Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feriox

8 mb bağlantı için başvuru yapıldığında hemen işleme alınıyormu yoksa ayın 1 inden itibarenmi başlıyor?

Alıntıları Göster
    Bu ne yav online işlem merkezinin onay butonuna tıkladıkdan sonra hızım uçuşa gecti
    Tarife değişikliği olarak yapmayı öneren arkadaşa çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: feriox

Bu ne yav online işlem merkezinin onay butonuna tıkladıkdan sonra hızım uçuşa gecti
    Tarife değişikliği olarak yapmayı öneren arkadaşa çok teşekkür ederim.

aynen valla dün gece geçtim bağlantı kesilip yeniden başladı bi baktım uçuyorum

Orijinalden alıntı: Rx3004

Nasil bir toplumuz bilmiyorumki, Hız düşmüyor diye bu tarfiye geçenler daha sonradan hızları düşüp ttnete sövenler :) hızı düşmeyenlerde oh beleş diyip sömürmeye devam edenler Hepinizi kınıyorum..

Ee burası Türkiye. Fırsatları değerlendirmek gerek

Orijinalden alıntı: secondpress

quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

Nasil bir toplumuz bilmiyorumki, Hız düşmüyor diye bu tarfiye geçenler daha sonradan hızları düşüp ttnete sövenler :) hızı düşmeyenlerde oh beleş diyip sömürmeye devam edenler Hepinizi kınıyorum..

Ee burası Türkiye. Fırsatları değerlendirmek gerek

Alıntıları Göster
    Hızım düşmüyor diyen arkadaşlar 24 ay tahattülü 8 mbit NETLİMİTSİZ tarifesine geçtiler sanırım. Kampanya şartlarını iyi okumanızı öneriyorum;

- NET4, NET4 (Plus), NET6, NETLİMİTSİZ ADSL paketlerinde abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 15 GB'ı aştığında ADSL kullanım hızı 512 Kbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip edilen aya girildiğinde, abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde 15 GB kotanın aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

- Kampanyadan yararlanan mevcut TTNET ADSL aboneleri, 24 aylık taahhüt verip 8 Mbps'ye kadar NET paketlerine geçerek ilk 3 ay boyunca şimdi ödedikleri paket ücretini, kalan 21 ay boyunca da geçiş yaptıkları paketin mevcut tarife ücretini ödeyeceklerdir.

- TTNET'e yeni abone olan müşteriler bu kampanyadan yararlanamazlar.

İndirimli Hızını Katla Kampanyası'ndan halihazirda herhangi bir kampanyadan yararlanmayan (taahhütü olmayan) 1 Mbps 4 GB, 1 Mbps 4 GB (Plus), 2 Mbps 4 GB,
    2 Mbps 6 GB ve 1LİMİTSİZ paketlerini kullanan mevcut TTNET ADSL müşterileri, 24 aylık abonelik taahhütü vererek, kullandıkları paketten daha düşük bir NET pakete geçmemek kaydıyla, aşağıdaki tabloda belirtildiği şekilde yararlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 14 Eylül 2009; 19:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

bende sorun yok şuanda 840 kb ile indirmeyed evam ediyor :)

MH'yi aradım şimdi, 8mbs 15gb olan tarifedeyiz taahhüt vb. birşey yok o yeni aboneler için geçerlidir dedi. peki dedim kapadım :)

3 ağustos itibari ile şuanki statiklerim şöyle;

2009 Ağustos
    upload
    20.164.591.552
    (18,78 GB)
    download
    771.543.271.009
    (718,556 GB)

Alıntıları Göster
    Ya dün 600lerde indiriyordum hızım 6.5 falandı bugun 24-32k larda indiriyorum t***ntden speedtest.net den test yaptım 6.8 yazıyor ee hızımda 512ye düşmemiş niye bu kadar düşük download hızım?

||AMD ATHLON 64 X2 5000||Biostar TF7025-M2||2x2 4GB Kingston 800Mhz||ASUS EN8800 GT 1 GB||Samsung 80 GB 7200 RPM 8 Mb Sata2||Raidmax 530W PSU||A4-TECH X7-G800MU||A4Tech X-750F Mouse||Logitech X-200 2+1 Music Sound Speaker||Cooler Master Centurion 5 + MOD ||

• quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

bende sorun yok şuanda 840 kb ile indirmeyed evam ediyor :)

MH'yi aradım şimdi, 8mbs 15gb olan tarifedeyiz taahhüt vb. birşey yok o yeni aboneler için geçerlidir dedi. peki dedim kapadım :)

3 ağustos itibari ile şuanki statiklerim şöyle;

2009 Ağustos
    upload
    20.164.591.552
    (18,78 GB)
    download
    771.543.271.009
    (718,556 GB)

Alıntıları Göster
    Durmak yok yolmaya devam

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

• quote:

Orijinalden alıntı: companjera

Ya dün 600lerde indiriyordum hızım 6.5 falandı bugun 24-32k larda indiriyorum t***ntden speedtest.net den test yaptım 6.8 yazıyor ee hızımda 512ye düşmemiş niye bu kadar düşük download hızım?

Alıntıları Göster
    Bende 8 mbite geçmek istiyorum online işlem merkezinden geçiş yaptığımda 24 ay taahhüt vermiş oluyormuyum?

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bende 8 mbite geçmek istiyorum online işlem merkezinden geçiş yaptığımda 24 ay taahhüt vermiş oluyormuyum?

Alıntıları Göster
    72 GB oldu kota henüz düşme yok çokta yüklenmiyorum rapidin kotasıda bitiyor zaten bir 10 gün daha düşmeden devam ederse yırtdım sayılır.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

72 GB oldu kota henüz düşme yok çokta yüklenmiyorum rapidin kotasıda bitiyor zaten bir 10 gün daha düşmeden devam ederse yırtdım sayılır.

Alıntıları Göster
    1MB sınırsız var bende geçicem şimdi buna.Baktım hız düşerse geçerim 2MB sınırsıza

Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn

1MB sınırsız var bende geçicem şimdi buna.Baktım hız düşerse geçerim 2MB sınırsıza

Alıntıları Göster
     8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Hızım düşmüyor diyen arkadaşlar 24 ay tahattülü 8 mbit NETLİMİTSİZ tarifesine geçtiler sanırım. Kampanya şartlarını iyi okumanızı öneriyorum;

- NET4, NET4 (Plus), NET6, NETLİMİTSİZ ADSL paketlerinde abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 15 GB'ı aştığında ADSL kullanım hızı 512 Kbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip edilen aya girildiğinde, abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde 15 GB kotanın aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

- Kampanyadan yararlanan mevcut TTNET ADSL aboneleri, 24 aylık taahhüt verip 8 Mbps'ye kadar NET paketlerine geçerek ilk 3 ay boyunca şimdi ödedikleri paket ücretini, kalan 21 ay boyunca da geçiş yaptıkları paketin mevcut tarife ücretini ödeyeceklerdir.

İndirimli Hızını Katla Kampanyası'ndan halihazirda herhangi bir kampanyadan yararlanmayan (taahhütü olmayan) 1 Mbps 4 GB, 1 Mbps 4 GB (Plus), 2 Mbps 4 GB,
    2 Mbps 6 GB ve 1LİMİTSİZ paketlerini kullanan mevcut TTNET ADSL müşterileri, 24 aylık abonelik taahhütü vererek, kullandıkları paketten daha düşük bir NET pakete geçmemek kaydıyla, aşağıdaki tabloda belirtildiği şekilde yararlanabilir.

Hayır tahaütsüz NETLİMİTSİZ paket kullanıyorum.
    86 GB 'dayım hızım düşmedi. Geçen ay 152 GB yaptım ayın 25 inde düştü.
    Verdiğiniz maddelerde de 15 GB 'ı geçince hızın düşmeyeceği şeklinde bir hüküm göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Hayır tahaütsüz NETLİMİTSİZ paket kullanıyorum.
    86 GB 'dayım hızım düşmedi. Geçen ay 152 GB yaptım ayın 25 inde düştü.
    Verdiğiniz maddelerde de 15 GB 'ı geçince hızın düşmeyeceği şeklinde bir hüküm göremedim.

Alıntıları Göster
    wallahi arkadaslar bende geçmeyi çok istiyorum ama bu hız düşürme zıkkımı kafamı karıştırıyo.. 1 mbit sınırsızda yeterli deil, bi oyun indirelim diyoruz 7gb bekle babam bekle 2 gün acık tut pc yi..sıkıldım artık..biraz beklicem belki yeni kampanya çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan0707

wallahi arkadaslar bende geçmeyi çok istiyorum ama bu hız düşürme zıkkımı kafamı karıştırıyo.. 1 mbit sınırsızda yeterli deil, bi oyun indirelim diyoruz 7gb bekle babam bekle 2 gün acık tut pc yi..sıkıldım artık..biraz beklicem belki yeni kampanya çıkar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 8 mbite geçeli 1 ayı geçti ve online işlemlere bakayım dedim ve şöyle bir olay var ben net limitsize geçerken bu göstediğim 799/8187 olan yere tam dikkat etmemiştim ama online işlem merkezinde yine bu kutucuk çıkmış bu başka bir tarifemi anlamadım.

http://i26.tinypic.com/2dwdp3n.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksaw1 -- 15 Eylül 2009; 10:10:30 >

• quote:

???

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
  • quote:

quote:

???

Alıntıları Göster
    Birde şu an geçsem 1 mbit internet kullanıyorum fatura ne kadar gelir acaba ?

• quote:

quote:

???

taahhüt yok..

ayın 15'inde paket değiştirdiğini düşünelim

ayın 15'ine kadar 1 mbit limitsiz,15'inden sonra netlimitsiz ücreti.

sınırsızdan sınırsıza geçişte çok büyük ücret farkları gelmiyor.

Orijinalden alıntı: Orkun_

quote:

quote:

???

taahhüt yok..

Alıntıları Göster
    Beyler ben 8mb kullanıyodum hızım düştü 512'ye ondan sonra aradım.1mb yaptırdım internetimi.Hatta yaptırdıktan bi kaç gün sonra aradım sordum tarifemi 1mb sınırsız dediler.Şu an hız 8 mb.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

quote:

quote:

???

taahhüt yok..

Alıntıları Göster
    Sırf bu TTnet'in faturasından korktuğum için geçemeyeceğim anlaşılan.

• quote:

Sırf bu TTnet'in faturasından korktuğum için geçemeyeceğim anlaşılan.

Alıntıları Göster
    1 mb sınırsızda 45 tl 8 mbit ilk3 ay 45 diğer aylar 49 bunda anlaşılmayacak bir durum yok

Birde şu an geçsem 1 mbit internet kullanıyorum fatura ne kadar gelir acaba ?

Alıntıları Göster

dün itibariyle geçtim normalde ilk gün geçerdim ben bu 15GB ıda sabrettim ama tak etmişti canıma :D devam nereye kadar giderse artık .ama benim 2Mbit internetim NETLİMİZSİZ diye aldık nımıssızlar 2Mbit veriyor.NOT netlimitsizin 1-8 arası olduğunu biliyorum bilmişlik etmeyin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoerdem -- 15 Eylül 2009; 11:57:21 >

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.