Şimdi Ara

Sistemi Hızlandıran ''RAM'' Programları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün sistemimi hızlandırmak için program arastırıyorum ve SuperRAM isimli programı buldum.CHIP ve TAMindir adlı sitelerde program bayağı bir övgü almış.Bende progrmaı yükledim.Bu tür programların sistem üzerinde etkisi varmı ? Bunlar haricinde sistemimi nasıl hızlandırabilirim ? Oyunlardaki kasmaları nasıl giderebilirim ? Farklı programlar biliyorsanız yazarsanız sevinirim ... Birde unutmadan şu resim ile ilgili birşey sormak istiyorum ;

Sistemi Hızlandıran ''RAM'' Programları...

Bu resimde üstdeki %20 altdaki ise %40 daydı...
    Ben üstdekini %30
    Altdakini ise %50 veya 60 yaptım...
    Şuan resetledim tekrar emin olmadığım için zarar vermiyim.

Ama ne yaptığımı bilmiyorum aslında yükseltmekmi mantıklı , yoksa azaltmakmı ? İngilizcem pek iyi olmadığı için altdaki yazıyı tam olarak okuyamadım yardımcı olabilecek arkadaslar olursa sevinirim yanlış birşey yapmak istemiyorum.Bu konuyu okuyup cevap veren , vermeyen herkeze teşekkür ederim
    En güzel günler sizin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 14 Şubat 2009; 22:26:44 >

• bu program ram boşaltmaya yarıyor.otomatik olarak yada elle manuel olarak dolan ram i boşaltabiliyorsun.ama çok fazla işe yarayacağını sanmıyorum.
    "Kazanacaksınız, Kazanmak için uğraşacaksınız...ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep Kazandınız..hep şampiyonsunuz ve öyle Kalacaksınız..."
  • bende eskiden 512 mb ram varken kullanıyordum 350mb kullanıyor mesela normalde makine bunu açınca 175e düşüyor sonra açıp underground 2 oynuyordum

ramleri 1gb yaptıktan sonra ilgilenmedim hiç ama yararlı birşey

bu arada sistemi hızlandırmaz performans düşüşünü engeller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 15 Şubat 2009; 1:35:26 >
    Yalnız Pcnet ve Chip sitelerindeki Bakımları yaptım CCleaner , SuperRAM , Regenit ayarları , msconfig , vs vs vs ayarları yaptım ilk aldığımda bile bilgisayar bu kadar hızlı değildi ... inanamıyorum suan şimdide bios ayarlarına geçicem Chipin anlattığına göre.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.