Zamanında ne izlemiştim Lost'u sonradan bozsa bile, hatta öyle bir bozmuştu ki önünü alamamıştık. Sezon 6'da özellikle, çok bozmuştu. Bi' ara bozmaz dedik yine bozdu. Ama sırf Eva için izlemiştim, sevdiğim bir oyuncudur.
Bakalım bu filmde de gerçekten iyi bir oyunculuk sergileyebilecek mi? Umutluyum, tamam.
Alıntıları Göster
Gandalf the glass
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
Buda benden olsun
bak bu güzel işte
quote:
Orijinalden alıntı: Boston George
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
Buda benden olsun
bak bu güzel işte
Alıntıları Göster
Valla sabırsızlıkla bekliyoruz, 2012 Aralık sanki 1000 yıl sonra gibi zaman geçmek bilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: @RİF_D
Valla sabırsızlıkla bekliyoruz, 2012 Aralık sanki 1000 yıl sonra gibi zaman geçmek bilmiyor.
Alıntıları Göster
Umarım filmi aceleye getirmez.İlk aşama bitmiş ikinci aşamaya geçmiş bile
quote:
Orijinalden alıntı: VideOyun
Umarım filmi aceleye getirmez.İlk aşama bitmiş ikinci aşamaya geçmiş bile
Alıntıları Göster
Valla o kedi gözlü Gollum a gıcık olurdum onu bile özledim yaa, tabi bu filmde yok ama asıl Orta Dünyayı özledik ondan herlade, onbirdende olabilir.
quote:
Valla o kedi gözlü Gollum a gıcık olurdum onu bile özledim yaa, tabi bu filmde yok ama asıl Orta Dünyayı özledik ondan herlade, onbirdende olabilir.
gollum var arkadaşım olmaz olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: VideOyun
quote:
gollum var arkadaşım olmaz olur mu
Alıntıları Göster
Dalgınlığıma gelmiş diyerek sıvamak istiyorum Ben bu Orta Dünya serisinden hiç bi kitap okumadım sizce okusam mı acaba Hobbit i filmden önce ? Yoksa okumasam mı? filmi izleyip "O yoktu, bu yoktu, şunu atlamışlar, ulan o sahne öylemiydi" vs. keyfimiz kaçmasın. Hepsini baştan okumak istiyorum, aslında pek kitap okuyan biri değilim ama bu tür kitapları severek okuyacağıma eminim.
quote:
Dalgınlığıma gelmiş diyerek sıvamak istiyorum Ben bu Orta Dünya serisinden hiç bi kitap okumadım sizce okusam mı acaba Hobbit i filmden önce ? Yoksa okumasam mı? filmi izleyip "O yoktu, bu yoktu, şunu atlamışlar, ulan o sahne öylemiydi" vs. keyfimiz kaçmasın. Hepsini baştan okumak istiyorum, aslında pek kitap okuyan biri değilim ama bu tür kitapları severek okuyacağıma eminim.