Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.939
Cevap
2
Favori
432.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...148...294295296297
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2010.06.08 06/2010 Downloadable Updates
    Our exciting new update due in 06/2010 features the following additions! (To implement this new update, you would need to have installed the previous Patch.)

* Updated Squad data (Please note that they may not be 100% accurate) .
    * Updated Strips (For National Teams)

Sonunda güncelleme çıktı ve oyun Pes 6 gibi mükemmel bir hale geldi.Güncelleme ile dünya kupası kadrolarıda yenilendi.Oyun içinden günceleyebilirsiniz.Hepinize bol PES 2010'lu geceler dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resattavasoglu -- 9 Haziran 2010; 23:59:52 >

benim istediğim futbol oyununu görmem için 2026 yılına kadar beklemem lazım...
    önceleri kızıyordum ilgilenmiyorlar adam akıllı oyun yapmıyorlar diye..
    ama galiba futbol oyunu yapmak ve yazılımını hazırlamak sanırım teknolojik olarak gerçekten zor haklarını yememeyelim... pes 2010 un biraz daha grafiklisi....

yahu insan hiç değilse yeni artistik hareket ekler.. geçen yılki şeyleri kaldırır yerine yenilerini kor bi deişiklik var deriz.... tek deişen ufak şeyler....

2026 da hakemle kavga eden futbolcu
    gerçekçi animasyonlar
    odun gibi koşmayan futbolcular
    aptal olmayan kaleciler
    tribün şovları
    gerçekçi şut ve pas kombinasyonları
    defans yapanların yengec gibi yan yan yürümediği
    ve yeni bir pes amblemi görmek ümidiyle.......

2026 da görüşek üzere benim umudum kalmadı
    aynı pilavı pişirip pişirip önümüze getiriyorlar...
    bu saatten sonra konami benden uzak dursun
    sizin yapacağınız yenilik tayyip in kürt açılımına benziyor
    içi boş safsata ne olduğu gözle görülemeyen ama bir fikir olarak zihinde canlandırılabilen bir olgu...
    işin özeti bu...

çinlilerden bekliyorum hayalimin futbol oyununu japonlar anlamıyor bu futboldan...oyun zevkli değil
    istersen içine gerçek adam koy..eski tadı alamıyorum

• [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Gyv3vymUZAw&feature=player_embedded#!]

çektiğim bir video. enbseries grafik modu, kamera ayarı ve GA Community patch ile.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Ne kadar çok beğenilmese de hayranı olduğum oyun
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • yeri bura olmayabilir ama,

pes2010 ml de bana, sağ kanada, yaşı genç oyuncu önerirmisiniz?

H y o r i n m a r u !
  • Gabriel Torje'yi aldım ben sağda çok hızlı ve çok işe yarıyor. O gelmezse Marko Marin'i dene. Hem çok teknik hem de hızlı bir oyuncu.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Gabriel Torje'yi aldım ben sağda çok hızlı ve çok işe yarıyor. O gelmezse Marko Marin'i dene. Hem çok teknik hem de hızlı bir oyuncu.

uww not defterine kaydettim isimleri. Teşekkürler.
    Toure de yaşlandı varmı güzel stoper?

H y o r i n m a r u !
  • Beşiktaş'ın yeni transferi Roberto Hilbert'i denemek için gireyim dedim ama o da ne! Stuttgart yok! Ya da ben mi bulamadım?
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Taktik ekranında kadroyu kurduğunuz onbirdeki futbolcuların kiminde yıldız var bu bir özellikmi ne anlama geliyor bilen varmı?

Orijinalden alıntı: 0nur!

Beşiktaş'ın yeni transferi Roberto Hilbert'i denemek için gireyim dedim ama o da ne! Stuttgart yok! Ya da ben mi bulamadım?

Pes 2010'da mı deneyeceksin hocam İlginç

Sistemim şöyle;
    Intel C2D E4500 İşlemci
    Kingston DDR2 800Mhz 2gb Ram
    Sapphire HD3850 256mb Ekran Kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 28 Ağustos 2010; 14:08:02 >
  • Arkadaşlar bende pc'de oynuyorum yalnız ps3 oynadıgımda oyuncuların kafasının üstünde isimler vardı pc'de 1-2 die yazıyo isimler ekranın altında yazıyo bunu nasıl ps3 gibi oyuncuların kafasının üstünde isimleri görebiliriz

SARIYLA KIRMIZIYLA

ANLIMIZIN AKIYLA
  • 100 sayfa olmuş vay be

Orijinalden alıntı: Alper#

PES 2010 100 sayfa olmuş ama PES 2011 10 sayfa bile olamadı

1 yıl fark var arada.

O indirdiğiniz link Pes 2010'un kamuoyuna paylaşılmayacak olan bir Xbox 360 prototipiydi. İçinde Kullanılmayan menü fotoları ve we 2010'dan müzikler var. Sitede Yasaklanmanızı geçtim, Konami Hapis gibi büyük cezalar uygulayabilirdi hemde o dönemlerde. Sakın böyle işlere kalkışmayın arkadaşlar, bu büyük bir suçtur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Psn:Kolbozuk-
  • Hocam bu adamların başına birşey gelmediğine şükret vallaha yasa dışı eylemmiş, ben demo için key arıyordum biranda donanımhaber çıktı karşıma Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.