Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Oyun olağanüstü gerçekten. Bitirdim bugün bende. O kadar bağlıyor ki insanı senaryosu bitirmeden edemiyorsun yani. Benide başında oyalayan en fazla bu oyun oldu genele alırsak. İnanılmaz ötesi bir oyun hakkaten, 3.oyunu merakla bekliyorum. Bir defa daha oynayabilrim bile belki muhteşem bir oyun çünkü. İlk oyunu pek oynamadım 3 suikastten sonra pekte bişey anlamadım zaten ama harbiden o kadar gelişmiş ki görev yapısı felan aşmış deyim yerindeyse. Hele son bölüm felan bitirdi beni süperdi gerçekten.

Fakat gerçekçiliği baltalayan çok şey var. Başta yapay zeka sıfır oyunda, tabii pek sorun etmedim ama gerçekçilik açısından çok büyük sorun. Onun dışında Ezio'da bir insan yani çok aşırı kolay tırmanıyor insan bu da yahu biraz zor yapsalardı bari. Hatta çok çıkıntılı yerlerde durmaksızın elini sallaya sallaya çıkıyor direkt, abartmışlar bence biraz. Gerçekçilik bakımından en büyük sorun bence bu. Hadi tırmandık insanız da hiç mi yorulmazsın be kardeşim ... Ama herşeye rağmen başyapıt oyun resmen,

Teşekkürler Ubisoft .

Biraz daha uzun sürseydi demedinmi içinden hadi itiraf et dediğime geldin
    Ayrıca bu sayfada birsürü spoiler yatıyor adam sonunu bile sölemiş yahu Bitirmeyenler dikkat etsin.

Valla kanka çok kısa sürdü gibi geldi ya bi 20 saat daha olsaydı fena olmazdı .

Ayrıca codex olayı için haritalara bakın Villa'nın olduğu yer dışındaki yerlerde var. Haritada gözükmüyorsa, viewpointleri yapın tek tek (zahmetli iş olacak ama) harita güncelleniyor, sonrasında görebilirsiniz haritada codex pageleri .

• 2010 da iki yeni ek paket geliyormuş
    http://www.digitalbattle.com/2009/12/01/ubisoft-releasing-assassins-creed-2-dlc-in-2010/

bu arada oyun un sonundaki konuşmaları ve genel itibari ile içerdiği komplo teorisini bulup okudum ağzım açık kaldı resmen , yani bu oyun öyle büyük bir gizemin içine sokmuş ki tarihi ve alıntılarlada kuvvetlendirmiş ( o duvarlardaki şekilleri çözmek le her biri hikayenin derine yolculuk sağlıyor aslında ) onun için gerçekten sadece bir oyun demek imkansız bence

spoiler....

- kısaca söylemek gerekirse sonaki kadın tüm dinlerin aslında bir yanılsamadan ibaret olduğunu bunuda adem ve havvanın cennet baçesinden çaldığı elma ile yaptıklarını anlatıyormuş , ayrıca çok eski zamanlarda varlığını sürdüren ve hakim olana mitolojik tanrıların bu elmanın gücü insanların eline geçince insanlara yenildiklerini de anlatıyor ...

not : bu arada truth videosununda tam karşılığını bulmaya çalışıyorum ordada "tesla" ile ilgili ilginç detaylar varmış mesela
    ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Aralık 2009; 13:55:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

beyler codex li bolume geldim geri kalan codexlar için map falan yokmu nazıl bulacam bunları

Bulunduğun şehirde haritada çıkmıyorsa başka şehire gitmeyi dene haritada elbet görürsün.

bunları gormek için wievpointleri açmak gerekiyormu birde codexlerin sembolu nasıl haritada
  • quote:

quote:

quote:

beyler codex li bolume geldim geri kalan codexlar için map falan yokmu nazıl bulacam bunları

Bulunduğun şehirde haritada çıkmıyorsa başka şehire gitmeyi dene haritada elbet görürsün.

bunları gormek için wievpointleri açmak gerekiyormu birde codexlerin sembolu nasıl haritada

Hayır gerekmiyor wievpoint böyle sayfa gibi zaten üstüne gelince altta çıkıyor adı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır gerekmiyor wievpoint böyle sayfa gibi zaten üstüne gelince altta çıkıyor adı.

Nasıl gerekmiyor olum ? Ben öyle yaptım hep. Haritanın bazı gözükmeyen kısımlarını view point yaparak gözükür hale getiriyorsun. Her view pointten sonra Map Updated felan yazıyor zaten. Gözükmeyen kısımda codex pageler de oluyor. Ben öyle çok buldum codex page. Millete yanlış bilgi verme .

• Bişey sorucam suya attığımız adamlar nereye gidiyo şu codex toplama işi dışında oyun mukemmel ustu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl gerekmiyor olum ? Ben öyle yaptım hep. Haritanın bazı gözükmeyen kısımlarını view point yaparak gözükür hale getiriyorsun. Her view pointten sonra Map Updated felan yazıyor zaten. Gözükmeyen kısımda codex pageler de oluyor. Ben öyle çok buldum codex page. Millete yanlış bilgi verme .

Bende çıkıyordu lan haritanın gözükmeyen yerlerinde uğraşmadım yani wievpointlerle. Ama sadece o codex görevi geldiğinde gözüküyodu sen herhalde öncesinden bahsediyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 29 Aralık 2009; 16:13:00 >

• sağolun beyler
  • feathers lardan 50 tane topladım açılan dev çekici de aldım en güçlü silah sanırım , altair zırhı ile bir venedik hatırası çektirmekte şart oldu tabi

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)
     Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

• beyler 29 tane buldum codex bir taneyi bulamadım gorev icabı falanmı veriyor nedir tum şehirlere baktım yok
  • vardır gözden kaçırmış olamalısın , zaten wiev point açmadan da haritada gözüküyor onlar
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

Aramızdaki bazı üyelerin, oyundan tam zevki alamadıklarını görüyorum. Bu yüzden, otoritelerce çok yüksek notlar alan, hikaye bakımından gelmiş geçmiş en iyi üçlemelerden birinin oyunu olmasına rağmen bu oyuna gereken değerin verilmediğini düşünüyorum. Assassin's Creed 2, mükemmel hikâyesi ve onun düzgünce anlatılabilmesi için hazırlanmış mükemmel bir arkaplan ile karşımıza geliyor. Oyunun en temel ögesi, hikayesi.

Ancak üzülerek söylüyorum ki, forumdaki saygın üyelerden birçoğu oyundan tam zevki alamamış. Sizlere, bir önerim var;

http://www.englishtime.com

• oyunu bitirdim sonunda... credist biterken harbi bekledim nick furry falan çıkar diye yuh yani boyle oyunmu biter
  • Apple of Eden'ı kullanarak değil ama,dünyadaki tüm insanları kontrol altına almak isteyen birileri var...

http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=player_embedded#
  • "apple of eden" kontrol etmek ten çok den çok sanırım insalara hayal gördürebilen bazı olayları gerçekmiş gibi gösterebilene bir şey olarak geçiyor oyunda , ezio nun son dövüşte yaptıı şey mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

Apple of Eden'ı kullanarak değil ama,dünyadaki tüm insanları kontrol altına almak isteyen birileri var...

http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=player_embedded#

İlk oyundan beri gerçekle dolaylı yoldan bağlantılı bir senaryosu var.Apple of eden hikaye,anlatılmaya çalışılan şey ,bazı kötü adamların insanlığı konrol altına alma planıyla alakalıydı...

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

"apple of eden" kontrol etmek ten çok den çok sanırım insalara hayal gördürebilen bazı olayları gerçekmiş gibi gösterebilene bir şey olarak geçiyor oyunda , ezio nun son dövüşte yaptıı şey mesela

İşte zaten bu şekilde de kontrol altına alıyorlar. Örneğin dinleri yaratıyorlar apple of eden sayesinde.
  • Bi ara ilk oyunun hemen ardından bu oyunu da bitircem bir kez daha. Doyamadan bitti yahu kim diyebilirdi ki 20 saat oynayış var ama hala doymayacaksın felan ama harbi öyle bir oyun ki insanı çok sürüklüyor. O kadar oynamama rağmen sanki 1 saat oynayış süresi varmış gibi geliyor şimdi bana. 3. oyun ne zaman çıkar acaba
  • quote:

Bi ara ilk oyunun hemen ardından bu oyunu da bitircem bir kez daha. Doyamadan bitti yahu kim diyebilirdi ki 20 saat oynayış var ama hala doymayacaksın felan ama harbi öyle bir oyun ki insanı çok sürüklüyor. O kadar oynamama rağmen sanki 1 saat oynayış süresi varmış gibi geliyor şimdi bana. 3. oyun ne zaman çıkar acaba

Boş konuşmuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlive

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

"apple of eden" kontrol etmek ten çok den çok sanırım insalara hayal gördürebilen bazı olayları gerçekmiş gibi gösterebilene bir şey olarak geçiyor oyunda , ezio nun son dövüşte yaptıı şey mesela

İşte zaten bu şekilde de kontrol altına alıyorlar. Örneğin dinleri yaratıyorlar apple of eden sayesinde.

evet üstte değinmiştim o konuya da özellikle sondaki kadın ın konuşmaları arasında yer alıyormuş bu detaylar

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.