Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stunt

Vista64 kullanıyorum.Oyunu ilk yukledigimde Nfs Shift yazısından sonra kilitleniyordu,defrag ve resetten sonra ilk test bolumune kadar oynayabildim ama sonra yeniden kilitlendi.Her seferinde bilgisayarı kapatıp actıktan sonra 1 kez oynayabiliyorum.Garip bir hata.

Aynı sorun bende de var. YARDIM

Edit: Windows 7 32 bit ve XP sp3 kullanıyorm. İkisnde de durm aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 16 Eylül 2009; 20:02:44 >

• Oyunu açtım bi iki yarış yapıp kapattım. Şimdi açtığımda tam ekran olarak açılmıyor. Yukarda ve sol köşede çerçeve çıkıyor bu sorunla karşılaşan var mı?

Birde ilk açılışta her seferinde oyunun dilini soruyor?

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

Kırmızı ile çızdığım kenarlar hep gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Eylül 2009; 20:09:36 >

• beyler manuel vites yok mu oyunda g25 le tam anlamıyla kullanmak mümkün mü?
  • Arkadaşlar bendede bi sorun var, nfs shift logosunun altındaki bar yükleniyor sonra make your seat belt yazıları falan çıktıktan sonra. Kapatıldı yazıp oyundan atıyor vista kullanıyorum: /
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Saçma bir soru olacak ama momo'ma kavuşunca lazım olacak :)

Direksiyonu nereye koymak daha mantıklı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Oyunu açtım bi iki yarış yapıp kapattım. Şimdi açtığımda tam ekran olarak açılmıyor. Yukarda ve sol köşede çerçeve çıkıyor bu sorunla karşılaşan var mı?

Alt+tab yap
  • quote:

Oyunu açtım bi iki yarış yapıp kapattım. Şimdi açtığımda tam ekran olarak açılmıyor. Yukarda ve sol köşede çerçeve çıkıyor bu sorunla karşılaşan var mı?

5-6 mesaj üstünü okursan bulabilirsin sorununun çözümünü
  • Fevkaladenin fevkinde diyor , burdan EA ve Yapımcı Stüdyoya selamlarımı yolluyorum.
  • abi bi kere girdim bi daha giremiyorum bu ne :S windows 7 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

5-6 mesaj üstünü okursan bulabilirsin sorununun çözümünü

5-6 Mesaj üstteki yazıyı alıntı yapsaydın keşke göremedim

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Alt+tab yap

Tşkler hemen deniyorum

Edit: Bu da işe yaramadı offf yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Eylül 2009; 20:16:07 >

• win7 kullanıyorum crack yaptım. shift.exe'ye tıkladım oyuna girmek için, tıkladım ve bekliyorum hiçbir belirti yok oyuna girmiyor acaba crack dosyasını upload yapıp bana pm ile atacak var mı?
  • Arayan bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

Şu hatayı benden başka alan var mı ?

veya neden bu hata çıkar ? bilen varmı ?

teşekkürler.

Kimse almadı mı bu hatayı ya :)

2 gündür bi oyunu oynayamadım.

tam yarışa başlıyorum 30 saniye sonra bu hata çıkıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Oyundan atma problemini nasıl çözcez ya oynamak istiyorum ben de

yeni ilaç çıktı onu deneyin

nerde yeni ilaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoruc

quote:

Orijinalden alıntı: stunt

Vista64 kullanıyorum.Oyunu ilk yukledigimde Nfs Shift yazısından sonra kilitleniyordu,defrag ve resetten sonra ilk test bolumune kadar oynayabildim ama sonra yeniden kilitlendi.Her seferinde bilgisayarı kapatıp actıktan sonra 1 kez oynayabiliyorum.Garip bir hata.

Aynı sorun bende de var. YARDIM

Edit: Windows 7 32 bit ve XP sp3 kullanıyorm. İkisnde de durm aynı.

AYNI SORUNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• arkadaşlar career modda oyunuyorum oyunun zorluk derecesini nereden ayarlyoruz?yarış yaparken hiç sormuyor
  • quote:

Kırmızı ile çızdığım kenarlar hep gözüküyor

Oyun o halde iken Alt+Enter yap tam ekrana geçer.

Off kürek viruslü çıktı. Yenisini bekliyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 16 Eylül 2009; 20:22:46 >

• 1 saat kadar oynadım.

klavye ile alışmak biraz zaman alacak gibi. kontrol etmek biraz zor arabayı. grafikler gride yakın.

şimdilik tek şikayetim uzun yükleme süreleri. 15 saniye falan sürüyor yarışların ön yükleme ekranı... sizde de böyle mi ?
  • Grid iyi mi değil mi oynada gör online bile bedava oyunda şimdi gir bak kaç kişi var kıyamet kopuyor oyunda nfs yine olmadı kim nederse desin
    quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: Kule_Net

Grid in yerinimi alır sen rüyamı görüyorsun hahahaha
    quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Oyun fena olmamış gerçekten. Saçma sapan seneryo, uyduruk karakterler, baldırı çıplak kızlar olmadan da gayet güzel yarış oyunu yapılabileciğini hatırlamış adamlar. Sürüş ve araç fizikleri simulasyondan uzak olsa da çok fazla sırıtmıyor. Upgrade, tuning, setup seçenekleri yeterli. Hız ve yarış hissiyatı üst seviyede. Oyunu klavye, gamepad ve direksiyonla denedim ama sürüş yardımlarının açık ya da kapalı olması sürüşü pek etkilemiyor gibi geldi bana (kapatın gtisni yani). Kariyer modunda fazla ilerlemedim ama yarışlarıdaki tur saysı çok az bence (2tur genelde) belki ''world series'' de artıyordur, pisti tanıyana kadar yarış bitiyor ve haliyle aynı yarışı tekrarlamak sıkıcı oluyor. Oyun piyasadaki belli başlı bütünü direksiyonları tanıyor neredeyse ama siz direksiyonu 90 derece çevirseniz bile o an görüntüde çok az bir açıyla çeviriyormuşsunuz gibi görünüyor. Hasar olayının sadece görüntüde olması üzücü. Yapay zeka üzerinde pek durmamışlar ama idare eder. İşte bu! diyebileceğim bir oyun olmasa da Grid' in yerini rahatça alabilir.

niye Grid çok mu mükemmel bir oyun?

• bugün öğlen 12 den itibaren oynuyorum aralıksız olarak

salondaki tv de 720p çözünürlükte tüm ayarlar high da anti alising i açmayı denemeden imzamdaki sistemle rahat rahat oynuyorum, oyundan daha yeni çıktım şimdi grafik ayarı yapacam 3-5 tane

uzun zamandır hiç bir nfs yi oynarken bu kadar zevk almamıştım, kelimelere sığdıramıyorum :D

drift yarışları çok zor gibi geldi bana

arkadaş itişli araçlarla oynamak gerçekten zorluyor, tepkileri abartmışlar diye düşünüyorum

araçlar düz yolda bir türlü stabil gitmiyo, hangi direksiyon ayarı denemiş olursam olayım, hep yalpalamak istiyor araçlar

grafikler daha iyi olabilirmiş, iç tasarımlara harcadıkları emeğin aynısını araçların dışında ve çevre de göremedim..

tuning olayı güzel olmuş, baya yararlı..

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.