Şimdi Ara

www.l2-yamchi.ucoz.com SUNUCULU ACILMISTIR< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site hep o kalmicak...yapabilirsem localhost lu site acacam pvp si fln gozuken ....oda olmazsa programla yaptigim site var onu yaparim buyuk ihtimal www.l2yamchi.com olur..
  • Kardeşim bana rateleden falan bahsedermisin Ona göre başlıtycam serer a şuan c6 clienti indiriyorum
  • Yazdım ilk basa koydum rateleri...sitede yaziodu:D
  • Sitede ex le sp rateyi göremdim ben :S
  • sitede server info var ordan baksaydın<:D
  • 3 kisi Donatesini ayırdi bile dostum..merak etme 100 player olursa geriside gelir..+2000 online li yapacam serveri...INTEL 16 GB RAM....4024 internet hizi olcak...sonrada offical yapacam...bu benim yaptigim server son cikan java archid...hack yapana helal olsun derim..oda biraz zor<<hack yapmayi denemeyin direk otomatic ban yersiniz...bide ustune IP ban...butun buglari fixledim...yani benden fazla bug bilende yoktur herhal...5 senedir bu oyunu oynuyorum...bildiğim bütün buglari fixledim..
  • Helal olsun sna :)
  • Servera kaç gün içerisnde açıcaksın serevrda 10 veya 15 yazıyor ama
  • ya kardesim...siteye baksana ..2 veya 3 dedik ya:D
  • Daha yeni deyiştirmişsin :D:D artislk yapma bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2yamchi

ya kardesim...siteye baksana ..2 veya 3 dedik ya:D

Kusura bakma ama bu tavırla bı cacık olmas.!
  • artistlik degil...benim bisey yaptigim yok..benim tarzim oyle...yanlıs anladıysan napabilirim dostum kusurada bakarım..ona cacıklık denirse...senin yaptıgınada ayıp denir<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l2yamchi -- 28 Mart 2009; 16:56:52 >
  • server mi reklam edion pazarda domatis mi sation belli degil, ne o oyle artistlik, onun icin serverin batacak.
  • yine artistlik dionuz ya< dostum benim yaptigim artistlik değil..ya size anlatana kadar boş ver<<bitsin bu konu burda<
  • sen batar dedin ya simdi hemen batar server

yürü lan olcay gıracan parayı

Ben Pvp yapacam Haftalarımı ayırmayacak bi server ariyorum diyeneler

L2-yamchi ye
  • saol dostum iyi teselli ettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phunk

sen batar dedin ya simdi hemen batar server

yürü lan olcay gıracan parayı

Ben Pvp yapacam Haftalarımı ayırmayacak bi server ariyorum diyeneler

L2-yamchi ye

Bu gıdısle deıl parayı ancak duvarlara vura vura kafasını kırar ...Kusura bakarmıs aman cokta fifi .3kurusluk server 5 kurusluk laf yaptın bea.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2yamchi

yine artistlik dionuz ya< dostum benim yaptigim artistlik değil..ya size anlatana kadar boş ver<<bitsin bu konu burda<

Beyefendi, konusma tarzinis pek servere insan cagrior gibi degil.
  • Böyle bir serevra herkez yapabilir ne var ki bunda 3 kuruşluk server
  • 3 kisi Donatesini ayırdi bile dostum..merak etme 100 player olursa geriside gelir..+2000 online li yapacam serveri...INTEL 16 GB RAM....4024 internet hizi olcak...sonrada offical yapacam...bu benim yaptigim server son cikan java archid...hack yapana helal olsun derim..oda biraz zor<<hack yapmayi denemeyin direk otomatic ban yersiniz...bide ustune IP ban...butun buglari fixledim...yani benden fazla bug bilende yoktur herhal...5 senedir bu oyunu oynuyorum...bildiğim bütün buglari fixledim..

15-20 yıla olur 2000 online "palavra palavra palavlaé"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.