Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobo.

Zamanında ne izlemiştim Lost'u sonradan bozsa bile, hatta öyle bir bozmuştu ki önünü alamamıştık. Sezon 6'da özellikle, çok bozmuştu. Bi' ara bozmaz dedik yine bozdu. Ama sırf Eva için izlemiştim, sevdiğim bir oyuncudur.

Bakalım bu filmde de gerçekten iyi bir oyunculuk sergileyebilecek mi? Umutluyum, tamam.

Alıntıları Göster
    Gandalf the glass

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Buda benden olsun

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

bak bu güzel işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Boston George

quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Buda benden olsun

bak bu güzel işte

Alıntıları Göster
    Valla sabırsızlıkla bekliyoruz, 2012 Aralık sanki 1000 yıl sonra gibi zaman geçmek bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

Valla sabırsızlıkla bekliyoruz, 2012 Aralık sanki 1000 yıl sonra gibi zaman geçmek bilmiyor.

Alıntıları Göster
    Umarım filmi aceleye getirmez.İlk aşama bitmiş ikinci aşamaya geçmiş bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideOyun

Umarım filmi aceleye getirmez.İlk aşama bitmiş ikinci aşamaya geçmiş bile

Alıntıları Göster
    Valla o kedi gözlü Gollum a gıcık olurdum onu bile özledim yaa, tabi bu filmde yok ama asıl Orta Dünyayı özledik ondan herlade, onbirdende olabilir.

• quote:

Valla o kedi gözlü Gollum a gıcık olurdum onu bile özledim yaa, tabi bu filmde yok ama asıl Orta Dünyayı özledik ondan herlade, onbirdende olabilir.

gollum var arkadaşım olmaz olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideOyun

quote:

gollum var arkadaşım olmaz olur mu

Alıntıları Göster
    Dalgınlığıma gelmiş diyerek sıvamak istiyorum Ben bu Orta Dünya serisinden hiç bi kitap okumadım sizce okusam mı acaba Hobbit i filmden önce ? Yoksa okumasam mı? filmi izleyip "O yoktu, bu yoktu, şunu atlamışlar, ulan o sahne öylemiydi" vs. keyfimiz kaçmasın. Hepsini baştan okumak istiyorum, aslında pek kitap okuyan biri değilim ama bu tür kitapları severek okuyacağıma eminim.

• quote:

Dalgınlığıma gelmiş diyerek sıvamak istiyorum Ben bu Orta Dünya serisinden hiç bi kitap okumadım sizce okusam mı acaba Hobbit i filmden önce ? Yoksa okumasam mı? filmi izleyip "O yoktu, bu yoktu, şunu atlamışlar, ulan o sahne öylemiydi" vs. keyfimiz kaçmasın. Hepsini baştan okumak istiyorum, aslında pek kitap okuyan biri değilim ama bu tür kitapları severek okuyacağıma eminim.

Alıntıları Göster

Hobbit'ten ilk resimler

EW.com
    http://film-book.com/the-hobbit-bilbo-baggins-martin-freeman-gandalf-ian-mckellen-entertainment-weekly-june-2011-photos/

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Hobbit'ten ilk resimler

EW.com
    http://film-book.com/the-hobbit-bilbo-baggins-martin-freeman-gandalf-ian-mckellen-entertainment-weekly-june-2011-photos/

Alıntıları Göster
    ilk resimler çok güzel...özelikle bilbo çok iyi olmuş...ölmeden seyrederiz inşallah şu filmi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

ilk resimler çok güzel...özelikle bilbo çok iyi olmuş...ölmeden seyrederiz inşallah şu filmi...

Alıntıları Göster
    Sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Sabırsızlanıyorum.

Alıntıları Göster
    Valla ilk iki filmi henüz izledim. Üçüncüsü sırada. Bunu artık sinemada izlerim mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Valla ilk iki filmi henüz izledim. Üçüncüsü sırada. Bunu artık sinemada izlerim mutlaka.

Alıntıları Göster
    İlk resmi görünce gözümün önüne Gandalf'ın Shire'a girişi geldi hep duygulanırım o sahnede

• quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

İlk resmi görünce gözümün önüne Gandalf'ın Shire'a girişi geldi hep duygulanırım o sahnede

Alıntıları Göster
    Resimler şahane.
  • quote:

Hoca yapma gözünü seveyim LOTR'i daha yeni mi izliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Hoca yapma gözünü seveyim LOTR'i daha yeni mi izliyorsun.

Alıntıları Göster
    Film çıkmadan Lotr'u bi daha hatim etmek lazım esasında. Ya da sadece Hobbit'i mi okusak? Lotr'u mu izlemeli Hobbit'i mi okumalı? Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Film çıkmadan Lotr'u bi daha hatim etmek lazım esasında. Ya da sadece Hobbit'i mi okusak? Lotr'u mu izlemeli Hobbit'i mi okumalı? Ne dersiniz?

İzlemeyi tercih ederim
  • quote:

Extended Version'ları şöyle tekrar bir izlemek güzel olur. Ama daha önce Hobbit'i okuduysanız, film çıkmadan bir kere daha okusanız süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

İzlemeyi tercih ederim

İkisini de yap

• quote:

mağarada yaşlılıkta zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

mağarada yaşlılıkta zordur

Alıntıları Göster
    hobbit'te büyük savaşlar olacak mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.