Şimdi Ara

Ctrl+Alt+Del İle Bilgisayarı Kapatmak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ctrl+Alt+Del yaptıktan sonra görev yöneticisinin üst tarafında 'Bilgisayarı Kapat' var.Oraya gelip bir elimizle Ctrl ye basıp bi yandan da Bilgisayarı Kapat'ı tıkladıgımız zaman bilgisayar 2-3 saniye içinde kapanıyo.Bunun bilgisayara her hangi bi zararı var mı ?

Orjinalden alıntı: Hayalét

Olabilir bazı yaptıkların tekrar eski haline dönmüş olabilir.Bazı dosyalar silinebilir.

Ben denedim fakat bi sorunla karşılaşmadım.Ama nasıl oluyoda öyle oluyor onu merak ediyorum.

Orjinalden alıntı: ManiacFear

Arkadaşlar Ctrl+Alt+Del yaptıktan sonra görev yöneticisinin üst tarafında 'Bilgisayarı Kapat' var.Oraya gelip bir elimizle Ctrl ye basıp bi yandan da Bilgisayarı Kapat'ı tıkladıgımız zaman bilgisayar 2-3 saniye içinde kapanıyo.Bunun bilgisayara her hangi bi zararı var mı ?

hiç bir zararı yok, microsft un desteklediği bişi.

Orjinalden alıntı: burglar08

quote:

Arkadaşlar Ctrl+Alt+Del yaptıktan sonra görev yöneticisinin üst tarafında 'Bilgisayarı Kapat' var.Oraya gelip bir elimizle Ctrl ye basıp bi yandan da Bilgisayarı Kapat'ı tıkladıgımız zaman bilgisayar 2-3 saniye içinde kapanıyo.Bunun bilgisayara her hangi bi zararı var mı ?

hiç bir zararı yok, microsft un desteklediği bişi.

Eger microsoftun desteklegi bir şey ise bilgisayarını kapatırken cok bekleyen arkadaşlar için iyi yöntem olabilir.
    DUAL Intel Xeon E5 2687W @ 4.0GHz - DUAL Corsair H100 CPU Coolers - Corsair Dominator GT 96GB (12x8GB) DDR3 - QUAD ASUS GTX 690 4GB - EVGA Classified SR-X 270-SE-W888-KR MoBo - 8x Hitachi Ultrastar 7K4000 4TB@RAID5 - 4x Intel 520 Series 480GB SSD
  • Peki bu olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini bilen var mı ?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki bu olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini bilen var mı ?

Bilgisayarın power tuşuna uzun basmayla eşit düzeyde.Bilgisayar kilitlenmediği zamanlarda kullanılması pek önerilmiyor.

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

Peki bu olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini bilen var mı ?

Bilgisayarın power tuşuna uzun basmayla eşit düzeyde.Bilgisayar kilitlenmediği zamanlarda kullanılması pek önerilmiyor.

Ben power tuşuna uzun süre basıp0 bilgisayarı kapatmayı da denedim fakat bilgisayarı tekrar açtıgım zaman bazı sorunlarla karşılaştık fakat bunu görev yöneticisinden yapınca bu sorun meydana gelmedi.

Bir de bir şey daha sorucam ben bilgisayarımı kapatırken başlattan deil de buradan kapatmasam bi zararı olur mu ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.