Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok telefon üzerinden biçimlendirmeyi buldum. hafıza kartını usb ile bilgisayara bağladım biçimlendirdim. sonra telefon üzerinden biçimlendirdim. telefonu tekrar usb ile bilgisayara bağladığımda gizli dosyaları görüntüle dediğimde yine bişey çıkmıo. we F sürücüyle açıo. H sürücüsü ile açmıo. telefonun dosya yöneticisine geldiğimde hafıza kartında iki tane dosya meydana gelio. onlar autorin.inf we i6g6x.cmd die iki tane dosya gelio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 27 Şubat 2009; 18:21:40 >
  • E6'yı parçalamak istiyorum

1- Telefonu USB modu 'Toplu depolama' olarak bilgisayara bağladın ise zaten dosya yöneticisine giremezsin. 'Uygulama USB Toplu Depolama Modunda devre dışı bırakıldı' Uyarısı verir.

2- F sürücüsünün hafızasına bak bakalım ne kadar ?

3- Gizli dosyaları görünür halde bırak... Değiştirmene gerek yok

4- 2 adet sürücünün görülmesi gerekir. Hadi telefonun hafızasını geçtim. Fakat ! Eğer hafıza kartı sağlam ise ve eğer telefonun USB modunu 'Toplu depolama ' olarak ayarladınsa bilgisayarın hafıza kartını görmesi gerekir !

Hadi bakalım

• hconal...

Sen hafıza kartına bu zamana kadar herhangi bir resim müzik vs. yüklemişmiydin ?
  • inanki bnm msn adresim devilmorgan_@h.... ekle ordan konuşalım olurmu?
  •  Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

Motorola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 28 Şubat 2009; 17:52:30 >

•  Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

Fotoğraf çekmekle hiç uğraşmam.. (Gayet açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 28 Şubat 2009; 18:17:52 >
  • İnanki.rar-RokrE6 Oyun

Biraz oyun toparladım.. 16Mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 28 Şubat 2009; 21:18:08 >
  • inanki

yaptımmm :D :D :D çok mutluyum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 28 Şubat 2009; 23:57:04 >
  • Bir şey olmaz...

.system dosyası verilen programda mevcut

Birazdan hazırladığım hazır sistemi ekleyeceğim.. Az sonra..
  • ypatımmmmmmmmmmmmmmmm
  • Nasıl yani ?
  • senin werdiğin programlşarı telefona attım. şuan kafedeyim. kafedeki bilgisayara bağladığımda göründü system klasörü. :D bu programlar ne işe yarıo bide onu anlatsana. ben msn de yim istersen ordanda konuşabiliriz. daha hızlı olur
  • Gizli klasörler bendede gözükmüyo gıcık virüsler yüzünden, rar'lı dosyadan .systemi direk hafıza kartına atabilirsin.
  • inanki-hazır sistem 26Mb

İdare edin.. İlk

İçinde smartasst yok.. Bendeki fw de var diye eklemedim...

Mrinal's Versiyon 3_535_87-22p_09p

Bendeki Fw.. İçinde SmartAsst mevcut. mpkg vs. hazır sistem içinde...

(İlk olduğu için tabii ki eksik ama güzel bir tane hazırlıyacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 1 Mart 2009; 6:44:37 >

• hconal... Msn açık Kapalı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 1 Mart 2009; 0:36:21 >
  • inanki ben o proramları sildim telefondan hiç bişi anlamadım ya bundan bana sadece bütün film dosyalarını açmaya yarayan program lazım. dierleri önemli deil. we bide rockbox programını daha çözemedim:D şarkı açıom geri kapanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hconal

inanki ben o proramları sildim telefondan hiç bişi anlamadım ya bundan bana sadece bütün film dosyalarını açmaya yarayan program lazım. dierleri önemli deil. we bide rockbox programını daha çözemedim:D şarkı açıom geri kapanıo

Hconal.İlk sayfada bazı programların ne işe yaradığı yazılmış.Oraya bakabilirsin.Film dosyalarını açan programların adı:Zmplayer ve QEZXplayer.QEZXplayerde dokunmatik ekranı kullanabilirsin.Zmplayerde dokunmatik ekran kullanılmıyor.Tuşlarla kullanacaksın.

• Bu güzel gibi...

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 2 Mart 2009; 13:39:07 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.