purlrainin inirdim. 32gb 3.0.1 model için çalıştırdım, şimdi purpel rain runnig diyor, telefondan kabloyu tak itune işareti var

windows7 yüzündemi sorun yaşadım acaba , kapatsak bozulurmu :/

edit: tel açılmıyor, itunes a takl işreti var. restore etsem düzelirmi acemiyimde

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar,
    bende bu yönergelerde anatıldığı gibi JB yaptım cihazıma fakat cydia source ekledikten sonra cydia çöktü
    sebebi ve çözümü nasıl olabilir bilen varsa bi yardım...teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gcanal

slm arkadaşlar,
    bende bu yönergelerde anatıldığı gibi JB yaptım cihazıma fakat cydia source ekledikten sonra cydia çöktü
    sebebi ve çözümü nasıl olabilir bilen varsa bi yardım...teşekkürler

Alıntıları Göster
    hangi source ekledin.eklediğin source u silmen gerek.yolu da etc/apt/sources/cydia.list in içinden silmen lazım .muhtemelen i.anahtarını eklemişsindir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.