Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece speed hack kullanan birisine ingilizce küfür ettim ve report (şikayet) ettim,
    az önce oyuna gireyim dedim ve 72 saat banlandığımı öğrendim (mail atmışlar hile kullanan adamı önce küfür edip sonra şikayet ettiğim için sanırım o elemanda şikayet etmiş beni), buraya kadar herşey normal küfür ettiğim için banlanmış olmayı kabullenirim , başka bir accountla oyuna girdim adamın oyundaki adı aklımdaydı ve bir pm gönderim dedim banlanmış mı banlanmamış mı diye ve mutlu son adam oyundaydı, bıraktım oyunu falan sildim hemen. (t3 30 lvl yarışını 30 saniyede bitirdiydi zeki eleman)
    size iyi oyunlar arkadaşlar , para veripte oynadığım bir oyunda böyle bir muamele görmek insana koyuyor.(para verdim diye banlanamayacağım diye bir şey ima etmeye çalışmıyorum.)
  • arabanın üstüne bazı şekiller koyuyoruz ya arkadaşlar bunları nasıl renklendiricez ?:?
  • arkadaşlar,bu oyunda donma sorunu ile karşılaşıyorum nedeni ne olabilir.1-2 saat oynuyorum oyun donuyor ...ctrl+altgr+del ile işlemi sonlandır diyorum.
    aynı sorunla karşılaşan var mı? oyunu tekrar indirip kursam sorun çözülür mü veya windows 7 yerine xp kullansam.
    işlemci sıcaklığı:yük altında en fazla 35 (amd 4200)
    ekran kartı :yük altında en fazla 65 (hd 3850 512mb 256 bit)
    ram:3gb
    psu:450 w thermaltake
    bağlantı:ttnet 1024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 11 Kasım 2010; 11:10:59 >
  • beyler Tier 3 araç almalimiyim sizce ? Lvl 30'dayim 800Bin param var. almalimiyim ? alirsam en performansli araç tier3'de hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Bu oyunu nerden alacağız yada indirip oynayabiliriz

Buradanhttp://world.needforspeed.com/register kayıt olun,
     Need For Speed : World Online

Size verilecek indirme linkiyle 5mb civarı bir dosya indireceksiniz, o kurulduktan sonra program üzerinden mail adresiniz ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra oyun inmeye başlıyacak.

Kurulumdan sonra Launch diyip oyuna gireceksiniz, oyun içerisinden profili oluşturup girersiniz zaten kolay orası :)

Bu arada rehber konusunda, geniş bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. Ne zaman olur bilmiyorum.

sağolun hocam dediklerinizi yaparak oyunu kurdum ve oynadım
    6level oldumda arkadaşlar nerden araba alıyoruz ve nerde arabayı modifiye ediyoruz?

• beyler oyuna giremiyorum.launcherde serverler kapalı gösteriyor.ama sitede açık diyor.
  • sorun çözüldü
  • Boost kazanma yolları varmı bunda yada daha fazla modifiye şansı para ödemeden :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

arkadaşlar,bu oyunda donma sorunu ile karşılaşıyorum nedeni ne olabilir.1-2 saat oynuyorum oyun donuyor ...ctrl+altgr+del ile işlemi sonlandır diyorum.
    aynı sorunla karşılaşan var mı? oyunu tekrar indirip kursam sorun çözülür mü veya windows 7 yerine xp kullansam.
    işlemci sıcaklığı:yük altında en fazla 35 (amd 4200)
    ekran kartı :yük altında en fazla 65 (hd 3850 512mb 256 bit)
    ram:3gb
    psu:450 w thermaltake
    bağlantı:ttnet 1024

herkeste oluyor o 8mbit bağlantı i7 işlemci var yine takılıyor, oyundan kaynaklı bilgisayarın sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

beyler Tier 3 araç almalimiyim sizce ? Lvl 30'dayim 800Bin param var. almalimiyim ? alirsam en performansli araç tier3'de hangisi?

corvette ile başla 40 lvlde m3 alırsın
  • Oyun hakkında pek bilgim yok, offline oynanabiliyormu acaba bu oyun? Gamepadi tanıyormu, yoksa ayar yapmamız şartmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Oyun hakkında pek bilgim yok, offline oynanabiliyormu acaba bu oyun? Gamepadi tanıyormu, yoksa ayar yapmamız şartmı?

offline oynanmıyor, gamepad falan yok klavye tuşlarını bile değiştiremiyorsun
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Oyun hakkında pek bilgim yok, offline oynanabiliyormu acaba bu oyun? Gamepadi tanıyormu, yoksa ayar yapmamız şartmı?

offline oynanmıyor, gamepad falan yok klavye tuşlarını bile değiştiremiyorsun

28 sayfaya bakınız gamepad ile oynalıyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_29431047/mpage_28/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 14 Kasım 2010; 1:55:01 >

• quote:

quote:

beyler Tier 3 araç almalimiyim sizce ? Lvl 30'dayim 800Bin param var. almalimiyim ? alirsam en performansli araç tier3'de hangisi?

saol birde tier2 araçlariyla kazanilan rep ve paralar , tier3de daha fazladir dimi ?
    mesela şuanda bir yariştan rep 1300 küsürlü rep kazanırken , 2400 para kazanıyorum.
    tier3 araç aldıgımda gözle görülür bir fark olur mu ? bunu soruyorum çünkü sorun degil tier3 araç almak tier2 ilede devam edebilirim. ama rep ve para konusunda beni hizlica 40'a ulaştıracaksa tier3 almak mantikli gibi düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

saol birde tier2 araçlariyla kazanilan rep ve paralar , tier3de daha fazladir dimi ?
    mesela şuanda bir yariştan rep 1300 küsürlü rep kazanırken , 2400 para kazanıyorum.
    tier3 araç aldıgımda gözle görülür bir fark olur mu ? bunu soruyorum çünkü sorun degil tier3 araç almak tier2 ilede devam edebilirim. ama rep ve para konusunda beni hizlica 40'a ulaştıracaksa tier3 almak mantikli gibi düşünüyorum.

aynen dediğin gibi olacak lvl30 ve lvl32 yarışları (millet ismiyle söyler ben lvl'larını aklımda tutuyorum) yarışacak adam bulursun sonuncuya bile 1100 rep verir

• bu oyunun patch nerden indirebilirim kendisi cok yavas indiriyor
  •  Need For Speed : World Online

Oyuna baglandıgımız nfs client görünümü güzel olmus oyuna yeni özellikler geliyor arabanın performansını istedigimiz gibi artırcaz performansi iyi olan kazanıcak eşitlik bozuldu
  • Bence diğer nfs serilerindeki gibi olacak modifiye sistemi aracın çabuk hızlanıp az hızlı mı olması yoksa çok uzun sürede hızlanıp çok hızlı olması gibi ayarları ayalamamız için yapılmış olabilir yani kişi özelliklerini yansıtacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueIon -- 15 Kasım 2010; 17:18:33 >
  • Oyunu 10 gündür açmıyorum evde olmadığımdan yenilikler neler 10 gün içinde arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.