Şimdi Ara

www.l2-yamchi.ucoz.com SUNUCULU ACILMISTIR< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: l2yamchi

3 kisi Donatesini ayırdi bile dostum..merak etme 100 player olursa geriside gelir..+2000 online li yapacam serveri...INTEL 16 GB RAM....4024 internet hizi olcak...sonrada offical yapacam...bu benim yaptigim server son cikan java archid...hack yapana helal olsun derim..oda biraz zor<<hack yapmayi denemeyin direk otomatic ban yersiniz...bide ustune IP ban...butun buglari fixledim...yani benden fazla bug bilende yoktur herhal...5 senedir bu oyunu oynuyorum...bildiğim bütün buglari fixledim..

sen 100kisi olsun onun icin dua et, nerde 2k gelir, sen kendini l2 inc admini mi sandin.
  • daam daha //admin komutunu bilmiyor
  • sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.Java bir server için neden interlude da CT2 değil?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.Java bir server için neden interlude da CT2 değil?

Soru yanlıs bı kere CT2 ne bılıomu once onu sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.Java bir server için neden interlude da CT2 değil?

Soru yanlıs bı kere CT2 ne bılıomu once onu sor

la cumcum xD koptum sindi valla.
  • siebard mus tarsd l2-yamchi server Anlayan anladı
  • aşırı küfürün cezası al işte 1 hafta az bile server kurmuşunuz ana bacı küfür ediyonuz ilk önce kendinizi terbiye edip gelin
  • Sen önce clienti düzelt client açılmıyor daha ohoooooo
  • Giriyormuş xddd
  • quote:

Orjinalden alıntı: egealka

siebard mus tarsd l2-yamchi server Anlayan anladı

shh ne dedigini anlamadim ama kufur ise cok ayip, herkez bildigi dilden yazarsa foruma cok is var....
  • kusura bakma ama bi cacik olmaz
  • Bence güzel servera benziyo başarılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

3 kisi Donatesini ayırdi bile dostum..merak etme 100 player olursa geriside gelir..+2000 online li yapacam serveri...INTEL 16 GB RAM....4024 internet hizi olcak...sonrada offical yapacam...bu benim yaptigim server son cikan java archid...hack yapana helal olsun derim..oda biraz zor<<hack yapmayi denemeyin direk otomatic ban yersiniz...bide ustune IP ban...butun buglari fixledim...yani benden fazla bug bilende yoktur herhal...5 senedir bu oyunu oynuyorum...bildiğim bütün buglari fixledim..

sen 100kisi olsun onun icin dua et, nerde 2k gelir, sen kendini l2 inc admini mi sandin.

yanlış anlamada 16gb ram ne çok sallamışsın sen öle pcden anladıgın yok ip ban derkende adslde static ip almıyo kimse saten boşuna bi block sistemi. port banlarsan olur anca.

win 4gbramdan sonrasını okumaz. linux 8gbden sonrasını okumaz !

p5 dersin sen simdi googleden araştırıp p5 türkiyede sayılı kişilerde mevcut eğer 20bin dolar üzeri bi paran varsa temin edersin sanmıyorumki sende o kadar para olsun :D

Yalanını Yiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 30 Mart 2009; 9:34:47 >

• beyler bu bana laf atan kişiler serverimi acmamami isteyen kisilerdir....isteyen gelir isteen gelmez..ben zorla çağırmıyorum...bu cümleleri tekrar tekrar söyletmeyin....öyle laf atıpda bi sey olunmuo...sadece elinizi yormuş oluyorsunuz...localhost lu site yapiyorum salı veya çarşamba günü..açılır büyük ihtimal..<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l2yamchi -- 30 Mart 2009; 13:42:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

yanlış anlamada 16gb ram ne çok sallamışsın sen öle pcden anladıgın yok ip ban derkende adslde static ip almıyo kimse saten boşuna bi block sistemi. port banlarsan olur anca.

win 4gbramdan sonrasını okumaz. linux 8gbden sonrasını okumaz !

p5 dersin sen simdi googleden araştırıp p5 türkiyede sayılı kişilerde mevcut eğer 20bin dolar üzeri bi paran varsa temin edersin sanmıyorumki sende o kadar para olsun :D

Yalanını Yiyim

bu 4gbdan snrasını okumaz dedigin win xpde? 64Bit olsun 8/16GB kadar cikar ne alaka anlamadim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendy4Ever -- 30 Mart 2009; 13:46:52 >

• eet bende öyle yapacam bana 500 ytl ye fln patlıyor....ya bunlar bişey bilmiyorlar ..bilmiş gibi konuşuyorlar
  • Serverın açılcağı tarihi tam olarak belirledinmi
  • hayır belirlenmedi..ama yarın veya diyergun..acarım büyük ihtimal..itemleri tamamlamaya çalışıyorum..çok zevkli weaponlar koydum servera..pvp yerlerinide ayarladım..bi kac tane isim kaldı onları halleder etmez acacagım...umarım beyenirsiniz<
  • Armor ve weaponları shopa paraylamı koydun yoksa item biriktirmelimi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.