Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar extented versiyonu ne zaman çıkacak :D
  • bu filme 104 sayfa konuşma olmuş yuh
  • Vakit nasıl geçicek

• quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

bu filme 104 sayfa konuşma olmuş yuh

104 sayfa bile az bu filme sen ne diyosun ?
  • 2 mayıs da 15'i geçtiğimi söylemiştim. 1.5 ay geçmiş neredeyse 2 kere izledim tekrardan. Sanırım ilk çıktığında abarttım. Şimdi hafif hafif zamana yayıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

bu filme 104 sayfa konuşma olmuş yuh

Söz konusu Orta Dünya olunca millet yıllardır hasret kalmış anlaşılan ki bu kadar çok konuşulmuş edilmiş

Extended versiyonu varsa ki var galiba ne zaman çıkacak bilgilendiren şahıslar olursa sevinirim.
  • Yeni fragman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

2 mayıs da 15'i geçtiğimi söylemiştim. 1.5 ay geçmiş neredeyse 2 kere izledim tekrardan. Sanırım ilk çıktığında abarttım. Şimdi hafif hafif zamana yayıyorum.

Hocam ne yapıcaz bende LOTR'u defalarca izliyorum bağımlılık yaptı resmen kitaplarını aldım bitiriyorum şimdi.
  • Konu up.
  • Ben bu filmi hic beğenmedim.
    Yüzüklerin efensine gore cok vasat olmuş.Adamlar nerlerden düşüyor, nerlerden geciyor burunları bile kanamıyor..
  • Evet saçma diyebileceğiniz bir soruyla karşınızdayım:

Malumünüz Miğfer Dibi olsun Kara Kapılar olsun Isengard olsun tonla büyük ihtişamlı savaş sahneleri ile dolu olan bir film serisiydi LOTR...

Hobbit de öyle mi? İlk filmde böyle geniş çaplı savaş sahneleri var mıydı? İki de olacak mı? Yoksa ben uçmuş muyum konu böyle şeyler içermiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: betabeye

Evet saçma diyebileceğiniz bir soruyla karşınızdayım:

Malumünüz Miğfer Dibi olsun Kara Kapılar olsun Isengard olsun tonla büyük ihtişamlı savaş sahneleri ile dolu olan bir film serisiydi LOTR...

Hobbit de öyle mi? İlk filmde böyle geniş çaplı savaş sahneleri var mıydı? İki de olacak mı? Yoksa ben uçmuş muyum konu böyle şeyler içermiyor mu?

Beş ordular savaşı var. 3. filmde görebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Ben bu filmi hic beğenmedim.
    Yüzüklerin efensine gore cok vasat olmuş.Adamlar nerlerden düşüyor, nerlerden geciyor burunları bile kanamıyor..

Filmin adventure yanı biraz ağır basıyor, LOTR serisi gibi değil. Hoşgörmek lazım.
  • arkadaşlar kitabı okumamışlar için diyorum okuyun filmede öyle gidin kitap çocuk kitabı falan diyor ama gerckten çok güzel hem kitapla film arasında az farkları var onlarıda öğrenirsiniz bu arada 1. film lotr ilk filmi gibi hikaye anlatıyordu 2. filmden baya ümitliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Ben bu filmi hic beğenmedim.

+1
  • Daha 160 gün kaldı dişimizi biraz sıkalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayılı gün çabuk geçer
  • Extended versiyon ne zaman çıkacak daha belli değil mi *
  • Arkadaslar tolkein bu kitabi cocuklar icin yazmisti.bu yuzden karakterlerin o kadar badireler atlatip burnunun kanamasi gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotr u bitirdim sırada bu var ilk filmi izleyelim ona göre yorum yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.