Şimdi Ara

Ağ üzerinden hız limit koymak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde iki bilgisayar nete bağlanıyor. Ben genelde download yaptığım için diğer bilgisayarda çok fazla nete girilmediğinden dolayı boşa bağlantıyı harcamasını istemiyorum. Kendi bilgisayarımdan o bilgisayarın bağlantısına limit koyabilir miyim?

Bilgisayarımda netlimiter kurulu ama sanırım sadece kendi bilgisayarımdaki hızı limitleyebiliyorum. diğer bilgisayara müdahale edebileceğim bir yöntem var mı?

• Bir yerde okumuştum eğer modem zyxel ise bunu ayarlardan yapmak mümkünmüş... başka türlü o bilgizayara da netlimiter kur ve ayarla eğer mümkün se...
  • Modemim e-con.

Netlimiterin böyle bir özelliği yok mudur acaba? Kucaladım bişeyleri ama bulamadım. En son çare diğer odadakine de net limiter kurarım.
  • Netlimiter'ı karşı bilgisayara kurup, gerekli ayarları yaparsanız, uzaktan kumanda edebiliyor olmanız gerekir.
  • modemle falan uğraşma kur netlimiterı tamamdır
  • Benim de aynen böyle bi problemim var.Ağım'da olan diğer makinanın net hızına Limit koymak istiyorum.Ama bunu Netlimiter gibi gözle görülür bir programla değil,karşı tarafın anlayamacayağı bir şekilde yapmak istiyorum.

Bunun bir yolu ya da çözümü var mı?
  • :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • airlive In bir cok modelinde bu özellik var istedigin baglanan cihaza istedigin download ve upload hizlarinda sinirlayabiliyorsun.

http://69.64.87.53/airlive_fileserver/uploads/English/support/SD1218427560595.pdf

60. sayfadan itibaren istedigin özelligi bulabilirsin.
  • KIMSENIN haberi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante
    Arkadaşlar evde iki bilgisayar nete bağlanıyor. Ben genelde download yaptığım için diğer bilgisayarda çok fazla nete girilmediğinden dolayı boşa bağlantıyı harcamasını istemiyorum. Kendi bilgisayarımdan o bilgisayarın bağlantısına limit koyabilir miyim?
    Bilgisayarımda netlimiter kurulu ama sanırım sadece kendi bilgisayarımdaki hızı limitleyebiliyorum. diğer bilgisayara müdahale edebileceğim bir yöntem var mı?

Diger bilgisayar interneti kullanmiyorsa baglantiyi bo$a harcayamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

quote:

Orjinalden alıntı: Dante
    Arkadaşlar evde iki bilgisayar nete bağlanıyor. Ben genelde download yaptığım için diğer bilgisayarda çok fazla nete girilmediğinden dolayı boşa bağlantıyı harcamasını istemiyorum. Kendi bilgisayarımdan o bilgisayarın bağlantısına limit koyabilir miyim?

Diger bilgisayar interneti kullanmiyorsa baglantiyi bo$a harcayamaz..

Aynen öyle!
    Yada olmadı bilgisayarlarını kapat msn leri vs. açılıyorsa. Fakat download açık bırakıp gidenler var ise o zaman sıkıntı olabilir zaten net limiter yada diğer modemden ayar yaparakta bu işi yaparsanız diğer arkadaşlar bu işte bir olacağını anlarlar 100 mb lık bir downloadı geldiklerinde bitmediğini görürseler sabotaj olduğunu anlarlar yada internette bir problem olduğunu sanıp servis sağlayıcınız hangi şirket ise onlarla temasa geçebilirler

• ZYXEL 662 serisi modem var elimde birden fazla...
    İsteyene satış yapabilirim 130 TL'dir.
    PM veya MSN'den iletişim kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.