Şimdi Ara

Gitar çalıyorum numarası çektim(Yarına Getirecekler Gitar nanay.gif) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: powermoon

quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

quote:

Orjinalden alıntı: powermoon96

yarın getircek gitarı sen de ben solağım bunu çalamam sol gitar lazım diceksin

Gitarın sağı solu mu oluyor bılmıyorum vala.Gitarın sağ mı yoksa sol mu oldugunu nasıl anlıyacam onuda soyleyınde orda 1 kat daha rezil olmayalım.
    Bknz:Gitar zaten sol gitardı bende sol gitar çalarım ben bu olmaz derım yerın dıbındeyım.

sağlaksan gitarı al kalın teller yukardaysa sağdır

Alıntıları Göster
    nothing else matters çal dicem de evinde gitar yokmuş 1 gecede ogrenebilirsin bu sarkıyı

hiç eline gitar almadan da yarın gitar calıcaksan

r ya bilim adamlarının dediği gibi cok acil durumlarda beynin tam kapasite calısması ile mucizevi bir şekilde gitar calmaya baslarsın

yada allah tarafında sana gitar çalma yeteneği verilir

bunlar olmazsa yarın rezil oldun demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

nothing else matters çal dicem de evinde gitar yokmuş 1 gecede ogrenebilirsin bu sarkıyı

hiç eline gitar almadan da yarın gitar calıcaksan

r ya bilim adamlarının dediği gibi cok acil durumlarda beynin tam kapasite calısması ile mucizevi bir şekilde gitar calmaya baslarsın

yada allah tarafında sana gitar çalma yeteneği verilir

bunlar olmazsa yarın rezil oldun demektir

Alıntıları Göster
    Kardesim olan oldu zaten, adamdan açiklama bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Gitarın sağı solu mu oluyor bılmıyorum vala.Gitarın sağ mı yoksa sol mu oldugunu nasıl anlıyacam onuda soyleyınde orda 1 kat daha rezil olmayalım.
    Bknz:Gitar zaten sol gitardı bende sol gitar çalarım ben bu olmaz derım yerın dıbındeyım.

Alıntıları Göster
    Arka boş salla bakalım

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    elini biraz aşındır ve sargıya sar başka bir yolu yok 2 ayda öğrenemedim 1 günde asla çalamazsın

• Şimşeğe çak çok güzel gitar öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

elini biraz aşındır ve sargıya sar başka bir yolu yok 2 ayda öğrenemedim 1 günde asla çalamazsın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tahago

Olan oldu hocam ama eleman ortada yok gel(e)medi daha

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Osbir çekerken kolunu kır

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Osbir çekerken kolunu kır

Alıntıları Göster
    Doğruları söyle...Size karşı yalan söyledim de onurum kırıldı de.En azından dürüstlüğünden yırtarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Bırak o dersaneyi

Ya da elini sargıya sar..Kusura bakma şimdi çalamam de..Sonra da okul kapanıyo zaten

Hakketen, elini kestir...
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bi kaç akor öğren çal 2 şarkı. zaten hepsi aynı gibi. kimse çakmaz. yeeter bu kadar deyip geçersin sonra

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Öyle youtubedan video yoya bakılarak yapılcak iş değil iddaa ediyorum kendi yaşıtım liselilerden çok daha iyi bilgisayarın inciğini boncuğunu bilir yaparım genel kültürüm de iyidir ama gitar hem yetenek ister hemde biraz hız ister klavyeye hızlı yazmaya benzemez herif aynı anda iki yere basıyo bizim kaan 9-8lik şarkıyı çalıyor daha ötesi yok bizim okulda.

Bizim hödükler gitar çalıyoruz diye sürekli aynı akora vuruyordu bilen arkadaş vardır burda.Onu öğren sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 23 Mayıs 2009; 23:07:31 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hemen bir yarabandı + gazlı bez alıyorsun 2 parmağını yan yana sargılıyosun bıçak kesti diyosun bitmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

tüh aksi gibi sizinde yarın karşı komşunuz vefat etmiş. Cenazeyede gitmesen ayıp olacak bak şimdi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

tüh aksi gibi sizinde yarın karşı komşunuz vefat etmiş. Cenazeyede gitmesen ayıp olacak bak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

quote:

Orjinalden alıntı: Karaoğlan

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Ya ben 5 ay'dır adam gibi klasik gitar çalıyorum olayı bitirdim yukardaki kaç senelik arkadaşlar nasıl bir parçayı adam gibi çalamıyorlar anlamadım .

Gerçi benim parmaklarım acayip büyük 1 ay lıkken 1,5 senelik cocukla aynı çalıyordum siz düşünün.

Ayrıca kolunu sargıya sar dicemde kız der vur ya 1 2 akor bişi olmaz ya filan der kalırsın apışıp öyle.

nereye bitirdin? Gam bilgin var mı öyle iki üç parça çalmakla olmaz armoni lazım armoni.Bir şarkı açsam kulaktan duyup doğaçlama solo çalabilir misin?

Tam ben diyecektim demişsiniz.Ben gece 11 de başlayıp elimde gitarla sabaha doğru 4 yada 5 gibi uyuyakaldığımı biliyorum. Öyle 5 ay kursa gidipte rifflerle en kötü ihtimalle akorlarla şarkı çalmaya benzemez.Bir de olayı bitirdim diye birşey yoktur.Doğaçlama en iyi yaptığın şeymiş galiba ben öyle anladım bana anlat nasıl yaptığını da örnek alayım seni 5 ayda aynı melodilerin üstünden gitmeden doğaçlama yapman harika =)
    Gitar hayatında başarılar arkadaşım.Umarım üstüne giderek seni üzmemişimdir ama o kadar kolay bir iş değil ;)

Benim de demek istediğim buydu sağolasın

Alıntıları Göster
    yapacağın en akıllıca şey sistemin iyiyse frets on fire oynamak eğer kötüyse super crazy guitar maniac deluxe 3 oynamak... klawyeyi gitar gibi tutacaksın...eğer xbox veya ps2 falan varsa git bi arkadaşından guitar hero al oyna...aşina ol biraz sürekli kalın basarak lick up the honey ritmi yakalayabilirsin belki 2-3 de söylersin tamam...( gitardan anlamam sadece dedğim oyunları oynadım) aslında akor yapıyorum diye gitarın teli koparmanda müthiş olabilir...xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 24 Mayıs 2009; 1:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosbardak

yapacağın en akıllıca şey sistemin iyiyse frets on fire oynamak eğer kötüyse super crazy guitar maniac deluxe 3 oynamak... klawyeyi gitar gibi tutacaksın...eğer xbox veya ps2 falan varsa git bi arkadaşından guitar hero al oyna...aşina ol biraz sürekli kalın basarak lick up the honey ritmi yakalayabilirsin belki 2-3 de söylersin tamam...( gitardan anlamam sadece dedğim oyunları oynadım) aslında akor yapıyorum diye gitarın teli koparmanda müthiş olabilir...xD

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Alıntıları Göster
    Zuhahaha ne kolpa adamsın ya...

Daha yeni öğreniyorum..1 hafta oldu başlayalı de...

Buda sana ders olsun, yalancının mumu yatsıya kadar yanar...

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Zuhahaha ne kolpa adamsın ya...

Daha yeni öğreniyorum..1 hafta oldu başlayalı de...

Buda sana ders olsun, yalancının mumu yatsıya kadar yanar...

Alıntıları Göster
    noldu kirk hammet tan bi haber varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

noldu kirk hammet tan bi haber varmı

Alıntıları Göster
    neden gitar çalmayı öğrenmelisiniz_?

izleyemenler için alternatif link

http://www.collegehumor.com/video:1904510

• quote:

Orijinalden alıntı: cannfree

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cannfree

Tüm gerçekler ortada...

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

quote:

Orjinalden alıntı: cannfree

Tüm gerçekler ortada...

Alıntıları Göster
    La konu açılalı 2 gün olmuş bazı arkadaşlar hala şunu yap bunu yap diyor adam gitti gidiş o gidiş

Bu bizim techno işine döndü kız arkadaş beni techno parçalarda iyi biliyor , ben ise pek oynayamam piknik dönüşü arabadayız kız kalktı haydi oynayalım diye bende kalktım biraz filmlerde biraz kendi gördüklerim araştırdıklarıma göre oynadım kurtardık olayı ama senin kurtarma şansın yok kardeş technoda bi kolu oynatırsın bi başı oynatırsın tamam da gitar zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 24 Mayıs 2009; 8:47:15 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.