Şimdi Ara

Ps/2 Klavye yi Usb dönüştürücü ile bağlama.Sorun var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 senedir dandik bir klavye kullanıyordum.Bu Klavye arada çalışmıyordu.Bu yüzden koblusunu takıp çıkayırodum.Ama 1 sene geçtikten sonra Ps/2 yuvası dağıldı.Artık kullanılmıyor.Neyse klavye bozuldu yenisini aldım.Yeni klavyede Ps/2 olduğu için Usb dönüştürücü ile bağladım.Ama performans sorunu yaşıyorum.Mesala Cs 1.6 oynuyorum.W basıyorum.A ya basıyorum.Sonra A'dan elimi çektikten sonra ilerlerken birden duyuyor.Elimi kaldırıp W birdaha basmam lazım ilerlemek için.Bu performans sorununu nasıl halledebilirim.Oyun oynayamıyorum.Yakında pc topluycam kaliteli bişey.Ama şimdi bu sorunu çözmek istiyorum.

Klavye Modeli.A4tech KM-720

• Arkadaşlar lütfen yardım edin.
  • Aynı sorun bende de var çözümü bulamadım.
  • Arkadaşlar bende G800MU almayı düşünüyorum laptop`a bağlamak için sanırım bu sorun kalitesiz çeviriciden kaynaklanıyor.Başka düşüncesi olan arkadaş varsa söylesin ama bu sorun genelde yaygın.Ondan almaya çekiniyorum G800MU`yu.Keşke USB olsaydı.
  • konuya güncel bir cevabı olan varmı
  • arkadaşlar aynen bende de sorun var. donuştucuden driver kurmama ragmen bi turlu gormuyor anlamadım gitti benim klawyede km-720 ama tanımıyor donuşturucuyle inşallah bilen biri şu konuya bi el atar
  • aynı sorun bendede var çözüm bulan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var hatta 2 farklı dönüştürücü satın aldım birisi kablolu diğeri kablosuz ama sonuç yine aynı var mı bi önerisi olan
  • Arkadaşlar bende sizin gibi aynı sorunu yaşıyordum SORUNU ÇÖZDÜM

Bunu kullanıyordum ve tuşlara basarken aksaklıklar yaşıyordum mesela peste adam çapraz gitmiyordu, call of dutyde ileri tuşuna basılı tuttuğun halde duruyordu. Sonra..

Electro Worldden hama markalı dönüştürücü aldım ve alırken o kadar korktum ki gene aynı şeyi yapçak diye ama yapmadı ve mis gibi çalıştı. Olay dönüştürücüde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.