Şimdi Ara

Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar, biliyorsunuz Street Fighter 4 oyununun çıkması ile birlikte Arcade Sticklerde büyük bir patlama oldu. Forumdan da takip edebildiğiniz üzere bir çok arkadaşımız arcade stick aramaktadır. HORI ve Mad Catz gibi büyük markalar yurtdışında satışa bir çok stick sundular. Fakat bunları Türkiyede bulmak son derece zor.

Ayrıca bu stickler temin edilse bile asla orjinal Arcade sağlamlığında olmamaktadır. Bizzat kendim denediğim için biliyorum, çok zorlarsanız eğer kırılacakmış gibi bir his veriyor :)

Yaptığım Arcade Sticklerin dış kasası tamamen fabrikasyon ve MDF den yapılmaktadır. Etrafı darbelere dayanıklı olsun ve zarar görmesin diye CNC makinesinde PVC ile kaplanmıştır.

Çift kişilik ve tek kişilik olarak üretilmektedir. Bütün konsollar için uyumlu şekilde üretilebilir. Yukarıda da belirttiğim gibi ürünler son derece sağlamdır. Atari salonlarında oynadığınız makineler gibi dayanıklıdır. İstediğiniz kadar zorlayın joystick ya da butonlara zarar vermeniz olanaksızdır. İsteyen arkadaşlar gelip ücretsiz test edebilirler

Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN ) Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN ) Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN ) Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN ) Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN ) Dragonstory - Arcade Stick İmalat ve Satış Başlamıştır ( TÜM KONSOLLAR İÇİN )

Ürünlerin içinde Xbox 360 için orjinal Josytickler kullanılmıştır. Yapılan lehimler son derece sağlamdır. Board Silikon ile alt kasaya sıkı sıkıya tutturulmuş ve darbe görse dahi çıkartılması imkansıza yakındır. Xbox 360 için olan joystickleri PC'de kullanmanız mümkündür. PC de emulator zevkini yaşamak isteyen arkadaşlar için kesinlikle tavsiye edilir.

PS3 İÇİN OLAN JOYSTİCKLER İSE KONTORLAND MARKADIR.

Kullanılan butonlar ise tamamen kendi imalatımızdır. Daha önceden arcade işi yaptığımızdan Butonları yurtdışından alıyorduk. Fakat dışardan gelen butonların %99 belli bir süre sonra Switch takılan yerlerden kopma yapıyordu. Bunun için kendi kalıbımızı yaptırmış ve buton imalatı yapmıştık. Arcade Stickler için de aynı kalıptan butonlar yaptırdık. Bu butonların kırılması ya da zarar görmesi neredeyse imkansızdır.

Nerden biliyorsun ? derseniz de ; 10 Yıl önce Arcade Makinelerine taktığımız butonlar hala sapasağlam durmaktadır. Tecrübe ile sabittir

Kullanılan Switchler ise dünyaca ünlü marka olan Zippy Marka switchlerdir. Bu switchler Arcade Makinelerde en çok tercih edilen switchlerdir. Abartı gibi görünse de firmanın verdiği garanti Basma sayısı 5 Milyondur. Yani bir tuşa 5 Milyon defa basarak anca ömrünü bitirebilirsiniz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar gelelim işin en önemli kısmına; Tabi ki fiyat. Fiyatı elimden geldiğince düşük tutmaya çalışsam da yine de bir çok alıcı için yüksek gelecektir. Özellikle Xbox 360 için olan joystickler biraz daha pahalı, çünkü içinde kullanılan joystickler sıfır ve Kablolu orjinal joysticklerdir.

Kullanılan malzeme son derece kaliteldir. Eğer isteseydim inanın ürünün dış kasasından buton ve switchlerine kadar çok kalitesiz malezemeler kullanıp, verdiğim fiyatın en az 50 TL altına daha satabilirdim. Fakat hem kullanırken tam arcade zevki alamaz hemde en fazla 10 kullanımdan sonra sorunlarla karşılaşırdınız.

Ürünleri yaparken en öncelikli hedefim tamamen kaliteli olması idi. Çünkü kalitesiz yapılan ürün hem benim, hem de müşteri için sorun teşkil etmektedir. Ürünü sattığım müşterinin tekrar tekrar sorun yaşamasını ve memnuniyetsiz kalmasını istemiyorum.

Ayrıca belirtmekte fayda var, Ürünler normal şartlar altında benim tarafımdan garantilidir. ( Düşürülüp kırılırsa ona yapılacak bir şey yok tabi ki de
    )

XBOX 360 İÇİN TEK KİŞİLİK JOYSTİCK FİYATI : 175 TL

XBOX 360 İÇİN ÇİFT KİŞİLİK JOYSTİCK FİYATI : 275 TL

PS3 İÇİN TEK KİŞİLİK JOYSTİCK FİYATI : 149 TL

PS3 İÇİN ÇİFT KİŞİLİK JOYSTİCK FİYATI : 249 TL

ÜRÜNLER İÇİN VİDEO HAZIRLADIM ARKADAŞLAR, EN GEÇ 2 GÜN İÇERİSİNDE DETAYLI VİDEO İLANA EKLENECEKTİR.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

MSN: halil_sogukkanli@hotmail.com
    GSM: 0544 865 01 30

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİMAT YAPILIR. TR'NİN HER YERİNE KARGO YAPILIR....
    NOT: HİÇ BİR ÜRÜNLE ASLA TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ LÜTFEN !!!!!!!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 8 Mayıs 2009; 16:00:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yerli malı , süper bir hizmet ... hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

yerli malı , süper bir hizmet ... hayırlı satışlar
    süper hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: Creativeflo

süper hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    helal olsun, hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

helal olsun, hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    yerli malı güzel bir üretim.ellerinize emeğinize sağlık.

İbrahim Sarp Doğan
    Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
    Demirköprü Mah. Karşıyaka/İzmir
    0-532-7886959
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

yerli malı güzel bir üretim.ellerinize emeğinize sağlık.

Alıntıları Göster
    bu adam bu işi biliyor!!! hayırlı işler kardeşim eline emeğine sağlık, bize de alıp oynamak düşer ;)

Orijinalden alıntı: spawn1984

bu adam bu işi biliyor!!! hayırlı işler kardeşim eline emeğine sağlık, bize de alıp oynamak düşer ;)

Alıntıları Göster
    canlı olarka görmüştüm dükkanda. atari salonlarındaknin aynısı.her eve lazım
    hayırl ısatışlar hurşit dayı
    Facebook.com/Konsolkulubu
    Twitter.com/konsol_kulubu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

canlı olarka görmüştüm dükkanda. atari salonlarındaknin aynısı.her eve lazım
    hayırl ısatışlar hurşit dayı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iyi yorumlarınız için teşekkür ederim.

İlgilenen ya da merak eden arkadaşlar Dükkanımıza gelip test edebilirler ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonstory

Arkadaşlar iyi yorumlarınız için teşekkür ederim.

İlgilenen ya da merak eden arkadaşlar Dükkanımıza gelip test edebilirler ürünü

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel çalışma güzel başarı.. Büyük bir güven içerisinde çekinmeden alışveriş yapabileceğiniz nadir insanlardan biri. hayırlı satışlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

Gerçekten güzel çalışma güzel başarı.. Büyük bir güven içerisinde çekinmeden alışveriş yapabileceğiniz nadir insanlardan biri. hayırlı satışlar dilerim

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok başarılı bir çalışma, kendim denedim gördüm Ellerine sağlık dostum, umarım güzel satışlar olur...

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E

• quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Gerçekten çok başarılı bir çalışma, kendim denedim gördüm Ellerine sağlık dostum, umarım güzel satışlar olur...

Alıntıları Göster
    Bu fiyatlarda ne böyle.

Hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bu fiyatlarda ne böyle.

Hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    Bu adam ayakkabıdan radyo bile yapabilir. Yürü Aslanım :)

Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Marmelat

o kadar da değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonstory

quote:

Orjinalden alıntı: Marmelat

o kadar da değil

Alıntıları Göster
    dostum ilk müşterin olurm fakat şu 2 kollu 2 box için olanında bana güzel bi fiyat at pm ile hemen alayım ilk müşterinim göster babalığnı.bu xbox için olan kablolumu kablosuz yapılabiliyomu bide sf4 dışındaki diğer dövüş ve normal oyunnlarıda oynayabiliyomuuzyuz misal mortal dc yada tekken 6 gelince oynayabilecekmiyim son olark kollar ne marka şu fantasylanddakilerden olsa süper olurdu bide hem ps3 hemde xboıx için olanı yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

dostum ilk müşterin olurm fakat şu 2 kollu 2 box için olanında bana güzel bi fiyat at pm ile hemen alayım ilk müşterinim göster babalığnı.bu xbox için olan kablolumu kablosuz yapılabiliyomu bide sf4 dışındaki diğer dövüş ve normal oyunnlarıda oynayabiliyomuuzyuz misal mortal dc yada tekken 6 gelince oynayabilecekmiyim son olark kollar ne marka şu fantasylanddakilerden olsa süper olurdu bide hem ps3 hemde xboıx için olanı yokmu

Alıntıları Göster
    bide şimdi fark ettim bu alttaki 2 tuş oynanabilirliği bozar onları bence yanına koysaydın keşke abicim yaw

• quote:

bide şimdi fark ettim bu alttaki 2 tuş oynanabilirliği bozar onları bence yanına koysaydın keşke abicim yaw

Alıntıları Göster
    Dostum fiyat ne yazık ki sabittir oynama yapmam mümkün değil.

ayrıca ilk müşterim değilsin

Bu arada o iki tuş çok önemli 3 Yumruk ve 3 Tekme aynı anda basmaya yarıyor ve de yeri gayet güzel. alışınca iyi oluyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim çok güzel bir ürün çıkarmışsın gerçekten.Tebrikler...
    Alış-Veriş yaptıklarım : mkoyuncu , ısırgan , eskobar35 , dragonstory , Atila , myfranco , AbsoluteZero , ozankardes , gamerasi , mustafa982 , jamesdean0701 , game_360_TR , TiRaNTx , vedath , pSy! , hDundar , kachus , arnex7 , manifeto , hakkankara , bahasss , ahmet gökgöz , DreamSs , mania26 , dESiLVer , kaan0101 , pharmacist , cavador , dieofsatan , GaMeLeCtROniCa , arkeolog77 , 1906nedir , AurorAbeam , Takumi , bigmania , buyukbang , MrGrafi , freegamezone , Only Love , unnamedfeeling , Castiel , MaklubegibiAdam , centerland , ölüdeniz1907 , ilker burak , Neso , SoniCBooM , corsairms , Senjougahara Hitagi , cyberdyne , atoxi , harikaerif , caglaryk , respiro ve birçok arkadaşımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Kardeşim çok güzel bir ürün çıkarmışsın gerçekten.Tebrikler...

Alıntıları Göster
    Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı..
    Referanslarım: hederahelix, yusuf ırmak, Buzmavili, Lienna5, TurboSK, erenk83, cigi71, wyldechild, dmrbrn, burakgs06, sezerbaris, solidfrost, Murat_Çelik, No:1, alien2000a, theheretic, deepblue, latrell8, Weycell 61(x2), SupremeXXL, hsn51, stormoffdarkness, OzZ.., Black_Tower, eticet06, Scaleo, etlik, _Physio_, Servetb, conjure, burak9006, Hasankacan, lozzy, blur, singin, thxdolby, hooverphonic, ShaDoW_17, solidfb, ghastly, manoth, pmanager, volcanic78, hak_an, serseri, kyorhan, BuyBack, vtelli, ronican72, Sleeep ve adını yazamadığım birçok kişi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimaL.

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı..

Alıntıları Göster
    Helal olsun, resimlerden bile ürün kaliteli duruyor, tebrikler

Orijinalden alıntı: Marmarali

Helal olsun, resimlerden bile ürün kaliteli duruyor, tebrikler

Alıntıları Göster
    Arcade stick çok kaliteli duruyor bir tek üzerinde şöyle güzel bir resim yada logo eksik.Birde tuş dizilişini isteğe bağlı olarak 8 tuş yanyana koymanız daha güzel olurdu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.