Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda mı sorun var yoksa bende mi. baglantı kesildi oyun kapatılacak diyor... "disconnect from server. game will be shut down"
  • oyun kapanmış neyse uyuyalım bale
  • -We are currently experiencing technical difficulties. Thank you for patience.

-Şuan teknik sorunlar yaşanmaktadır. Sabrınız için teşekkür ederiz.
  • Oyuna girdim şimdi, ilginç ama bir o kadar güzel iki insanla tanıştım. Biri kız biri erkek, sevgili. Yarıştık, galip geldim onlar geride kaldı. Dedim "finishi gördüm ben", erkek olanda biz "arkada sevgilimizi koruduk" dedi. Şöyle kız arkadaşım olsun, işi gücü dedikodu yapmak olmayan, benle birlikte nfs oynayan, hatta bana peste koyan..

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Oyuna girdim şimdi, ilginç ama bir o kadar güzel iki insanla tanıştım. Biri kız biri erkek, sevgili. Yarıştık, galip geldim onlar geride kaldı. Dedim "finishi gördüm ben", erkek olanda biz "arkada sevgilimizi koruduk" dedi. Şöyle kız arkadaşım olsun, işi gücü dedikodu yapmak olmayan, benle birlikte nfs oynayan, hatta bana peste koyan..

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Oyuna girdim şimdi, ilginç ama bir o kadar güzel iki insanla tanıştım. Biri kız biri erkek, sevgili. Yarıştık, galip geldim onlar geride kaldı. Dedim "finishi gördüm ben", erkek olanda biz "arkada sevgilimizi koruduk" dedi. Şöyle kız arkadaşım olsun, işi gücü dedikodu yapmak olmayan, benle birlikte nfs oynayan, hatta bana peste koyan..

• oyunda skill sıfırlama yok galiba yada ben bulamıyorum. su anda bende lotus var yanlız adam carpsın ucuyor araba ram skill e 1 tane verdım. dıgerlerı race e verdım. ama 1tane de lightning race mı ne yazan yere verdım ... ne yapsam bılmıorum
  • patchler arabanin gidişini etkilemiş sanırım bari af çıksa skilleri baştan dağıtsak ram aldığıma pişman oldum
  • Kapalı olan haritalar ne zaman açılacak? oyun çok monoton olmaya başladı.

Not: lvl 46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 23 Ekim 2010; 17:38:23 >
  • ewet bu harıta olayıda cok sacma... skill konusunda en kotu boost ile sıfırlama yapabılırler yanlız neden boyle bısey hala cıkarmıyorlar anlamıs deılım. ayrıca su anda dıkkat ettımde oyunun bır amacı yok. sadece yarıs ve level atla bu kadar... oyuna illaki bir güzellik yapmaları şart
  • Multiplayer yarışlar hiç de adil değil. Adamlardaki araçlar tank gibi sağlam ferrari gibi de süratli. Buna karşı ne yapılabilir ki zaten.
  • adamlar tank gibi sağlam diyorsun ama adam benden dusuk level oldugu halde adam vuruyor ucuyorum ama ben vurunca bsy yok nasıl oluyor aklım ermıyo hala...
  • oyunu yüklerken finishden sonra adres flan istio online için onu nasıl geçiorz bn yapamadm , oyun online harici oynanmıo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_isi

oyunu yüklerken finishden sonra adres flan istio online için onu nasıl geçiorz bn yapamadm , oyun online harici oynanmıo mu ?

Kayıt yaptır, adres ve şifrenle gir oyuna. Online harici oynanmıyor.http://world.needforspeed.com/register
  • Uzun bir maceranın ardında 50 olmayı başardım bu konuda bana yardım eden herkese teşekkürler bir nfs'nin daha sonuna geldik

Bunlarda kullandığım araçlar;

Need For Speed : World Online

• themuro sen bütün araçları almısın abi senden ricam tier 3 aracta hangisinin dönüşleri iyi ve performans olarak hangisi hoşuna gitti kullanımı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_cowen

themuro sen bütün araçları almısın abi senden ricam tier 3 aracta hangisinin dönüşleri iyi ve performans olarak hangisi hoşuna gitti kullanımı olarak

kardeşim tier 3 araç olarak, aracım seri olsun diyorsan kesinlikle corvette tavsiye ederim yanlız kontrollerinde biraz sorun yaşayabilirsin, Audi r8 e gelirsek corvette'ye göre seriliği daha düşük fakat kontrolleri çok iyi ve oyunda en hızlı araç diyebilirim eğer kontrol'e önem veriyorsan audi R8 alabilirsin. Lambo ve Nissan gt-r kötü yapılmış ne hız var ne kontrol berbatlar BMW M3 e gelirsek ondanda fazla verim alamadım seriliği kötü çok ağır kalıyor fakat kontrolleri iyi. Ve level sonlarında ram skill almanı tavsiye ederim en az 3 ram'in olsun ağır araç her zaman daha iyidir

• themuro kardeş lotus gibi olsa iyi bmv m3 hayalimdeki araba bu aracı most wantedeki bmv gibi diyorsan hiç şaşmam alırım araba lotus virajlarda iyi ve hız kesmiyen tek araç bende böyle olmasını istiyorum sence m3 almalıyımmı almamalıyımmı rem 3 tane yüklü birtanede demonman mıdı neydi işte yüklü skill levelim 40 parasa zaten 100 dolar kalmış bmv parasına biriktirdim sayılır hemn bu gün alabilirim tabiki herşey kaptan abimize borçluyuz o böyle yap demeseydi lotusu almış olmasaydım şimdi o para kısa sürede mümkün olmacayacaktı saolsun kaptan abim için tşklerimi sunuyorum sizce bmv m3 almalıyımmı most wantetdeki bmv m3 gibi yoksa farklımı artı bmv m3 upgratesi varmı the muro kardeşim aklım bayağı uçtu neyapacağımı şaşırdım arkadaş alsammı almasmmı offf abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: themuro

quote:

Orijinalden alıntı: m_cowen

themuro sen bütün araçları almısın abi senden ricam tier 3 aracta hangisinin dönüşleri iyi ve performans olarak hangisi hoşuna gitti kullanımı olarak

kardeşim tier 3 araç olarak, aracım seri olsun diyorsan kesinlikle corvette tavsiye ederim yanlız kontrollerinde biraz sorun yaşayabilirsin, Audi r8 e gelirsek corvette'ye göre seriliği daha düşük fakat kontrolleri çok iyi ve oyunda en hızlı araç diyebilirim eğer kontrol'e önem veriyorsan audi R8 alabilirsin. Lambo ve Nissan gt-r kötü yapılmış ne hız var ne kontrol berbatlar BMW M3 e gelirsek ondanda fazla verim alamadım seriliği kötü çok ağır kalıyor fakat kontrolleri iyi. Ve level sonlarında ram skill almanı tavsiye ederim en az 3 ram'in olsun ağır araç her zaman daha iyidir

en iyi dereceler bmw m3 e 46'da (t3 30 lvl yarışlarında)
    power kullanmadan 1.49.76
    kalkış slinshot + yarış bitene kadar 5 nitro 1.43.75
    bu derecelere inen corvette-r8-lambo görmedim daha (dereceler bana ait değil , alman bir elemena ait, bir nevi test ettik araçları)

• m3 iyimi yani corvetmi iyi lambo mu kardeş
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.