Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Intruder senin gibi yönetici olup 14 aralık günü konuyu "vizyondaki filmler" kategorisine taşımak isterdim.Benim için büyük bir zevk olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

19 Eylül büyük gün.

Evet...Peter Jackson bir kaç dakika önce Facebook'ta fragman'ın 19 Eylül Çarşamba günü yayınlanacağını duyurdu...
    1 hafta var diyordum ama sör P. Jackson daha fazla bekletmek istemedi anlaşılan..

Fragmana son 3 gün!...

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

19 Eylül büyük gün.

Evet...Peter Jackson bir kaç dakika önce Facebook'ta fragman'ın 19 Eylül Çarşamba günü yayınlanacağını duyurdu...
    1 hafta var diyordum ama sör P. Jackson daha fazla bekletmek istemedi anlaşılan..

Fragmana son 3 gün!...

/>

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: samankez

Bi arkadasım yanıma gelip LOTR un devam filmi cıkıcakmıs dedi cok heyecanlanmıstım kafamda senaryolar kurmaya baslamıstım yeni bi kötü karektermi gelcek yüzük yok olmadımı vs.vs gibi hobbiti gördükten sonra sok oldum resmen bence filmin adı gandalf ve 7 cücüler olmalıydı arkadaslar tamam tapıyosunuz aŞıksınız LOTR ama şunu söyleyeyim kimse cüce izlemez sinemaya gidenlerin cogu afise bakım giderler bi arkadas LOTR hayranları sayesinde rekor kırcak gibi bisiler yazmıs KİMSE CÜCE İZLEMEK İSTEMEZ KRDSM ZTN FORUMDADA GÖRDÜGÜM KADARIYLA BU KİTAP DAHA COK ÇOCUKLAR İÇİN YAZILMIS BEN SAHSEN COCUK VE LOTR SEVENLERİN GİDİCEGİNİ LOTR HAYRANLARI İCİN YAPILMIS AMA BAŞKASI İÇİN SIRADAN Bİ FİLM ODUGUNU DÜSÜNÜYORUM

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: samankez

Bi arkadasım yanıma gelip LOTR un devam filmi cıkıcakmıs dedi cok heyecanlanmıstım kafamda senaryolar kurmaya baslamıstım yeni bi kötü karektermi gelcek yüzük yok olmadımı vs.vs gibi hobbiti gördükten sonra sok oldum resmen bence filmin adı gandalf ve 7 cücüler olmalıydı arkadaslar tamam tapıyosunuz aŞıksınız LOTR ama şunu söyleyeyim kimse cüce izlemez sinemaya gidenlerin cogu afise bakım giderler bi arkadas LOTR hayranları sayesinde rekor kırcak gibi bisiler yazmıs KİMSE CÜCE İZLEMEK İSTEMEZ KRDSM ZTN FORUMDADA GÖRDÜGÜM KADARIYLA BU KİTAP DAHA COK ÇOCUKLAR İÇİN YAZILMIS BEN SAHSEN COCUK VE LOTR SEVENLERİN GİDİCEGİNİ LOTR HAYRANLARI İCİN YAPILMIS AMA BAŞKASI İÇİN SIRADAN Bİ FİLM ODUGUNU DÜSÜNÜYORUM

/>

Bu arada gün geçtikçe yaklaşıyor ya heyecan basıyor sürekli. Sinemada kesin nolur bitmesinn derim her saniye geçtiğinde en az 2-3 defa izlenir

• Ne kadar kaldi asil filme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Kıtmir'

Ne kadar kaldi asil filme

86 gün kaldı...

Bu arada fragmana SON 1 GÜN!...
  • Evet, fragmanı beklemekteyiz...
  • Fragmandan önce "alternatif video blog 8" video'su yayınlandı...4. dakikadan sonra yeni sahneler var!...

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=0DbrhICb590&feature=player_embedded#!]
  • son 57 dk
  • Fragmandan bir kare

Fragman yarın Türkiye saatiyle 17:00 civarında yayınlanacakmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İnanamıyorum yav ilk defa bir filmin fragmanına gün saydım
  • Oh be sonunda fragman az kaldı yayınlanmasına çok heycanlıyım
  • Fragmana hazırlık birkaç yeni foto...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 19 Eylül 2012; 0:04:09 >

• en çok gollumu görmek istiyorum.

Daha önce yarım yamalak izlemiştim, son 1 ay içinde trilogy i bitirdim, bakalım bu nasıl olacak. sinemada izlerim, belki.
  • Yarın zaman geçmez ki arkadaş
  • quote:

Fragman yarın Türkiye saatiyle 17:00 civarında yayınlanacakmış.

Hadi bakalım, bekliyoruz.
  • şu yeni trailer çıksın artık. eski trailerı izlemekten kafayı yicem :P
  • LOTR serisini izlemeye başladığımda resmen fanatiği olmuştum,Kralın Dönüşünün sonunda ağladığımı hatırlıyorum rüyalarıma filan girmişti öyle etkilemişti beni şimdi senelerdir beklediğim filmi sonunda geldi tüm ortadünya hayranlarına hayırlı olsun.
  • Bugün sınavda bile aklımdaydı. Son beş buçuk saat
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.