Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Glyph çözümlerini gösteren bir site varsa çok iyi olur arkadaşlar acil lazım. Bazılarını yapamıyorum googledan da bulamadım sadece nerede olduklarını gösteriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Glyph çözümlerini gösteren bir site varsa çok iyi olur arkadaşlar acil lazım. Bazılarını yapamıyorum googledan da bulamadım sadece nerede olduklarını gösteriyorlar

http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/28004/assassin_s_creed_2/xbox_360

Buldum kusura bakmayın
  • Bugün arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bana Altair figür hediye etti. Çok güzel birşey... Oyunu 2.kez oynamaya başladım ve oyunu oynarken tam karşımda durması ayrı bir heyecan yaratıyor

• Güzel hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bugün arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bana Altair figür hediye etti. Çok güzel birşey... Oyunu 2.kez oynamaya başladım ve oyunu oynarken tam karşımda durması ayrı bir heyecan yaratıyor

Çok eşkal duruyor

• aduitore capei alabilen var mı tüm tüyleri toplayan? bir de assassin's creedin birincisindeki bayraklar için güzel bi site yapmışlardı hem numaralı olarak gösteriyodu haritada hem de numaranın üzerine gelince o yerden bi ss çıkıyodu altta da aldığın bayraklara tick koyuyodun çok güzel bi site yapmışlar bu tüyler için de böyle bi site bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

aduitore capei alabilen var mı tüm tüyleri toplayan? bir de assassin's creedin birincisindeki bayraklar için güzel bi site yapmışlardı hem numaralı olarak gösteriyodu haritada hem de numaranın üzerine gelince o yerden bi ss çıkıyodu altta da aldığın bayraklara tick koyuyodun çok güzel bi site yapmışlar bu tüyler için de böyle bi site bulabilen var mı?

http://guides.ign.com/guides/14302493/page_59.html

• Oyunu 1000liyorum birazdan
  • Auditore cape archievementını alamıyorum neden böyle oldu her şehirde giydim fast travel yapıp :S
  • Alplerde de giymek lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Ocak 2010; 14:33:42 >
  • bu oyun pcye ne zaman çıkacak bilen var mı ?
  • bu oyunda enerjiyi nasıl genisletiyoruz resimlere bakıyorum herkeste cok genis nerdeyse ekranın sonuna gelecek

para cok 32.150 varrrr hep silah aldim armor smoke bicak..
  • codexleri leonardoya götür, 4 tane de bir yada -2 de olabilir- enerji barın bir kare artıyor.
    Ayrıca farklı zırhlar da enerji barını genişletiyor. Fakat zırhlar eskidikçe verdikleri ekstra barlar tekrar azalıyor.
    Onlarıda tamir ettirerek halledebilirsin.
  • evet zırhları geliştir ve tamir ettir devamlı , ayrıca sağlık paketi almak için taşıdığın keseseyide upgrade et 15 tane falan taşıayabiliyosun canın azaldımı basarsın canı zaten sorun olmuyo böylelikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Ocak 2010; 15:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

bu oyun pcye ne zaman çıkacak bilen var mı ?

2010'un ilk çeyreğinde

kaynak:
    http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=result;title;3
  • Pc üvey ewlat muamelesi görmeye dewam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

Pc üvey ewlat muamelesi görmeye dewam ediyor...

Ne alaka bence dx10dan dolayı ertelemişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: at_anger

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

aduitore capei alabilen var mı tüm tüyleri toplayan? bir de assassin's creedin birincisindeki bayraklar için güzel bi site yapmışlardı hem numaralı olarak gösteriyodu haritada hem de numaranın üzerine gelince o yerden bi ss çıkıyodu altta da aldığın bayraklara tick koyuyodun çok güzel bi site yapmışlar bu tüyler için de böyle bi site bulabilen var mı?

http://guides.ign.com/guides/14302493/page_59.html

çok çok teşekkürler

• quote:

quote:

dx11 olmasın
  • quote:

quote:

quote:

dx11 olmasın

Evet dx 11. Ne oldu bozdun mu şimdi beni hey Allahım ya

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.