Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluENight

@Master_Evil hocam yardımların için çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    sayfa sayısı 31 de kalmış ha gayret arkadaşlar sayfayı ilerletelim boyle olmaz hepimiz cenabet olacazzzzzzzzzzzzzzzzz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerpergamon

sayfa sayısı 31 de kalmış ha gayret arkadaşlar sayfayı ilerletelim boyle olmaz hepimiz cenabet olacazzzzzzzzzzzzzzzzz :D

Alıntıları Göster
    Level 14'üm arkadaşlar 130.000$ param var. Araç almak istiyorum ya 370Z istiyorum sizce ne yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Level 14'üm arkadaşlar 130.000$ param var. Araç almak istiyorum ya 370Z istiyorum sizce ne yapayım ?

Alıntıları Göster
    @Master_Evil teşekkürler :)...

@anLcbN bence 15 olduğunda evo al fena gitmiyorlar :) ben 16 oldum dodge aldım paket yükledim fena değil sürat hızlanma ama dönüşler biraz zayıf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cars_Lover

@Master_Evil teşekkürler :)...

@anLcbN bence 15 olduğunda evo al fena gitmiyorlar :) ben 16 oldum dodge aldım paket yükledim fena değil sürat hızlanma ama dönüşler biraz zayıf...

Alıntıları Göster
    350Z aldım ve ilk motor paketini yaptım iğrenç bir araç inanılmaz hantal dönüşlerde ve zor hızlanıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum. Keşke EVO alsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

350Z aldım ve ilk motor paketini yaptım iğrenç bir araç inanılmaz hantal dönüşlerde ve zor hızlanıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum. Keşke EVO alsaydım.

Alıntıları Göster
    son dakika gelişmesi:

adamlar aştılar level hack çıkardılar, SILVERROSE adındaki kişiye denk gelirseniz driver profil'ine mutlaka bakın (single player modunda 15 yariş yapmış ve hiç multi yarışlara katılmamış ama 50 level.) genellikle channel 1 de milletin hışmına ugruyor..

ekleme;

http://world.needforspeed.com/profile/SILVERROSE#tab-1 burda nfs 'nin sitesindeki görüntüsü.(kaç yarış yapmış falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infected_mushroom -- 29 Ekim 2010; 22:54:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infected_mushroom

son dakika gelişmesi:

adamlar aştılar level hack çıkardılar, SILVERROSE adındaki kişiye denk gelirseniz driver profil'ine mutlaka bakın (single player modunda 15 yariş yapmış ve hiç multi yarışlara katılmamış ama 50 level.) genellikle channel 1 de milletin hışmına ugruyor..

ekleme;

http://world.needforspeed.com/profile/SILVERROSE#tab-1 burda nfs 'nin sitesindeki görüntüsü.(kaç yarış yapmış falan)

Alıntıları Göster
    oha ya ! oyunun içine etmekten başka bişey yapmıyolar işe bak ya 15 single yarış 50 level

moral bozucu ya !

• quote:

oha ya ! oyunun içine etmekten başka bişey yapmıyolar işe bak ya 15 single yarış 50 level

moral bozucu ya !

Alıntıları Göster
    Uyarı için sağol, zaten yüksek levelli birisiyle yarış yapacağımda seviyesine bakıyorum profilinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Uyarı için sağol, zaten yüksek levelli birisiyle yarış yapacağımda seviyesine bakıyorum profilinden.

Alıntıları Göster
    walla yapan kendine yapar okadar diyorum. sizler / bizler hilesiz hurdasiz oynadiktan sonra bize bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

walla yapan kendine yapar okadar diyorum. sizler / bizler hilesiz hurdasiz oynadiktan sonra bize bişey olmaz.

Alıntıları Göster
    Buda Benim OyuncaK :^)-{-B-< Nickim exeLance[TR] ama oyunda mecburen EXELANCETR

AUDI 1
    AUDİ 2
    AUDİ 3
    AUDİ 4
    AUDİ 5

• quote:

Orijinalden alıntı: themuro

olay yerinden canlı polis katliamı yaptım :D
     Need For Speed : World Online

https://store.donanimhaber.com/e3/46/3b/e3463b6436c11289a4f341fc91aca07a.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/8876/zaao.jpg
    resimleri caps şeklinde ekleyemedim :(

34 kusur PoLis Pekde FazLa değil Ama LeveLin İyi Ben 86 PoLis Gümledim Ama Sonra Yakalandım :^)

• quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Sarı olarak cerceve icine aldıgım sey nedir? ve onu nasıl yukseltebiliriz?

Kardeş Bu Dahada YÜkseLmez 1. Seviye Resmi Dodge polisi 2.seviye Sivil-resmi dodge polisi 3. seviye Sivil-Resmi-Jeepli Polis ve Barikat Lastik indirme 5.aynı şeyler+Chevrolet corvette polisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Alıntıları Göster
    exeLance[TR] nicki arkadaş konuya sürekli yorum yapıyor lakin ben göremiyorum.

Edit: şimdi göründü admin onayladı sanırım, galiba gsm onayı yapılmamış. Admin onaysız görünmüyor, bir tek ona görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 30 Ekim 2010; 18:35:58 >

• quote:

exeLance[TR] nicki arkadaş konuya sürekli yorum yapıyor lakin ben göremiyorum.

Edit: şimdi göründü admin onayladı sanırım, galiba gsm onayı yapılmamış. Admin onaysız görünmüyor, bir tek ona görünür.

Alıntıları Göster
    Evet Ya Editörüm Ben Telefon onay yapcaktım ama nedense Yanlış numara yollamışım kodu sonra numarayıda değiştiremedim :^(

• quote:

Orijinalden alıntı: exeLance[TR]

Evet Ya Editörüm Ben Telefon onay yapcaktım ama nedense Yanlış numara yollamışım kodu sonra numarayıda değiştiremedim :^(

Alıntıları Göster
    Bu LeveL den mi Kaynaklanıyor Ya Arkadaşın Biri 32 araba İle 4 bin Cash 6 bin Rep Kazandı :^(

• quote:

Orijinalden alıntı: exeLance[TR]

Bu LeveL den mi Kaynaklanıyor Ya Arkadaşın Biri 32 araba İle 4 bin Cash 6 bin Rep Kazandı :^(

Alıntıları Göster
    evet levelden kaynaklanıyor ben de denedim bi ara ama yok :) o kadar rep gelmiyor level arttıkça rep de artıyor sanırım :)

• quote:

evet levelden kaynaklanıyor ben de denedim bi ara ama yok :) o kadar rep gelmiyor level arttıkça rep de artıyor sanırım :)

Alıntıları Göster
    Merak ediyorum direksiyon setleri ile ne zaman oynayacağız.
  • quote:

Merak ediyorum direksiyon setleri ile ne zaman oynayacağız.

Alıntıları Göster
    Bende indiriyorum şu anda 1MBPS ile ama alıştık artık 50.50MB/857.77MB bugün bitirip oynucam bunu ve level 10 un üstüne çıkmak için illaki pack mı almak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Bende indiriyorum şu anda 1MBPS ile ama alıştık artık 50.50MB/857.77MB bugün bitirip oynucam bunu ve level 10 un üstüne çıkmak için illaki pack mı almak lazım...

Alıntıları Göster
    Hayır pack almanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyuna bayıldım çok süper ilk başta önyargılarım vardı ama kesinlikle süper bence grafikleride bence tam kıvamında olmuş sonuçta online bir oyun bu.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.