Şimdi Ara

www.l2-yamchi.ucoz.com SUNUCULU ACILMISTIR< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Efendy4Ever benim dediğimi anlamadım galiba ddr3 win p5 olan bi pc şuan bilmem kaçbin dolar yapıyor bu adamında o pc yi alamıcağına göre en fazla ddr2 win p4 dct yada local olarak açabilicektir buda o pcnin max 4gb ramdan fazlasını okumayacağıdır. Pc ile bişi biliyorsan yaz kardş.

donanım bakımından tek geçilmezim demiyorum ama abimle baya pc üzerine iş yaptıgımızdan bu gibi konuların ustası haline gelmişiz .

p4 ddr 3.2 cpu 256 fx5500 128bit agp 80hdd bu pc tam olarak şurdan kaynaklanan nedenler yüzünden max 4gb ram kullanabilir.

p4 ddr Bu böyle olunca winxp en fazla max 4 gbram görür fazlasını yok sayar yani 100gbde taksan onu max 4gb olarak görür.

p4 ddr2 dede bu aynıdır.
  • tam olarak 4 gb de görmüyo 3.20 diye görüyo
  • Hadi aç lütfen sıkıldım oynıycak oyn yok senin serevrı açmanı nbeklyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

quote:

Orjinalden alıntı: miyako

quote:

Ufaklık senin tavrin onu gerektiriyor ama. önce kendin birşeyler yap ondan sonra millete kulp bul ;) tartışma çıkartmaya yönelik yazmışsın zaten, laf yiyeceğin belli ve bile bile lades durumundasın.

sazan biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir(1)

senin kafan o kadar çalışıyor işte bebek :) bu foruma her yazan sazan olsa burada adam kalmaz zaten. ben sana fikir vermeye çalışıyorum ama hala aynı moddasın. aferim evladım devam et, ot geldin ot gidicen. yaşın ufak biliyorum ama bu 5 yaş muhabbetlerini 27 yaşındaki birine yapma.

Ya emyn bırak usta muhattab olma coluk cocukla kımden ogrendıyse Biiiiiiiir/ Looooooool sazan falan hıcte yabancı gelmıo ..
    miyako kardesım sen buyu adam ol ondan sonra konus abılerınle nasıl konusucagını ogrenememıssın .15 yasındakı veletlerle ugrascak halımız yok bızde demıssın server acarsanız halınız ne olcak dıe halım hıcbısey olmıcak cunku asla server acmıcam ...
    Ne server accak paraya sahıbım nede server accak bılgıye...
    Bi halt bılmeden server accak kendıme laf soyletcek kadar gerzek deılım...
    miyako bıras agır ol cocuk cocuk ıkılemeler benzetmeler gerzek gerzek laflar kullanıosun hıc hos durmuo acıkcası mılletle dalga gectıgını zannedıosun ama kendını komık duruma dusuruosun ..Kimseye canak tutma kendın ol.işte o zaman belkı adam yerıne konursun ...

yh bnm yaşıma neden bu kadar taktınız anlamıyorum eet yşm 15 bu form 18+ 20 + 25+ fln bi formmu hyr isteyen girer istedi mesajıda atar ne karışıyorsunuz 15 yşnda olmama rağmen aranısdaki bir çok kişiden daha ei item ve daha ei pvp aptıma eminim biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir loooooooooooool da kullanırım bunları kullanan bebek olmuyor sorun bende deil sizde çk büyüklük taslıyorsunuz bune kıl oluyorum ben ve ben kendim gibi takılırım cumcum senle laf yarışına girmek istemiyorum bu formda tanıım bir çok kişinin abisisin o yüsden yaşın baya bir byk galiba sana saygım var ama çok fazla taraf tutuyorsun tartışmalara ne kadar yakın arkin olsa bile tarafsız olman lasm

@emyn sna dicek bi laf yok dicek lafn en sonundasın çünkü dwm et senden yaşları küçük olanlarla bebek bebek die dalga geçmeye istedin kadar beni küçük san ama sürekli bana çocuk bebek fln diyorsun ama bana bunları dedikçe milletin gözünde kendi yaşını düşürüyorsun hatta bnm gözümde gercekten yweni doğmuş bebek gibi ınga mınga yapıyorsun dursunun dedi gibi yaygara yapma lem kalıbının adamı ol

UMARIM KENDİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 1 Nisan 2009; 8:28:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ufaklık senin tavrin onu gerektiriyor ama. önce kendin birşeyler yap ondan sonra millete kulp bul ;) tartışma çıkartmaya yönelik yazmışsın zaten, laf yiyeceğin belli ve bile bile lades durumundasın.

sazan biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir(1)

senin kafan o kadar çalışıyor işte bebek :) bu foruma her yazan sazan olsa burada adam kalmaz zaten. ben sana fikir vermeye çalışıyorum ama hala aynı moddasın. aferim evladım devam et, ot geldin ot gidicen. yaşın ufak biliyorum ama bu 5 yaş muhabbetlerini 27 yaşındaki birine yapma.

Ya emyn bırak usta muhattab olma coluk cocukla kımden ogrendıyse Biiiiiiiir/ Looooooool sazan falan hıcte yabancı gelmıo ..
    miyako kardesım sen buyu adam ol ondan sonra konus abılerınle nasıl konusucagını ogrenememıssın .15 yasındakı veletlerle ugrascak halımız yok bızde demıssın server acarsanız halınız ne olcak dıe halım hıcbısey olmıcak cunku asla server acmıcam ...
    Ne server accak paraya sahıbım nede server accak bılgıye...
    Bi halt bılmeden server accak kendıme laf soyletcek kadar gerzek deılım...
    miyako bıras agır ol cocuk cocuk ıkılemeler benzetmeler gerzek gerzek laflar kullanıosun hıc hos durmuo acıkcası mılletle dalga gectıgını zannedıosun ama kendını komık duruma dusuruosun ..Kimseye canak tutma kendın ol.işte o zaman belkı adam yerıne konursun ...

yh bnm yaşıma neden bu kadar taktınız anlamıyorum eet yşm 15 bu form 18+ 20 + 25+ fln bi formmu hyr isteyen girer istedi mesajıda atar ne karışıyorsunuz 15 yşnda olmama rağmen aranısdaki bir çok kişiden daha ei item ve daha ei pvp aptıma eminim biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir loooooooooooool da kullanırım bunları kullanan bebek olmuyor sorun bende deil sizde çk büyüklük taslıyorsunuz bune kıl oluyorum ve ben kendim gibi takılırım cumcum senle laf yarışına girmek istemiyorum bu formda tanıım bir çok kişinin abisisin o yüsden yaşın baya bir byk galiba sana saygım var ama çok fazla taraf tutuyorsun tartışmalara ne kadar yakın arkin olsa bile tarafsız olman lasm

@emyn sna dicek bi laf yok dicek lafn en sonundasın çünkü dwm et senden yaşları küçük olanlarla bebek bebek die dalga geçmeye istedin kadar beni küçük sen ama sürekli bana çocuk bebek fln diyorsun ama bana bunları dedikçe milletin gözünde kendi yaşını düşürüyorsun hatta bnm gözümde gercekten yweni doğmuş bebek gibi ınga mınga yapıyorsun dursunun dedi gibi yaygara yapma kalıbının adamı ol hemşerim yaw lailahiilalah yaw

UMARIM KENDİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR...

• bebek devam et. yaşınının çok aşağısını temsil ediyorsun. ben sana hakaret etmiyorum sen bana ediyorsun. ama şuna emin ol, yanımda bunları yapamazdın zaten. anca klavyeden yazarsın öyle. bak yine fazla birşey demiyorum çünkü yaşın küçük. ancak bizlerin yaşına geldiği zaman anlarsın birşeyleri. yaş demek olgunluk demektir,yani sende olmayan şey, şu anda anlamanı da beklemiyorum zaten. ayrıca yaşla pvp nin veya başka birşeyin alakası yok. burada kimse sana gerizekalı muamelesi yapmıyor alınman içinde sebep yok. yol göstermek büyüklük taslamak değildir.

cumcumx +1 aga.
  • Üyeliği nasıl alıcaz pek
  • Lütfen yardıme t giremiyorum oyuna
  • quote:

bebek devam et. yaşınının çok aşağısını temsil ediyorsun. ben sana hakaret etmiyorum sen bana ediyorsun. ama şuna emin ol, yanımda bunları yapamazdın zaten. anca klavyeden yazarsın öyle. bak yine fazla birşey demiyorum çünkü yaşın küçük. ancak bizlerin yaşına geldiği zaman anlarsın birşeyleri. yaş demek olgunluk demektir,yani sende olmayan şey, şu anda anlamanı da beklemiyorum zaten. ayrıca yaşla pvp nin veya başka birşeyin alakası yok. burada kimse sana gerizekalı muamelesi yapmıyor alınman içinde sebep yok. yol göstermek büyüklük taslamak değildir.

cumcumx +1 aga.

yh sen bana resmen bebek muamelesi yapıyorsun baştada yasmışın bben buna deli oluyorum şu dediklerinden birini bana yapsan ben sana abi dicem ama sürekli aşalıyorsun beni yşm küçük olabilir napabilirim bisde büyüyos iştebana yol gösterdin de yok yada ben anlamıyorum ama anlamadığı sanmıyorum küçük velet ufaklık bebek çocuk en acaba hiç 15 yşnda olmadınmı annenin karnındndirek 27 yaşındamı çıktın ???? sendee benm yaşımda geçtin ve bir takım şeyleri anlayabilirsin ben senn yerinde olsam sen benm yerimde olsan bensana bebek çocuk gibi küçültmeye yönelik hakaretler sölesem ki ben bunları hakaret olarak görüyorum kendime acaba ne tepki verisdin bunları sen bana diyorsun ben cvp verince saygısız oluyorum küçük luyorum bişey anlamamış salk gibi bi çocuk durumuna düşrüyorsunus bn orda bole bir kavga cıkarıcak soru sormadm cum cum sert konusmus bastada bole nasl oyuncu cekiceksiniz demiş bende on a dedim sert konusun ca neresini yanlkış anladınız orsaını bilemem

• l2yamchi halisha bow u ekledinmi cok hos bi bow ben ekledim serverime guzelde oldu
    bide saiint spear var oda cok müthiş bi sekli var ya resimlerini koyarım aksama
  • quote:

quote:

bebek devam et. yaşınının çok aşağısını temsil ediyorsun. ben sana hakaret etmiyorum sen bana ediyorsun. ama şuna emin ol, yanımda bunları yapamazdın zaten. anca klavyeden yazarsın öyle. bak yine fazla birşey demiyorum çünkü yaşın küçük. ancak bizlerin yaşına geldiği zaman anlarsın birşeyleri. yaş demek olgunluk demektir,yani sende olmayan şey, şu anda anlamanı da beklemiyorum zaten. ayrıca yaşla pvp nin veya başka birşeyin alakası yok. burada kimse sana gerizekalı muamelesi yapmıyor alınman içinde sebep yok. yol göstermek büyüklük taslamak değildir.

cumcumx +1 aga.

yh sen bana resmen bebek muamelesi yapıyorsun baştada yasmışın bben buna deli oluyorum şu dediklerinden birini bana yapsan ben sana abi dicem ama sürekli aşalıyorsun beni yşm küçük olabilir napabilirim bisde büyüyos iştebana yol gösterdin de yok yada ben anlamıyorum ama anlamadığı sanmıyorum küçük velet ufaklık bebek çocuk en acaba hiç 15 yşnda olmadınmı annenin karnındndirek 27 yaşındamı çıktın ???? sendee benm yaşımda geçtin ve bir takım şeyleri anlayabilirsin ben senn yerinde olsam sen benm yerimde olsan bensana bebek çocuk gibi küçültmeye yönelik hakaretler sölesem ki ben bunları hakaret olarak görüyorum kendime acaba ne tepki verisdin bunları sen bana diyorsun ben cvp verince saygısız oluyorum küçük luyorum bişey anlamamış salk gibi bi çocuk durumuna düşrüyorsunus bn orda bole bir kavga cıkarıcak soru sormadm cum cum sert konusmus bastada bole nasl oyuncu cekiceksiniz demiş bende on a dedim sert konusun ca neresini yanlkış anladınız orsaını bilemem

Bak mıyako canımın ıcı bebegım bak sımdı hala yanlıs konusuosun..
    Benı gec ben senden 8 yas buyugum ama gec benı gelelım emyn e..
    Sen 15 yasındasın adam senden 15 yas buyuk sen hala adama yakısıksız orneklemeler kullanıosun ..
    Sokakta gorsen amca dersın hala kendınden tavız vermezcesıne konusuosun bu yanlıs...
    Ben herkese sert konusurum bu senı baglamas...Sen serverın usagımısında senınle en ufak ılgısı olmayan mevzulara atlıosun..
    Üzerıne vazıfe olmayan olaylara karısma ..
    Ben bu forumun uyesı olarak reklamı verılen serverlarda gordugum yanlısları elestırırım bu benım hakkım sonucta bız playersek burda bızım ıcın serverlarına player cekmek maksadıyla reklam yapıolarsa ve ıste dandık bırsey varsa ben elestırırım ...
    Oyunda iyi pvp yapmak hıcbıseydır .. 8 yasında cocuk bıle ıyı pvp yapabılır bu oyun ..ve oyunu en ıyı cocuklar oynar senınde bu oyunda pvp yı ıyı yapman sasırtıcı bıse deıl..Pvp sana saygınlık kazandırmaz ama hareketlerın davranısların tutumun sana saygınlık kazandırır...Buyuyosan buyudugunu buyuklerıne dıklenerek deıl hareketlerındekı olgunlukla goster...Olgunluk Biiiiiiiir LooooooL yaparak gosterılmes ...Haydı ıyı eglenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 1 Nisan 2009; 15:38:36 >

• quote:

quote:

quote:

cumcumx +1 aga.

Bak mıyako canımın ıcı bebegım bak sımdı hala yanlıs konusuosun..
    Benı gec ben senden 8 yas buyugum ama gec benı gelelım emyn e..
    Sen 15 yasındasın adam senden 15 yas buyuk sen hala adama yakısıksız orneklemeler kullanıosun ..
    Sokakta gorsen amca dersın hala kendınden tavız vermezcesıne konusuosun bu yanlıs...
    Ben herkese sert konusurum bu senı baglamas...Sen serverın usagımısında senınle en ufak ılgısı olmayan mevzulara atlıosun..
    Üzerıne vazıfe olmayan olaylara karısma ..
    Ben bu forumun uyesı olarak reklamı verılen serverlarda gordugum yanlısları elestırırım bu benım hakkım sonucta bız playersek burda bızım ıcın serverlarına player cekmek maksadıyla reklam yapıolarsa ve ıste dandık bırsey varsa ben elestırırım ...
    Oyunda iyi pvp yapmak hıcbıseydır .. 8 yasında cocuk bıle ıyı pvp yapabılır bu oyun ..ve oyunu en ıyı cocuklar oynar senınde bu oyunda pvp yı ıyı yapman sasırtıcı bıse deıl..Pvp sana saygınlık kazandırmaz ama hareketlerın davranısların tutumun sana saygınlık kazandırır...Buyuyosan buyudugunu buyuklerıne dıklenerek deıl hareketlerındekı olgunlukla goster...Olgunluk Biiiiiiiir LooooooL yaparak gosterılmes ...Haydı ıyı eglenceler.

pffs cumcum sendemi yh azımdan ktü bişe çıkcak şimdi adamın bana dedini görmğyon bilip bilmeden konuşuyon taraf tutulurda bu adar tutulmas adam akıllı okunuşsun bende abi diyim msnm deki bir çok kişiye abi derim nie adam gibi adam oldukları için bu herifte bi şey varki kılım sürekli dalga geçiyo sinirimle oynuyo + sende dahil sizin gibi zihniyetlere son olarakta loooooool sise gıcıklık olsun diye istedimi söylerim buna karışamassıns ben senin eleştirinede bişe demedim sadce sert olmu ş dedim nese yh ikinizde muhattabım dilsini sewiyenize inmicem çünkü zaten sewiyenis yok kendinisi bişey sanıyorsunuz cvp verincede dsygısız biz oluyoruz sazan 3 te gelir şimdi yok mıy mıy mıy gıy gıy gıy cıy cıy cıy

• ah be çocuğum, hala garip davranışlar içerisindesin. ben senin yaşındaykende aklı başında birisiydim. sen asilikle artislik arasında kalmış bıdı bıdı edip duruyorsun. muhattabın değilmiymişiz, yazma birşey o zaman. satırlar dolusu yazıp muhattabım değilsiniz diyorsun ya, işte bende diyorum ki aklın o kadar eriyor. hala olgunum şöyleyim böyleyim demeye çalışma yani. burada kimse sana abi demeye çalıştırmıyor zaten. sen demesende biz senden büyüğüz.
  • Miyako Su hareketlerine laflarına bak az bıle soylemısız sana sen bebe bıle deılsın kocum prematuresın sen vıtamınsız ...
    Sen bu kafayla gıdersen daha cok assagılanır dalga gecılırsın.Luzumsuz adam!

Hade sımdı gıt kıme canak tutcak kıme yanascaksan yanas...
    Bundan sora da bızı muhattab almıyacak olmana cok sevındım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 1 Nisan 2009; 17:15:31 >
  • Ya bir arkadaş nasıl register olacağımı söyleyebilirmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

açsan artık güzel olucak

Efendy4Ever benim dediğimi anlamadım galiba ddr3 win p5 olan bi pc şuan bilmem kaçbin dolar yapıyor bu adamında o pc yi alamıcağına göre en fazla ddr2 win p4 dct yada local olarak açabilicektir buda o pcnin max 4gb ramdan fazlasını okumayacağıdır. Pc ile bişi biliyorsan yaz kardş.

donanım bakımından tek geçilmezim demiyorum ama abimle baya pc üzerine iş yaptıgımızdan bu gibi konuların ustası haline gelmişiz .

p4 ddr 3.2 cpu 256 fx5500 128bit agp 80hdd bu pc tam olarak şurdan kaynaklanan nedenler yüzünden max 4gb ram kullanabilir.

p4 ddr Bu böyle olunca winxp en fazla max 4 gbram görür fazlasını yok sayar yani 100gbde taksan onu max 4gb olarak görür.

p4 ddr2 dede bu aynıdır.

P4/P5 vs ne alaka bnu anlamadim kardes... DeseCrate ' ye bi sistem topladim suanda PCsinde 6GB ram var ve 8 GB cikarmak icin yeniden ram alacak ve onun sistemi AMD x2 5200 yada 5000di sanirsam bunun P4 / P5 ayrimi neden yaptn anlamadim zaten yukarda verdigin konfigrasyonda ddr'da 4GB ram yaparsn ama 64bit işletim sistemi ile 64bit ile kuruluor zaten serverlar oyüzdende rahat 4Gb gorur o onu gectim...

P4/P5 ayrimini neye göre yaptn... P45 tarzi bişi mi sölemeye calistin.? ayrica P4 dedigin intelin anlamindami demek istedin demek istedklerini tam anlamadim acikcasi... adamin söledigi sistemle senn bu verdigin sistemin ne alakasi var?

Ayrıca Bende 5Senedir Bu sektördeyim ve satış sorumlusuyum teknik servisten yetişme...

• Servera girmek içinüyleliğisiteyi mi koyucaksın
  • şu konu açıldığından beri izliyorum. dayanamayarak bi kaç şey yazmak istedim.
    arkadaşlar bu işi polemik haline getirmeyin. büyük olan büyüklüğünü, küçük de küçüklüğünü bilsin. eminim şuraya laf yetiştirmek yerine açtığın server'a daha da iyi katkı da bulunabilrsin miyako. aynı şekilde diğer arkadaşlarda kışkırtmayı bıraksın artık. ne yapalım yani biliyo ya da bilmiyo. herkes bildiği kadarıyla yapsın.
    sonuç olarak server'ı açar girersiniz beğenmezsiniz sonra tartışırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

şu konu açıldığından beri izliyorum. dayanamayarak bi kaç şey yazmak istedim.
    arkadaşlar bu işi polemik haline getirmeyin. büyük olan büyüklüğünü, küçük de küçüklüğünü bilsin. eminim şuraya laf yetiştirmek yerine açtığın server'a daha da iyi katkı da bulunabilrsin miyako. aynı şekilde diğer arkadaşlarda kışkırtmayı bıraksın artık. ne yapalım yani biliyo ya da bilmiyo. herkes bildiği kadarıyla yapsın.
    sonuç olarak server'ı açar girersiniz beğenmezsiniz sonra tartışırsınız.

pffs gene biz haksız çıktık nese yh server güsele bensiyo bi ara bakp oynarım bazı yaratıklarada aam sanığ mesaj atmicam bu konua son mesajımdı k gene konuyu biz kışkırtmış olduk b iyorm yapıyoruz bütün form bise dalıyıo nese sustum daha ne desek haksız çıkıcaz belli dahada konuşmuyorum olmuş formda herkez taraf tutan bir ...

• server hep acik Dowloand i koydum ilk sayfaya...account auto ...otomatic yani..iyi oyunlar<< server bundan sonra hep online<<
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.