Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabaya tasarım yaptım nasıl olmuş yarım saatimi aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekineticrap -- 2 Kasım 2010; 17:19:40 >
  • Nedense karman çorman araçları sevemiyorum.
  • Nostalji

http://www.you tube.com/watch?v=e_Fbq8OJRRw&feature=player_embedded#!

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=e_Fbq8OJRRw&feature=player_embedded#!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 3 Kasım 2010; 13:27:50 >
  • QuanoM oyun çıktığında ilk gece videoyu defalarca izlemiştik arkadaşlarla. ne oyundu be.

telekineticrap burundi nin bayrağına benzemiş
  • lwl 19 oldum skill geliştirme çıkmadı 20 lwl olduğumda 1 skillpointimi verirlermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: telekineticrap

lwl 19 oldum skill geliştirme çıkmadı 20 lwl olduğumda 1 skillpointimi verirlermi acaba

Garaja gir oradan driver profile gir skill bölümüne gel oradan bakabilirsin :)
  • Keşke bu oyun ile ilgili bir kullanıcı rehberi hazırlayıp ilk sayfaya ekleyebilseydiniz arkadaşlar.

Çünkü benim gibi katılmak isteyen ve ordan burdan oyunu indirip login olamayan ya da çalıştıramayan bir çok kişi var.

Nereden indirilir, ne tür ayarlar yapılır, kullanıcı nasıl oluşturulur, updateler hangileri, yarışlar, odalar vs.

Eminim bir sürü arkadaş katılacaktır, fakat bunları bilmediği için giremiyordur.
  • @ENFARKLISI arkadaşım bende nasıl oynayabileceğimizi öğrenmek için yazıyordum ki sende aynı dertten muzdaripsin yardımcı olabilir misiniz ?
  • arkadaslar ben 12.leveldeyım ama raacımı degıstıremedım nasıl yenı arac alıp degıstırıcem 85000 e yakın param var ama bı turlu buılamadım arac alma yerını yardımcı olabılecek bırı varmııı lutfennn cobra_18gs@hotmail.com adresıne maıl atabılır mı zahmet olmazsa
  • eeeeeeeeeeeeee arkadaslar kimse yardımcı olmayacakmııı hala cevap beklemekteyımm oyun esnasında da bırcok kısıye sordum ama kımse cevaplamadı .bu aracla nereye kadar daha gıdıcem oyuzden degıstırmek ıstıorum ama bulamadım yardımcı olun lutfen arac degıstırme yerı neresı
  • Bu oyunu nerden alacağız yada indirip oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Bu oyunu nerden alacağız yada indirip oynayabiliriz

Buradanhttp://world.needforspeed.com/register kayıt olun,

Size verilecek indirme linkiyle 5mb civarı bir dosya indireceksiniz, o kurulduktan sonra program üzerinden mail adresiniz ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra oyun inmeye başlıyacak.

Kurulumdan sonra Launch diyip oyuna gireceksiniz, oyun içerisinden profili oluşturup girersiniz zaten kolay orası :)

Bu arada rehber konusunda, geniş bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. Ne zaman olur bilmiyorum.

• serkan arkadasım eger ınternetın sınırsız ıse torrent sıtelerınden ındırebılırsın ama yabancı olanları dene daha hızlı olur
  • Ücretsiz mi ben starter pack değilde 9 mb lık download game yazan yerden inidirdim o ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Ücretsiz mi ben starter pack değilde 9 mb lık download game yazan yerden inidirdim o ne acaba

Starter pack ücretli, indirmiş olduğunuz 9 mblik dosyayı kurduktan sonra giriş yaparak oyunu indirebillirsiniz.
    Starter pack dediğimiz olay, ekstra özellikler veriyor ücret karşılığı, araç ve boost (para gibi bir şey), gereksiz bence.
  • ustalar oyunda yeniyim lvl 2 yim neler yapmm lazım yol gösterirmsinz online yarışlara katılamadım bi türlü :S
  • arkadaslar 32 lvl deyim nerde kasacaz tier 2 baydı!!
  • İndirdim BETA yazıyor, bir arkadaş detaylı bir şekilde hangi dosyayı indireceğiz, kaç mb olduğu vs. detayları ile yazarsa çok makbule geçer.

5 sene önce ben Most Wanted için önüme gelene yardım ediyordum, sırf onun için sayfalarca yazım var forumda, bir yardım sever çıkıpta yol göstermiyor, hadi arkadaşlar alın bizi de aranıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENFARKLISI

İndirdim BETA yazıyor, bir arkadaş detaylı bir şekilde hangi dosyayı indireceğiz, kaç mb olduğu vs. detayları ile yazarsa çok makbule geçer.

5 sene önce ben Most Wanted için önüme gelene yardım ediyordum, sırf onun için sayfalarca yazım var forumda, bir yardım sever çıkıpta yol göstermiyor, hadi arkadaşlar alın bizi de aranıza :)

9MB 'lık kurulum dosyasını mı indirdiniz?

Onu kurun,

Kurduktan sonra çalıştırın,http://world.needforspeed.com/register adresinden yapmış olduğunuz mail ve şifre bilgilerinizi girin, oyunun komple dosyaları bilgisayarınıza inmeye başlayacak, internet hızınıza göre değişebilir ne kadar süreceği.

Bu değilse, kurulumda nerede takıldığınızı ayrıntılı gösterin yardımcı olayım.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.