Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bodrum

15 gb ı geçen olursa haber versin hız durumunu merak ediyorum.

Dün Gece başladim rahat gecmişimdir inecek dosyalarim sırada bekliyo

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Alıntıları Göster
    Millet modemi resetlemeyle alakası yok demiş ama benim nette az önce modemi resetlediğim anda yükseldi bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Alıntıları Göster
    Yükselmiş Ama Modem Kontrol Panelinde 6.00 Olarak Görülüyor Hız Testinde 4.28 Normalmi Bu

[image]http://www.speedtest.net/result/610916901.png[/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: AnKa13

Yükselmiş Ama Modem Kontrol Panelinde 6.00 Olarak Görülüyor Hız Testinde 4.28 Normalmi Bu

[image]http://www.speedtest.net/result/610916901.png[/image]

Alıntıları Göster
    ben gectım sayılır

zaten 512 ıle 3.7 gb yapmıstım gecede full acık kaldı sımdı 14 kusur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 3 Kasım 2009; 13:28:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

ben gectım sayılır

zaten 512 ıle 3.7 gb yapmıstım gecede full acık kaldı sımdı 14 kusur

Alıntıları Göster
    ]Az önce ttnet teknik servisten biriyle konuştum, sistemde bilgiler ilk ttnet abonelik bilgilerime geri dönmüş.. yani başvuru sırasında kullandığım şifre geçerli gözüküyormuş... bu da modemin ip mizi yanlış algılamasına yol açtığını söyledi... tekrar böyle bir durumla karşılaştığımızda modemi resetleyip, enson şifre ile modem ip almazsa, ilk başvuruda girdiğiniz şifreyi deneyin dedi... olayın ttnet sistemindeki serverların resetlenmesinden kaynaklandığını, 2 gündür oluşan problemlerden dolayı özür dileriz dedi... [

• quote:

Orijinalden alıntı: 1HaKaNIM

]Az önce ttnet teknik servisten biriyle konuştum, sistemde bilgiler ilk ttnet abonelik bilgilerime geri dönmüş.. yani başvuru sırasında kullandığım şifre geçerli gözüküyormuş... bu da modemin ip mizi yanlış algılamasına yol açtığını söyledi... tekrar böyle bir durumla karşılaştığımızda modemi resetleyip, enson şifre ile modem ip almazsa, ilk başvuruda girdiğiniz şifreyi deneyin dedi... olayın ttnet sistemindeki serverların resetlenmesinden kaynaklandığını, 2 gündür oluşan problemlerden dolayı özür dileriz dedi... [

Alıntıları Göster
    bugun ılk defa dl hızım 859 u gordu genelde 815 ıle cekıyordum sımdı 840 ıle 859 arasında degıserek ınıyor

• quote:

15 gb ı geçen varmı şu ana kadar

Geçtim arkadaşlar.
    Hız hala aynı.
    Rahat olun sömürün.

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

15 gb ı geçen varmı şu ana kadar

Geçtim arkadaşlar.
    Hız hala aynı.
    Rahat olun sömürün.

Alıntıları Göster
    362 gb oha :D

modeme res attim geldi arkadaşlar.

Şişlide oturan birisi lütfen kaç kb la çekiyo dosyaları söyleyebilr m?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_imam912 -- 3 Kasım 2009; 15:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

362 gb oha :D

modeme res attim geldi arkadaşlar.

Şişlide oturan birisi lütfen kaç kb la çekiyo dosyaları söyleyebilr m?

Alıntıları Göster
    benim hızı 512'den düzelttim ancak 2mbit e sabitlemişler burda ttnette çalışan bi tanıdık vardı onu aradım hemen 8mbite yükseltti ancak 15 i geçersen sokarlar dedi şu an 8 bakalım bi geçecem eğer yine düşerse 1mbite çevirecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

benim hızı 512'den düzelttim ancak 2mbit e sabitlemişler burda ttnette çalışan bi tanıdık vardı onu aradım hemen 8mbite yükseltti ancak 15 i geçersen sokarlar dedi şu an 8 bakalım bi geçecem eğer yine düşerse 1mbite çevirecem

Alıntıları Göster
    Modeme res atınca hız artışı oldu bende de. Res atmazsan daha uzun sürede geçiyor herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corporal

Modeme res atınca hız artışı oldu bende de. Res atmazsan daha uzun sürede geçiyor herhalde.

Alıntıları Göster
    hadi şimdi aşıyoruz kotayı

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

hadi şimdi aşıyoruz kotayı

Alıntıları Göster
    Ben ay sonlarına doğru yüklencem download'a. Şimdi 15GB'ı geçersek hız düşürse baya uzun bir süre 512K kullanmak zorunda olcaz. Bide geçen ay hızı ben de dahil 4 ay sonra düşenler oldu ve de hızlar geç yükseldi. Acaba sistemde bir düzeltme mi yaptılar. Ya da klasik telekomun teknik donanım bilgi eksikliği mi. Bu ay nasıl olacağını görcez.

• quote:

Ben ay sonlarına doğru yüklencem download'a. Şimdi 15GB'ı geçersek hız düşürse baya uzun bir süre 512K kullanmak zorunda olcaz. Bide geçen ay hızı ben de dahil 4 ay sonra düşenler oldu ve de hızlar geç yükseldi. Acaba sistemde bir düzeltme mi yaptılar. Ya da klasik telekomun teknik donanım bilgi eksikliği mi. Bu ay nasıl olacağını görcez.

Alıntıları Göster
    dışardan daha yeni geldim sabah aynıydı modeme reset attım düzeldi ne kadar saçma ya her ay başı böylemi yapcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

dışardan daha yeni geldim sabah aynıydı modeme reset attım düzeldi ne kadar saçma ya her ay başı böylemi yapcaz

Alıntıları Göster
    bence modemle alakasi yok. santralden direk modeme reset atiyolar hiz degişince
    az önce bende reset yedim hızım 6'dan 4e indi ama bi anlik sanırım tekrar düzelcegini umut ediyorum. yoksa ararim yine.

bu arada kotayi gectim hayirli olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Benimde hız bu sabah yükseldi

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Benimde hız bu sabah yükseldi

Alıntıları Göster
    hala 1,72 Mbit benimki.düzelme falan yok..

Orijinalden alıntı: mybo37

hala 1,72 Mbit benimki.düzelme falan yok..

Alıntıları Göster
    Kafayı yemek an meselesi ttnet ile iş yapıyorsanız.
    Dün daha 1gb olmadan hızım 512 düşmüştü arayıp arıza kaydı bıraktırıp halletmiştim.
    Sabah kalktım hız yine 512.Arayıp tekrar hallettim.Akşam oldu hız yine 512 düşmüş.Aradım arıza kaydınızı aldık dediler bune ya dedim hergün hergün sizi arayıp hızımı düzeltin mi diyeceğiz dedim.Birşey diyemiyor.Zaten bırak 8mpbs yi zaten 2mpbs kullanabiliyorum bu göztepede bu kadar desteklendiği için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Arkadaşlar ben Ağustos ayında NetLimitsiz'e geçmiştim. Ancak bizim bölgede altyapı eski olduğundan kablolar kaldırmadı. 1 gb a sabitlendim hızım tarifem netlimitsiz kaldı. Ancak son 2-3 gündür birşey indirmeye çalıştığımda 54 kb'ı geçmiyor hız. Kotam 30gb'ta şu an. Sanırım 15gb'ı geçtiğim için hızımı düşürdüler. Bu akşam 1limitsiz'e dönmek istedim ancak siteden değiştirmek istediğimde daha düşük tarifeye geçemezsiniz diyor. Yarın ttnet'i arayacağım bakalım.

Aslında bu saatte arasam açık mıdır?

Arkadaşlar 4 gün önce aradım 1 mb limitsize geçmek istediğim söyledim ve birkaç şey sordular sonra paket değişikliğiniz 24 saat içinde gerçekleşecek dediler ve kapadılar. 4 gündür internetim yoktu paketi değiştirdiğimden beri şimdi geldi ancak şu anda dosya indiriyorum ve 200 kb/sn ile indiriyor. Ya 2 mb e geçirdiler beni ya da yeniden hızımı Netlimitsiz'e çıkardılar(Çünkü netlimitsiz paketine geçince de 2-3 gün internetim gitmişti.) 2 Mb'e geçtiysem ay sonu 63 tl fatura gelirse hakkımı nasıl arayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 3 Kasım 2009; 19:23:19 >

• quote:

Arkadaşlar 4 gün önce aradım 1 mb limitsize geçmek istediğim söyledim ve birkaç şey sordular sonra paket değişikliğiniz 24 saat içinde gerçekleşecek dediler ve kapadılar. 4 gündür internetim yoktu paketi değiştirdiğimden beri şimdi geldi ancak şu anda dosya indiriyorum ve 200 kb/sn ile indiriyor. Ya 2 mb e geçirdiler beni ya da yeniden hızımı Netlimitsiz'e çıkardılar(Çünkü netlimitsiz paketine geçince de 2-3 gün internetim gitmişti.) 2 Mb'e geçtiysem ay sonu 63 tl fatura gelirse hakkımı nasıl arayabilirim?

1mbit'e geçme talebini kanıtlaman lazım. onun için de ttnetin güvenlik için kayıt yaptığı konuşmanı bulman lazım.. dıdının dıdısı uğraş dur...

Ttnet online işlem merkezinden hangi tarifede olduğuna bak. 1 limitsiz gözüküyorsa sorun yok fatura 45 lira gelir. Daha önce de 1mbit'e dönenlerin hızı bazen tekrar 8mbit'e çıktığı oldu. Fırsatı kaçırma sömür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 3 Kasım 2009; 20:33:45 >

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.