Bildirim
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (27. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
İyide bu sahneleri görmemiz spoiler olmuyomu ? Daha film çıkmadan kamera arkası görüntülerini izliyor gibi hissettim
Heyecan tavan yaptı tabi.. Lotr çekilirlen daha çocuktuk hiç birşeyden haberimiz yoktu. Ama şimdi The Hobbit çekilirken izliyoruz.
-
Tarifsiz duygular içindeyim. 10 sene önce hissettiklerimi hissediyorum. -
ağzımıza bi parmak bal çalıp gidiyorsun peter jackson....2012 aralık ne demek çoook uzak ya....okudukça bitmesin dediğim bir kaç kitaptan biridir hobbit...okumayan arkadaşlar varsa şiddetle hemde extra şiddet verilmiş şekilde tavsiye ederim... -
-
Yeni bir foto.
Hugo Weaving (Elrond) sette.
-
Aralık 2012 harbiden uzak bir tarih... Esas Silmarillion konusunda sabırsız ben ama Hobbit de muhteşem kitaptı tabii. -
Lee Pace kadroya katıldı.
Elven Kralı Thranduil'i canlandıracak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
Aralık 2012 harbiden uzak bir tarih... Esas Silmarillion konusunda sabırsız ben ama Hobbit de muhteşem kitaptı tabii.
silmarillion zor. belki "hürin'in çocukları"nı çeker peter amca onu da anca 10 sene sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Elven Kralı Thranduil'i canlandıracak.
Legolas'ın babası değil miydi bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
quote:
Elven Kralı Thranduil'i canlandıracak.
Legolas'ın babası değil miydi bu?
ta kendisi
-
Thranduil BFME serilerinden biraz daha yaşlı biri olarak oturmuştu aklımıza bu uşak biraz genç duruyor. -
quote:
Yeni bir foto.
Hugo Weaving (Elrond) sette.
Büyük üstad. Elrond için başkası zaten düşünülemezdi. Ama biraz yaşlanmış.
Bu arada Intruder, film için yayınlanan ilk videoyu ilk mesaja neden koymuyor acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Thranduil BFME serilerinden biraz daha yaşlı biri olarak oturmuştu aklımıza bu uşak biraz genç duruyor.
Haklısın aslında fakat sırıtacak bir seçim olmamış bence -
umarım yüzüklerin efendisi kalitesinde olur, onca sene geçmesine rağmen o kalitede bir film-seri yapamadılar :(
aslında god of war oyununu seri halinde çok iyi bir yönetmenin eline iyi bir bütçe ile verseler yeni bir LOTR serisi çıkabilir karşımıza. -
quote:
Orijinalden alıntı: pape
umarım yüzüklerin efendisi kalitesinde olur, onca sene geçmesine rağmen o kalitede bir film-seri yapamadılar :(
aslında god of war oyununu seri halinde çok iyi bir yönetmenin eline iyi bir bütçe ile verseler yeni bir LOTR serisi çıkabilir karşımıza.
Ben Drizzt Do'Urden serisi isterdim -
hocam bahsettiğin oyunmu acaba çıkaramadım
quote:
Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood
quote:
aslında god of war oyununu seri halinde çok iyi bir yönetmenin eline iyi bir bütçe ile verseler yeni bir LOTR serisi çıkabilir karşımıza.
Ben Drizzt Do'Urden serisi isterdim
-
quote:
quote:
quote:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Unutulmu%C5%9F_Diyarlar
http://tr.wikipedia.org/wiki/Drizzt_Do%27urden
Temel 3 kitabı
-
teşekkürler şimdi daha açıklayıcı oldu
quote:
quote:
quote:
quote:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Unutulmu%C5%9F_Diyarlar
http://tr.wikipedia.org/wiki/Drizzt_Do%27urden
Temel 3 kitabı
-
Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı okunmaz be abi, nerden baksak 250 den fazla kitabı olan seriler bunlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X