Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.939
Cevap
2
Favori
432.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • orjinal Pes 2010'u dvd siz oynamak istiyorum...Malum dvd romdaki devamlı çok yüksek ışık ve ısı dvd ye mutlaka zarar vericektir.yada çeşitli dış etkenler dvdyi yıpratabilir...orjinal oyunu alan kişinin en azından para verdiği şeyi korumaya hakkı olduğunu düşünüyorum...2-3 ay sonra dvd yıpranıp okumamaya başlarsa bir orjinal oyun daha mı alıcaz !!!!! saçmalık bu!!

Deamon tools-virtual cd gib progrmlar işe yaramıyor. Securom adı altında çok agresif bir koruma şekli var...Orjinal oyunu nasıl kopyalayabilirim?? eğer bu işi çözen yada bilen varsa yardım edebilir mi lütfen...?

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

orjinal Pes 2010'u dvd siz oynamak istiyorum...Malum dvd romdaki devamlı çok yüksek ışık ve ısı dvd ye mutlaka zarar vericektir.yada çeşitli dış etkenler dvdyi yıpratabilir...orjinal oyunu alan kişinin en azından para verdiği şeyi korumaya hakkı olduğunu düşünüyorum...2-3 ay sonra dvd yıpranıp okumamaya başlarsa bir orjinal oyun daha mı alıcaz !!!!! saçmalık bu!!

Deamon tools-virtual cd gib progrmlar işe yaramıyor. Securom adı altında çok agresif bir koruma şekli var...Orjinal oyunu nasıl kopyalayabilirim?? eğer bu işi çözen yada bilen varsa yardım edebilir mi lütfen...?

no dvd fix kullan olsun bitsin. Merak etme orjinalliği bozulmaz. online oynarsın yine.

http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml

• v03 de Dos Santos u nasıl alacağız?

[size=1
  • Y dash
    x short pas
    b Shoot
    a longpass
    lt strage/att/def
    lb cursor change
    rt special conrols
    rb throught pass

Arkadaşlar ben oynarkene hata yaptı seting den ayarladım önce seting i unutup burdan karıştırdım. Seting sonradan aklıma geldi. Sonra bunları da karıştırdığım için daha evvel oynadığım ayarları bir bulamadım.
    pc için button configuration ayarlarını bilen var mı seting olmayacak.

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

orjinal Pes 2010'u dvd siz oynamak istiyorum...Malum dvd romdaki devamlı çok yüksek ışık ve ısı dvd ye mutlaka zarar vericektir.yada çeşitli dış etkenler dvdyi yıpratabilir...orjinal oyunu alan kişinin en azından para verdiği şeyi korumaya hakkı olduğunu düşünüyorum...2-3 ay sonra dvd yıpranıp okumamaya başlarsa bir orjinal oyun daha mı alıcaz !!!!! saçmalık bu!!

no dvd fix kullan olsun bitsin. Merak etme orjinalliği bozulmaz. online oynarsın yine.

http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml

teşekkür ederim dostum...daha önce denemiştim olmamıştı..ama vediğin linkle çözüldü saol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsYcHoO -- 13 Mart 2010; 13:35:54 >

• ne vurdum duymaz bu konami sirketi doğru düzgün kadro bile güncelleyemiyor saf kan MAL konami

Orijinalden alıntı: nibur_n

Arkadaşlar PES 2010'un en son veya en etkili patch'i hangisi? Eğer ben bunu yüklersem master league'e sıfırdan mı başlamam gerekiyor?

100 kere verilmiş linkler. zahmet edinde okuyun biraz.
  • Merhabalar.Ben oyunu yüklediğimden beri ilk kez yama yüklemeyi düşünüyorum.Az önce bir kitserver 9.2 indirdim. Rar'dan çıkarırken Program Files'taki KONAMI klasörüne kurulmadı.Sonra Kitserver'ın içinde bulunduğu RAR'ı dosyasını masaüstünde açtım.Programa tıklayınca kurulacağı konumu istedi.Ben de o vakit Kitserver'ı Program Files'taki KONAMI klasörüne kurdum. Ama içini açtığımda yamaları atacağımız img dosyalarının olduğu " PESEDIT " klasörü görünmedi.Acaba nedeni ne olabilir.Yahut bu klasörü kullanmadan yamaları kurmanın bir yolu var mı ? bu konuda yardımlarınız rica ediyorum. Herkese paylaşımları adına teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babakartal26

Y dash
    x short pas
    b Shoot
    a longpass
    lt strage/att/def
    lb cursor change
    rt special conrols
    rb throught pass

Arkadaşlar ben oynarkene hata yaptı seting den ayarladım önce seting i unutup burdan karıştırdım. Seting sonradan aklıma geldi. Sonra bunları da karıştırdığım için daha evvel oynadığım ayarları bir bulamadım.
    pc için button configuration ayarlarını bilen var mı seting olmayacak.

Cevaplayan yok mu Arkadaşlar bu sorumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

pes 2010 fifa dan daha iyi

Bende öyle düşünüyordum taki ps3 teki fifanın videoları izleyene kadar.

ama hala oyanamadım. her cafeye gittiğimizde pes 2010

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Fifa PS3'te Pesten daha iyi, hafta sonları ps3'üm olmadığı için gidip FIFA kapışıyoruz öyle maçlar 5-5 6-7 gibi abuk subuk sonuçlarla bitmiyor.

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Fifa PS3'te Pesten daha iyi, hafta sonları ps3'üm olmadığı için gidip FIFA kapışıyoruz öyle maçlar 5-5 6-7 gibi abuk subuk sonuçlarla bitmiyor.

Kesinlikle katılıyorum. Tartışma yaratmak amacında değilim ama PS3'te FIFA oynamaya başladıktan sonra yan tarafta oynanan PES 2010 odun gibi gözüküyor.

• arkadaşlar bence serinin köklü bir değişime gitmesi lazım

Didier Drogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ROCKY-

pes 2010 yeni update çıktı oyun içinden günceleyebilirsiniz

ne gibi değişiklikler oldu kısaca bahsedebilir misin.
    ve güncel kadrolar

Didier Drogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ROCKY-

yeni şampiyonlar ligi topu
    messinin yeni kramponları
    ve güncel kadrolar

İndirmeme rağmen Messi'nin kramponları hala yeşil bende.Kadrolar değişti fakat kramponu değişmedi.Sizde de böyle mi?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.