Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leingrad

yarın ilk dlc olan battle of forli çıkıyor 320 ms point
     Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

Alıntıları Göster
    Pcye dlclerler birlikte çıkacakmış oyun onu orjinal alacağım valla Xbox dlcleri çok pahalı oluyorlar. Zaten Xbox'a orjinal alma imkanım olmadığı için pcye orjinal almayı düşünüyordum oyunu, iyi oldu benim için bu haber.
    hdblack35
    Sağol.

• quote:

Alıntıları Göster
    malum yerlere dusmus dlc

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

malum yerlere dusmus dlc

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende venice bölümünde takıldım benden 3 tane codex istiyo bende şimdiye kadar 25 tane codex kendi kendime toladım herneyse şimdii venice haritasında bir tane codex gözüküyo ama gidip alamıyorum ekran mavileşiyo wievpointler de gözükmüyo 5 tane viewpoint açtım venicede nerdeysee yan görevlerin çoğunuda yaptım bu venice deki haritayı nasıl açarım kafayı yiyem yaaa kaç gündür uğraşıyorum lütfen yardım

birde haritada kırmızı renkte gemi var ama yanına gittiğimde hiçç bişey olmuyo o nedir veniceden romagnoliye geçerken oralarda bir yerde ?

konuları aşartırdım malum 22 sayfa olmuş benim sorun ile karşılaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

arkadaşlar bende venice bölümünde takıldım benden 3 tane codex istiyo bende şimdiye kadar 25 tane codex kendi kendime toladım herneyse şimdii venice haritasında bir tane codex gözüküyo ama gidip alamıyorum ekran mavileşiyo wievpointler de gözükmüyo 5 tane viewpoint açtım venicede nerdeysee yan görevlerin çoğunuda yaptım bu venice deki haritayı nasıl açarım kafayı yiyem yaaa kaç gündür uğraşıyorum lütfen yardım

birde haritada kırmızı renkte gemi var ama yanına gittiğimde hiçç bişey olmuyo o nedir veniceden romagnoliye geçerken oralarda bir yerde ?

konuları aşartırdım malum 22 sayfa olmuş benim sorun ile karşılaşmadım

Alıntıları Göster
    2. el fiyatları nerelerde oyunun

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxBomb3rMaNxxx

quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

Oyun güzel de inş. 3üncüsün de spider man gibi gökdelenlere tırmanmayız.Geçmişe dönmeyince sarmaz...

tam olarak doğrulanmamış olsa da 3. oyun yakın çağ tarihinde geçicek diye bir söylenti mevcut

Alıntıları Göster
    mıllet bende pcde oynuyorum oyunu adavanced wall jump dıye bır yerde takıldım karsıdakı tahtaya zıplayamıyorum nasıl gıecıcem bılen varmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: olebaş

mıllet bende pcde oynuyorum oyunu adavanced wall jump dıye bır yerde takıldım karsıdakı tahtaya zıplayamıyorum nasıl gıecıcem bılen varmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım

Alıntıları Göster
    bulunduğun balkona çıkıp yukarı doğru tırmandığın gibi zıplamaya bas ve üstündeki çitayı tut yanlız kenardan yapıcaksın balkonun kenarında zıplayıp unutma ortadan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Pcye dlclerler birlikte çıkacakmış oyun onu orjinal alacağım valla Xbox dlcleri çok pahalı oluyorlar. Zaten Xbox'a orjinal alma imkanım olmadığı için pcye orjinal almayı düşünüyordum oyunu, iyi oldu benim için bu haber.
    hdblack35
    Sağol.

Alıntıları Göster
    sımdı balkon fln yok bole duvar var karsımda cıta var duvara cıkıp cıtaya atlmaya calısdıyorum olmuyor suya cakılıyorum nasıl olcak
  • quote:

sımdı balkon fln yok bole duvar var karsımda cıta var duvara cıkıp cıtaya atlmaya calısdıyorum olmuyor suya cakılıyorum nasıl olcak

Alıntıları Göster
    öncelikle nasıl bir konsolda oynuyosun ,ps3 mü ,xboxmı,pc mi dedğin yeri hatırladım galiba senin duvara zıplayıp bir tuş ile tutunman lazım yani zıplamaya basıp hemen ardından size gösterdiği tuşa basıp tahtayı tutucaksın

Not -oyunda kız size zıplama yeteneğini verdimi vermedi isee önce onun yanına gidip zıplamayı öğren dediğim kız kucağımızda taşıdığımız kızdan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

öncelikle nasıl bir konsolda oynuyosun ,ps3 mü ,xboxmı,pc mi dedğin yeri hatırladım galiba senin duvara zıplayıp bir tuş ile tutunman lazım yani zıplamaya basıp hemen ardından size gösterdiği tuşa basıp tahtayı tutucaksın

Not -oyunda kız size zıplama yeteneğini verdimi vermedi isee önce onun yanına gidip zıplamayı öğren dediğim kız kucağımızda taşıdığımız kızdan bahsediyorum

Alıntıları Göster
    VALLA + SPACE DIYOR DUVARA UZTUNE KOSUORUM KARSI TARAFA ATLIYORUM HER TUSA BASIYORUM AMA CITAYI TUTAMIYORUM SUYA CAKILIYOR PCDE OYNUYORUM GECEMEDIM GECEN BIRI YOKMU BIR YARDIM

• quote:

VALLA + SPACE DIYOR DUVARA UZTUNE KOSUORUM KARSI TARAFA ATLIYORUM HER TUSA BASIYORUM AMA CITAYI TUTAMIYORUM SUYA CAKILIYOR PCDE OYNUYORUM GECEMEDIM GECEN BIRI YOKMU BIR YARDIM

Alıntıları Göster
    PC kısmında daha net cevaplar verebilirler belki?

PS: Konsolun gözünü seveyim artık fps bile oynayamıyorum mouse ve klavye ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

PC kısmında daha net cevaplar verebilirler belki?

PS: Konsolun gözünü seveyim artık fps bile oynayamıyorum mouse ve klavye ile

Alıntıları Göster
    YOK DELI OLUCAM TUTMUYOR CITAYA SUYA CAKILIYORUM ADVANCED WALL JUMP BU SON MEZARLIKTAKI KUTUNUN BOLUMUNDE KALDIM SINIR OLDUMYA
  • quote:

YOK DELI OLUCAM TUTMUYOR CITAYA SUYA CAKILIYORUM ADVANCED WALL JUMP BU SON MEZARLIKTAKI KUTUNUN BOLUMUNDE KALDIM SINIR OLDUMYA

Alıntıları Göster
    Hocam koşarak zıpladıktan sonra havadayken W tuşunu bırakıp D ve space e basman gerek..O zaman sağa doğru atlıyor..orayı geçtikten sonra ikinci yerde takılırsan geri dönme süre bitse bile hazır çıkmışken alıştırma yap ikinci kısım ordada sütuna yaslanıp A tuşuna asacaksın...ben her süre bittiğinde dönmeden her yeri iyice öğrenip sonra tek seferde geçtim..kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ressam_7

Hocam koşarak zıpladıktan sonra havadayken W tuşunu bırakıp D ve space e basman gerek..O zaman sağa doğru atlıyor..orayı geçtikten sonra ikinci yerde takılırsan geri dönme süre bitse bile hazır çıkmışken alıştırma yap ikinci kısım ordada sütuna yaslanıp A tuşuna asacaksın...ben her süre bittiğinde dönmeden her yeri iyice öğrenip sonra tek seferde geçtim..kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    Oyunda 12.bölüme geldim ancak bir bug yüzünden bu bölümü geçemiyorum sanırım..

Aynı yerde kaldım bende ancak oyun burdan öteye gitmiyor maalesef,update edilmesi gerekiyormuş sanırım oyunun ancak cihaz banlı olduğu için bunu yapamıyorum..Bu oyunu bitiren banlı xbox sahibi kişiler nasıl geçti bu bölümü ? Varmı başka bir çözüm yolu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Oyunda 12.bölüme geldim ancak bir bug yüzünden bu bölümü geçemiyorum sanırım..

Aynı yerde kaldım bende ancak oyun burdan öteye gitmiyor maalesef,update edilmesi gerekiyormuş sanırım oyunun ancak cihaz banlı olduğu için bunu yapamıyorum..Bu oyunu bitiren banlı xbox sahibi kişiler nasıl geçti bu bölümü ? Varmı başka bir çözüm yolu acaba ?

Alıntıları Göster
    @{PeGaSuS}

Çözümü XBL da satın alman gerekiyor ya da JTAG lı konsolun olması lazım başka türlü oynayamazsın o bölümleri.

Assassin's Creed II - Sequence 12 Battle of Forli - 320 Points
    Assassin's Creed II - Sequence 13 Bonfire of the Vanities - 320 Points

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

@{PeGaSuS}

Çözümü XBL da satın alman gerekiyor ya da JTAG lı konsolun olması lazım başka türlü oynayamazsın o bölümleri.

Sequence 11'den Sequence 14' atlıyor oyun anladığım kadarıyla..Ancak Sequence 14'e de atlayamıyorum işin kötüsü,görev falanda yok aşağıda ambarda kapalı kaldık..Burda ekstradan birşey yapmam falanmıo gerekiyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

@{PeGaSuS}

Sequence 11'den Sequence 14' atlıyor oyun anladığım kadarıyla..Ancak Sequence 14'e de atlayamıyorum işin kötüsü,görev falanda yok aşağıda ambarda kapalı kaldık..Burda ekstradan birşey yapmam falanmıo gerekiyor acaba ?

Alıntıları Göster
    En kolayı oyunu pcde bitirmek, dlcler ekli cdye

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

En kolayı oyunu pcde bitirmek, dlcler ekli cdye

Alıntıları Göster
    @ Pega PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

@ Pega PM.

Alıntıları Göster
    beyler kılıçla yada başka aletlerle tek hamlede öldürme nasıl oluyor hangi tuşlara basmamız gerek bazen tem hamlede işi biteribiliyor ama hangi tuşlarla olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevirim

Edit : PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhradeon06 -- 2 Mayıs 2010; 14:48:23 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ya şu Leonardo'nun uçma makinesiyle free roam yapılabiliniyormu?

• quote:

@{PeGaSuS}

ben de oynuyorum daha oraya gelmedim de xboxda oynarken o bölümde takılımı kalıyoruz geçemiyomuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.