Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.939
Cevap
2
Favori
432.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • lisans meselesini önemsemiyor bence konami biliyorlar onlarda bu patch yama meseleleri ile ne kadar kolay çözüldüğünü hatta yamaları onlar bile çıkartıyo olabilir o yüzden fazla eğilmiyorla bu konuya

[/center]
  • Arkadaşlar PES 2009 dan beri gelen bana göre bir problem var. Bunu bilen biliyordur. Ceza sahası çevresinde kullanılan frikiklerde aşağı ok tuşuna ve orta açma tuşuna sonuna kadar basılı tutun. Yaptığım denemelerde 6 frikikte 4 ü gol oldu. PES 2010 da kova kalecilerle kesin gol oluyor. Bu sorunu çözmeleri gerek. Multiplayer maçlarda haksızlık olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Ekim 2009; 18:21:54 >

Orijinalden alıntı: venomtrk

Arkadaşlar PES 2009 dan beri gelen bana göre bir problem var. Bunu bilen biliyordur. Ceza sahası çevresinde kullanılan frikiklerde aşağı ok tuşuna ve orta açma tuşuna sonuna kadar basılı tutun. Yaptığım denemelerde 6 frikikte 4 ü gol oldu. PES 2010 da kova kalecilerle kesin gol oluyor. Bu sorunu çözmeleri gerek. Multiplayer maçlarda haksızlık olacaktır.

bundan daha önemli sorunlar var bence. başta kaleciler olmak üzere.

unicef ?!! :D

Orijinalden alıntı: mtunc27

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

Barcelona parayla reklem almadığı için Unicef koyar önüne bunda ne gariplik var. Oradaki önemli nokta İniesta sakat kalmış
  • Arkadaşlar, lisans sorunu bence o kadar büyütülecek bir sorun değil. Yeter ki oyun güzel olsun, oynanabilirlik ve grafikler insana zevk versin. Oyun çıktıktan hemen sonra yamalar yapılıyor zaten. Hem Avrupa şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi lisansları alınmış. Her sene üstüne koyarak gidiyor konami. İnşallah ilerleyen yıllar da lisans sorunu olmaz, ama olsa da büyük sorun değil.
  • Az önce tekrar gireyim bir maç yapıyım dedim. İspanya-Almanya yaptım. Top playerda 7-1 oldu sonuç. Oyuna fazlamı alıştım ne 2-3 gün önce top playerda adam gibi galibiyetim yoktu şimdi 7-1 kazanıyorum. Oyun çok kolay gelmeye başladı superstar zorluk derecesi tatmin eder umarım.
  • kardeş ne yaptın ya...ben PES09'da daha regular modda yeniliyorum klavyede...sen joystickle falan mı oynuyorsun...çünkü benide joystickte hiçbir mod dizginleyemezde...ancak klavyeciysen helâl olsun sana...ben klavyede başaramıyorum...laptop klavyesi desem daha doğru olur...
  • Normalde klavye daha rahat gelir bana ama 360 olduğu için artık gamepad e geçtim. Logicteh Dual Action. Serinin ilk gamepadi sanırsam. Sol analog yumuşmamaya başladı artık pes oynamaktan birde orta tuşu takılıyor arada ama genede idare ediyoruz. Adam gibi bir gamepad alıcam yakında

Orijinalden alıntı: Kraven

Az önce tekrar gireyim bir maç yapıyım dedim. İspanya-Almanya yaptım. Top playerda 7-1 oldu sonuç. Oyuna fazlamı alıştım ne 2-3 gün önce top playerda adam gibi galibiyetim yoktu şimdi 7-1 kazanıyorum. Oyun çok kolay gelmeye başladı superstar zorluk derecesi tatmin eder umarım.

sonuçta bu demo....

full sürümde değişiklik mutlaka olur. Kalecileri 2 derece daha iyi yapsalar tamamdır.

we de zaten oyun demosu çok farklı.
  • konuyu pek takib edemedim ama bilmem farkettinizmi özellikle ara pasa ne kadar uzun süre basılı utarsanız okadar önüne atıyor kardeşler bu normal pasta biraz daha farklı ... yeterince çözdügümde sizlere anlatacagım inşallah.. belki de geç tepki veriyor oyun denmesinin sebebide budur çünkü pastan elini çekmeden genelde oyuncu vermiyor pası bunu ögrendikten sonra kardeşler inanın oyun bambaşka bir hal aldı . bi ara hevesim kaçıyodu çünkü oyundan...

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

Az önce tekrar gireyim bir maç yapıyım dedim. İspanya-Almanya yaptım. Top playerda 7-1 oldu sonuç. Oyuna fazlamı alıştım ne 2-3 gün önce top playerda adam gibi galibiyetim yoktu şimdi 7-1 kazanıyorum. Oyun çok kolay gelmeye başladı superstar zorluk derecesi tatmin eder umarım.

sonuçta bu demo....

full sürümde değişiklik mutlaka olur. Kalecileri 2 derece daha iyi yapsalar tamamdır.

we de zaten oyun demosu çok farklı.

Onu zaten bende biliyorum onun için yazdım. Kaleciler kötü gerçekten hadi onları kabullenebilirim bir nebze. Ama Fransa kalecisi Mandanda nedir yahu kanser eder adamı. Üzerine normal gelen şutu dahi içeri alıyo adam.

Şu geç tepkime olayını geçin artık. Öyle bişey yok. Pes 2008 2009 dan alışmışız tak diye pas verip şut atmasını. Halbuki biraz futbol oynayan daha iyi anlar ne demek istediğimi. Oyuncu o anki durumuna göre pasını veriyor. Eğer topu ayağından aşmışsa tekrar kontrol edince veriyor.
    Yani o anki duruma göre pas verebileceği durumlarda veriyor ki bu geçrçekçiliği arttıran bişey. Her durumda tak diye pas atan adamlar gerçekçi olur mu ?

• yıllardır pes oynarım daha önce top player in altında hiç oynamadım ama demonun oyun tarzı bana ters geldi sürekli topu kaptırıyorum basit bi çalımı dahi atamıyorum belkide 09 dan gelen tek adamla git yaz alışkanlığından bu pro'ya çektim zorluk seviyesini daha zevkli hale geldi bnm için oyununtarzını biraz çözdüm sora yeniden top player zorlanan tuhafına giden arkadaşlar denesin bunu

[/center]
  • quote:

Normalde klavye daha rahat gelir bana ama 360 olduğu için artık gamepad e geçtim. Logicteh Dual Action. Serinin ilk gamepadi sanırsam. Sol analog yumuşmamaya başladı artık pes oynamaktan birde orta tuşu takılıyor arada ama genede idare ediyoruz. Adam gibi bir gamepad alıcam yakında

kardeş bende bundan aldım "PES için"...(resim geç açılabilir,aşağıda) bunu alarak aynı zamanda riskte aldım çünkü hiç alışkın değilim bu tip joysticke...PS2 koluna alışığım ben...bunun analog'u üstte ama bakalım artık...inşAllah intihar etmemişiz...

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

• İniesta'nın kolu ne kadar arkaya gitmiş öyle
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtunc27

http://img96.imageshack.us/img96/8661/adszln.jpg

Barcelona parayla reklem almadığı için Unicef koyar önüne bunda ne gariplik var. Oradaki önemli nokta İniesta sakat kalmış

• yeni sezonda unicef in yardım kampanyasındaki resmi sakat futbolcusu inesta :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtunc27 -- 4 Ekim 2009; 11:19:29 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.