Bildirim
ie7 mi yoksa ie8 mi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence kullanmaya devam. ie8'e geçtiğimde alışkanlıktan mıdır nedir çok garipsemiştim. Ayrıca kullanışsız geldi diyebilirim. -
herkes ie kötülediği için benimde tereddütlerim vardı fakat ie8 ie7 den bile daha iyi gibi.. kullanıp denemen lazım... -
ie8 ie7 ye göre fazla ram kullanıyor ve her sekme açılmasında yada her pencere açılmasında görev yöneticisinde çoğalıyor -
IE8 daha fazla güvenlik güncellemesi içeriyor. Genel olarak bakarsak firefox'dan şaşma derim -
en iyisi chrome !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 3 Haziran 2009; 17:08:25 > -
FireFox > Opera > Chrome > Safari > IE8 > IE7 > IE6 (Allah muhafaza) -
7 yerine 8 i tercih et bence.güvenlik açısından daha iyi -
İnternet Explorer 8 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben her zaman güncel olan programları tercih ederim. Microsoft kötüyü iyi yapmak için çalışır. Sadece alışman zaman alır. -
quote:
Orjinalden alıntı: semender86
İnternet Explorer 8 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben her zaman güncel olan programları tercih ederim. Microsoft kötüyü iyi yapmak için çalışır. Sadece alışman zaman alır.
onemli olan alısmak degil ,daha fazla ram yiyor mu daha mı az performanslı .. -
galiba iş.sistemi xp.xpde ie7 normal amma w7 yükleyecekseniz zaten ie8 entegre geliyor.bende vista ve w7 kurulu.vistada ie8+opera.w7de ie 8 ve g.chrome.g.crome w7 de daha stabil çalışıyor.vistada aynı randımanı vermedi.(benim bilgisayarımda.4 gb ram).ie8 çok düzeldı eski sorunları yok.rahatlıkla kullanıyorum.tavsiyede ediyorum -
Dünyanın en yavaş tarayıcısı desem yeridir ie için. ie 8 ile de pek büyük fark yaratamadı. Firefoxtan şaşma..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X