Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: portiwashere

250 gb indirdim bende de sorun yok :) 8 günde ne kadar çok download yapmışım :))

quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

ben 170gb ı geçtim daha bişey yok

Alıntıları Göster
    2 hafta sonra hepimizin ipini çekerler hiç meraklanmayın

• etraftaki wifilere saldırırız bizde :))

quote:

Orijinalden alıntı: _Bebeto_

Orijinalden alıntı: portiwashere

etraftaki wifilere saldırırız bizde :))

quote:

Orijinalden alıntı: _Bebeto_

Alıntıları Göster
    hızlar iyide herkesin birden düşüyo ondan 2 hafta sonra yazarız buraya hızım düştü diye

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

hızlar iyide herkesin birden düşüyo ondan 2 hafta sonra yazarız buraya hızım düştü diye

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende bugun geçtim mb tarifeye hatyta 3 saat oldu 6 gb 'a kadar bi dl 'im olmus 512 ne zaman düsser onu dusunuyorum kara kara :D
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

arkadaslar bende bugun geçtim mb tarifeye hatyta 3 saat oldu 6 gb 'a kadar bi dl 'im olmus 512 ne zaman düsser onu dusunuyorum kara kara :D

Alıntıları Göster
    hızım 2mb e dustu D

Orijinalden alıntı: nc39

hızım 2mb e dustu D

yuh...
    2011 Kia Rio 1.4 DOCH Trend Sedan
    Bmw tutkunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: gHost.

quote:

Orijinalden alıntı: nc39

hızım 2mb e dustu D

yuh...

Alıntıları Göster
    Ben 20 gündür 2 mbit tarifesindeyim hızım 15 gündür 8 mbit.

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Alıntıları Göster
    benım de 8 den 2 ye...demek benden alıp sana vermısler ya :)

Ya nası beceriyosunuz bu işi şanslı güruh sizi. 15 GB geçtiğin zaman hızın 512'ye düştüğü zaman müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyor musun? Ya da şu anda hızım 8 mbit neden ben bu hızdayım 2 mbite düşürün der misin merak ettim???

chester bennington
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Ya nası beceriyosunuz bu işi şanslı güruh sizi. 15 GB geçtiğin zaman hızın 512'ye düştüğü zaman müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyor musun? Ya da şu anda hızım 8 mbit neden ben bu hızdayım 2 mbite düşürün der misin merak ettim???

Niye diyim yav kafayımı yedim Hem sadece bana özel birşey değil birçok yerde test amaçlı 8-4-2 mbite yükseltme yapıyorlar bende seve seve tester oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Kasım 2009; 2:05:45 >

• quote:

quote:

quote:

Niye diyim yav kafayımı yedim Hem sadece bana özel birşey değil birçok yerde test amaçlı 8-4-2 mbite yükseltme yapıyorlar bende seve seve tester oluyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selam bu netlimitsiz tarifesinde sanırım kimse 15 gb kotaya dikkat etmiyor, peki ortalama ne kadar download yapıyorsunuz? işin b.kunu çıkarmak istemiyorum açıkçası yoksa 7/24 download yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nate Drake

arkadaşlar selam bu netlimitsiz tarifesinde sanırım kimse 15 gb kotaya dikkat etmiyor, peki ortalama ne kadar download yapıyorsunuz? işin b.kunu çıkarmak istemiyorum açıkçası yoksa 7/24 download yaparım.

AYLIK 300-400GB
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

@uzil
    - 8 Mbit Net Limitsiz tarifeye geçtikten sonra 1 ay geçmiş ise, bu tarifeden daha düşük ücretli olmamak üzere sınırsız bir tarifeye anında geçebiliyorsunuz. Yani 1mbit sınırsız tarifeye geçilemiyor, en düşük 2 mbit sınırsız tarifeye geçilebiliyor. Bu işlem online işlem merkezinden anında yapılabiliyor.
    - 8 Mbit Net Limitsiz tarifeye geçtikten sonra 1 ay geçmemiş ise, tarife değişikliği yapılması için 1 aylık sürenin bitmesinin beklenmesi gerekiyor.

Peki 2 Mb ten 8Mb NetLimitsiz Tarifesine geçtikten sonra tekrar 2 Mb Limitsiz tarifesine geri dönebiliyormuyuz. Yoksa 2 Mb Limitsizden 8 Mb NetLimitsiz tarifesine geçemiyormuyuz?

Orijinalden alıntı: zerguz

quote:

@uzil
    - 8 Mbit Net Limitsiz tarifeye geçtikten sonra 1 ay geçmiş ise, bu tarifeden daha düşük ücretli olmamak üzere sınırsız bir tarifeye anında geçebiliyorsunuz. Yani 1mbit sınırsız tarifeye geçilemiyor, en düşük 2 mbit sınırsız tarifeye geçilebiliyor. Bu işlem online işlem merkezinden anında yapılabiliyor.
    - 8 Mbit Net Limitsiz tarifeye geçtikten sonra 1 ay geçmemiş ise, tarife değişikliği yapılması için 1 aylık sürenin bitmesinin beklenmesi gerekiyor.

Peki 2 Mb ten 8Mb NetLimitsiz Tarifesine geçtikten sonra tekrar 2 Mb Limitsiz tarifesine geri dönebiliyormuyuz. Yoksa 2 Mb Limitsizden 8 Mb NetLimitsiz tarifesine geçemiyormuyuz?

Kendin gayet güzel açıklamışsın yani cevabın verdiğin yorumda gizli Ben de ay bitimi ile birlikte 2 mb limitsiz tarifesine geçiş yapacağm. Şu anda netlimitsizdeyim. Online işlem merkezi üzerinden şuandaki tarifeden daha yüksek ücretli bir tarife olduğu icin geçiş yapabiliyorum. Ancak 2 mb limitsizden 8 mbit netlimitsize geçişi sanırım müşteri hizmetlerini aramak kaydıyla yapılıyor. Çünkü ücret daha düşük netlimitsizin. kolay gelsin diyelim

chester bennington

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zerguz

quote:

@uzil

Kendin gayet güzel açıklamışsın yani cevabın verdiğin yorumda gizli Ben de ay bitimi ile birlikte 2 mb limitsiz tarifesine geçiş yapacağm. Şu anda netlimitsizdeyim. Online işlem merkezi üzerinden şuandaki tarifeden daha yüksek ücretli bir tarife olduğu icin geçiş yapabiliyorum. Ancak 2 mb limitsizden 8 mbit netlimitsize geçişi sanırım müşteri hizmetlerini aramak kaydıyla yapılıyor. Çünkü ücret daha düşük netlimitsizin. kolay gelsin diyelim

Alıntıları Göster
    benim hız bugün düşdü sanırım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

benim hız bugün düşdü sanırım ya

Alıntıları Göster
    Bende hala bir düşüş yok. Umarım böyle devam eder.

Orijinalden alıntı: Alper

Bende hala bir düşüş yok. Umarım böyle devam eder.

Alıntıları Göster
    Beyler benim hızım düşmedi ama bağlantım kopup duruyor. Ankara'dayım. Aynı sorunu yaşayan var mı? S.çıcam böyle işe

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Beyler benim hızım düşmedi ama bağlantım kopup duruyor. Ankara'dayım. Aynı sorunu yaşayan var mı? S.çıcam böyle işe

Alıntıları Göster
    Selam.
    Ben bir şey soracaktım benim tarife 1mbit sınırsız şimdi 8 mbit 16 gb kotalı tarifeye geçsem olduya ilerde tekrar 1mbit sınırsız tarifeme geri dönmek istesem kabul ederlermi,birde bu işlemler için ek ücret ödememiz mi lazım acaba?

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Selam.
    Ben bir şey soracaktım benim tarife 1mbit sınırsız şimdi 8 mbit 16 gb kotalı tarifeye geçsem olduya ilerde tekrar 1mbit sınırsız tarifeme geri dönmek istesem kabul ederlermi,birde bu işlemler için ek ücret ödememiz mi lazım acaba?

Hayır dostum ek ücrettde ödemeessin geride dönebilirsin ben öle kullandım 15 gün bugün geri döndüm 1 e peder sayesinde

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Selam.

Hayır dostum ek ücrettde ödemeessin geride dönebilirsin ben öle kullandım 15 gün bugün geri döndüm 1 e peder sayesinde

Teşekkürler dostum

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.