Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awsful

O 20 dolar verilip alınan 8000 boost da bitecek zaten,sonra ne kadar isteyecekler acaba :D
    Ama oyun 10lvl den sonra keyiflenmeye başlıyor

Alıntıları Göster
    boost lar modifiye için satın almak için verilen point sanırım bence normal açıktanda satıcaklar 8000 boost 8000 boost
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanberkPolat

boost lar modifiye için satın almak için verilen point sanırım bence normal açıktanda satıcaklar 8000 boost 8000 boost

Alıntıları Göster
    Boost satılıyor zaten boyut boyut. Starter pack in avantajı o. 8000 boost fiyatı 20 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genserico

Boost satılıyor zaten boyut boyut. Starter pack in avantajı o. 8000 boost fiyatı 20 dolar.

Alıntıları Göster
    edit:kiralama olduğunu yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanetolasiBerk -- 30 Temmuz 2010; 13:12:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

;

Sisteme format attım sonunda oyundayım kullanıcı adım kaptan41 ekleyin
    arkadaşlar sesli konusmak icin skyp grup kurdum nfs chaet berbat olmuyor
    skyp kullanıcı adı kaptan4155 ekleyin gruba alıyım sizi herkeze iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    Oyun boyutu kurulı biçimde ne kadar acaba ? Ben torrent ten indirdim rardan çıkarılmış biçimi 1.7 gb , ama oyun açılmıyor ya :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 30 Temmuz 2010; 14:07:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

Oyun boyutu kurulı biçimde ne kadar acaba ? Ben torrent ten indirdim rardan çıkarılmış biçimi 1.7 gb , ama oyun açılmıyor ya :S

Denetim masasından baktım ama orda oyunun boyutunu göstermiyor. Program files daki klasörü 15mb
    Oyunu en iisi kendi downloader i aracılığıyla indir zaten oyuna girmek için de onu kullanıyorsun
  • quote:

quote:

Denetim masasından baktım ama orda oyunun boyutunu göstermiyor. Program files daki klasörü 15mb
    Oyunu en iisi kendi downloader i aracılığıyla indir zaten oyuna girmek için de onu kullanıyorsun

Alıntıları Göster
    sen kendi sitesinden indir en iyisi

• quote:

İlk önce kayıt ol burdanhttp://world.needforspeed.com/register
    sonra bunu indir http://world.needforspeed.com/download 5 mb onu yüklüyeceksin ardından update 720 mb yüklüyor sonra 133 mb oyuna gir 2 server var euro amerika istedigin serverda oyna ben eurodayım

1.7 gb olan dosya çalismıyor kendi kullanıcı adlarıyla indirdikleri 5 mb dosya nfs exe olarak atmislar icine o dosya siteden indircegin dosya aynısı diger dosyalar cöp bir seye yaramaz

oyun update ederken 720mb sonra 133 mb dosya yüklüyor bu dosya nerde Harddisk de bakıyorum oyun 12 mb
    853 mb oyun update dosyaları servere yükleniyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 31 Temmuz 2010; 1:10:27 >

• quote:

quote:

İlk önce kayıt ol burdanhttp://world.needforspeed.com/register
    sonra bunu indir http://world.needforspeed.com/download 5 mb onu yüklüyeceksin ardından update 720 mb yüklüyor sonra 133 mb oyuna gir 2 server var euro amerika istedigin serverda oyna ben eurodayım

1.7 gb olan dosya çalismıyor kendi kullanıcı adlarıyla indirdikleri 5 mb dosya nfs exe olarak atmislar icine o dosya siteden indircegin dosya aynısı diger dosyalar cöp bir seye yaramaz

oyun update ederken 720mb sonra 133 mb dosya yüklüyor bu dosya nerde Harddisk de bakıyorum oyun 12 mb

Alıntıları Göster
    Tamam teşekkürler , üyelik falan var , artık kendi indirme şeysiyle indireyim bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Tamam teşekkürler , üyelik falan var , artık kendi indirme şeysiyle indireyim bari :)

Alıntıları Göster
    2 resim daha ayrıca oyundaki nikim VENOMTR ekleyin beraber oynuyalım
     Need For Speed : World Online

• quote:

Orijinalden alıntı: Venom[TR]

2 resim daha ayrıca oyundaki nikim VENOMTR ekleyin beraber oynuyalım

Alıntıları Göster
    Venom[TR] ekledim seni skyp de sesli konuşuyoruz sende gel
    skyp kullanıcı adı kaptan4155 ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 31 Temmuz 2010; 1:13:39 >

• quote:

Venom[TR] ekledim seni skyp de sesli konuşuyoruz sende gel
    skyp kullanıcı adı kaptan4155 ekle

Alıntıları Göster
    Beyler turnuva varmı katılalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oyun nasıl beyler tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    update yapıyorum bende beyler. size jatılmam için ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

update yapıyorum bende beyler. size jatılmam için ne yapmalıyım

Alıntıları Göster
    beyler bende ara sıra oynuyorum bu oyunu.. mawoix im ordada.. level 5.. araba nissan silvia.. benim ekran kartı kötü olduundan oyun çok kötü gözüküor bende.. sizdeki sslere baktımda normalde çok kaliteliymiş (bendekine göre en azından)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

beyler bende ara sıra oynuyorum bu oyunu.. mawoix im ordada.. level 5.. araba nissan silvia.. benim ekran kartı kötü olduundan oyun çok kötü gözüküor bende.. sizdeki sslere baktımda normalde çok kaliteliymiş (bendekine göre en azından)..

Alıntıları Göster
    oyundakı nickim xsssx ekleyın beyler suanda 15 lvl im ne kadar zor lvl kasılıyor yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Royally

oyundakı nickim xsssx ekleyın beyler suanda 15 lvl im ne kadar zor lvl kasılıyor yaw

Alıntıları Göster
    KORAY
    SPEEDY34
    DEVIANTCYBER
    RUNO
    SONAYORKUN
    TORTU16
    BESIKTAS
    BESIKTAS1903
    VENOMTR
    JEAN0R
    AWSFUL
    ALDO95
    BIBOYPT
    UCHA
    JUSTIN15
    MARODER007
    NOX007
    ROCKY158
    Scroll upScroll down
    xsssx
    Batuhan57
    kaptan41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 31 Temmuz 2010; 6:22:42 >

• quote:

KORAY
    SPEEDY34
    DEVIANTCYBER
    RUNO
    SONAYORKUN
    TORTU16
    BESIKTAS
    BESIKTAS1903
    VENOMTR
    JEAN0R
    AWSFUL
    ALDO95
    BIBOYPT
    UCHA
    JUSTIN15
    MARODER007
    NOX007
    ROCKY158
    Scroll upScroll down
    xsssx
    Batuhan57
    kaptan41

bu kadar oynayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royally

quote:

KORAY
    SPEEDY34
    DEVIANTCYBER
    RUNO
    SONAYORKUN
    TORTU16
    BESIKTAS
    BESIKTAS1903
    VENOMTR
    JEAN0R
    AWSFUL
    ALDO95
    BIBOYPT
    UCHA
    JUSTIN15
    MARODER007
    NOX007
    ROCKY158
    Scroll upScroll down
    xsssx
    Batuhan57
    kaptan41

bu kadar oynayan varmı

Alıntıları Göster
    Royally listemdeki oyuncular onlar gece yarisları yapıyoruz

Buda yeni arabam level 10 beklemedeyim starter pack almadan olmuyacak acayip sardı oyun
    oyun icindeki cheat cok kötü skyp grup kurduk sesli konusurarak oyun oynuyoruz skyp kullanıcı adı kaptan4155
    ;

• quote:

Royally listemdeki oyuncular onlar gece yarisları yapıyoruz

Buda yeni arabam level 10 beklemedeyim starter pack almadan olmuyacak acayip sardı oyun
    oyun icindeki cheat cok kötü skyp grup kurduk sesli konusurarak oyun oynuyoruz skyp kullanıcı adı kaptan4155
    ;

Alıntıları Göster
    birkaç gündür pek fırsatım olmuyor oyuna girmeye ama bu akşam girip 40bin rep kasmam gerek bir sonraki level için birde şu skype işine girsem mi bilemedim..

Team speak gibi skype ta da bas konuş ( telsiz ) özelliği var mı ki ? Varsa kurup ayarlama yapalım.

• quote:

....

Hayır dosyaları buraya indiriyor bende şu anda c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 31 Temmuz 2010; 12:18:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.