Bildirim
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (157. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İstinye maşallah tıklım tıklım. İlk gün gitme planlarım alt üst oldu sanırım. -
-
IMAX'in eskisi bile normal salonlardan iyidir. 1 hafta sonra ilk gösterim Türkiye'de gerçekleşmiş olacak. Konu açılalı 3.5 sene olmuş. Zaman çok çabuk geçiyor.
-
Eleştirmenler 48 fps olayından dolayı beğenmediler herhalde.
Gitsinler Zero Dark Thirty gibi milliyetçi filmlere tam puan versinler, Peter Jackson para yedirmeyi sevmez eleştirmenlere
Bekliyoruz bakalım. Ayrıca "üçleme oldu, kitap kadar efsane olamayacak" söylemlerini bırakın artık. 450 sayfalık bir kitaptan 2 film bile çıkmazdı. Bir sürü ek hikayesi ve Tolkien'ın basılmamış metinleri var. Ayrıca Peter Jackson var. Rahat olalım, asla da LOTR ile eşleştirme gafletine düşmeyelim. Orta Dünya'da kıyaslama olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Jokě
Eleştirmenler 48 fps olayından dolayı beğenmediler herhalde.
Gitsinler Zero Dark Thirty gibi milliyetçi filmlere tam puan versinler, Peter Jackson para yedirmeyi sevmez eleştirmenlere
Bekliyoruz bakalım. Ayrıca "üçleme oldu, kitap kadar efsane olamayacak" söylemlerini bırakın artık. 450 sayfalık bir kitaptan 2 film bile çıkmazdı. Bir sürü ek hikayesi ve Tolkien'ın basılmamış metinleri var. Ayrıca Peter Jackson var. Rahat olalım, asla da LOTR ile eşleştirme gafletine düşmeyelim. Orta Dünya'da kıyaslama olmaz
Tercüman'ı hal olmuş hocam.:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar İstinye Park'ta Hobbit filmi için Gençtürkcell kampanyası olurmu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
heyecanla bekliyoruz -
Beyler anlamadığım 3 film nasıl olacak?Kitabı okudum o kadar fazla olay yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Arkadaşlar İstinye Park'ta Hobbit filmi için Gençtürkcell kampanyası olurmu ?
Ben TDKR'yi gnctrkcll ile izlemistim.
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
Beyler anlamadığım 3 film nasıl olacak?Kitabı okudum o kadar fazla olay yok.
Bir sürü ek hikayesi ve Tolkien'ın basılmamış metinleri var. -
IMAX'a gidecek olan arkadaşlar Star Trek Into Darkness 9 dakikalık ön-gösterim yayınlanacak bununla ilgili de yorumlarınızı bekliyoruz.
Hobbit gösteriminde sadece IMAX salonlarda 9 dakikalık gösterim yapılacak.
Türkiye'de de gösterim yapılacakmış listeden alıntı aşağıda:
Full List Of IMAX Theaters Screening The STAR TREK INTO DARKNESS Extended Preview
Turkey:
Cinemaximum IMAX ANKAmall - Ankara
Cinemaximum IMAX İstinyePark - Istanbul -
beyler istinye imax te gnctrkcll kampanyası geçerli mi acaba ? -
Biletimi aldım bekliyorum
Hala inanamıyorum zaman ne çabuk geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 7 Aralık 2012; 16:40:06 > -
13 Aralık 2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan "The Hobbit" Ön gösterimine, 25 kişiye çift kişilik davet kazanma şansı;
http://www.tekyuzuk.com/ -
Sıkı durun, kemerleri bağlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kelâg
Sıkı durun, kemerleri bağlayın.
1 hafta çabuk geçer.
quote:
Orijinalden alıntı: undy1ng
13 Aralık 2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan "The Hobbit" Ön gösterimine, 25 kişiye çift kişilik davet kazanma şansı;
http://www.tekyuzuk.com/
Sorular daha çıkmadı değil mi?
İstanbul'da IMAX sadece İstinye'de mi var?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X