Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_devil33

sömürmeye başladım

kaşınıyorum galiba ge]

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaşlar çoğu kişinin yanlış kullandığı bir kelimeyi hatırlatmak istiyorum. Başlıkta Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Efsane geri döndü yazıyor.

efsane:

1. ed. Eski çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylence.
    2. mec. Gerçeğe dayanmayan, asılsız söz, hikâye vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Bu arada arkadaşlar çoğu kişinin yanlış kullandığı bir kelimeyi hatırlatmak istiyorum. Başlıkta Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Efsane geri döndü yazıyor.

efsane:

1. ed. Eski çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylence.
    2. mec. Gerçeğe dayanmayan, asılsız söz, hikâye vb

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı oyunu edinemedim de ;
    Focus ve Megane'ının kokpit görüntülerini koyabailir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz2232 -- 16 Eylül 2009; 18:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Alıntıları Göster
    Oyundan atma problemini nasıl çözcez ya oynamak istiyorum ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: gucluguler

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaş hala deneyemedim oyunu, meraktan deliriyorum...
    Ayrıca NVidia GTX performansı nasıl arkadaşlar oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: faenal

bende oyunun ayarlarını tam actım anca o kadar aldım hele sen bır yarıslara dal arabalar cogalsın ekranda ben gorucem fps degerlerını o zaman:) bendekı kart gtx 295 oldugu halde 40 a dusuyorum arabalar cogalınca cunkı... ha bu arada bence oyun benım fıkrım bu tabıkı tam bır hayal kırıklıgı...

O sistemle nasıl 40 FPS ye düşüyosunuz ilginç doprusu

Alıntıları Göster
    Bende paneldeki sistem ile 1280*1024 8XAA 16XAF Herşey Full , kokpit kamerasındayken 40 fps nin altına inmiyor. 40 küsür fps ile oynatıyor. Hiçte fps nin düştüğünü görmedim. Sorunsuz bir oyun keyfi sundu bana Shift.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1280*1024 8XAA 16XAF Herşey Full sıfır takılmayla oynuyorum arkadaşlar böyle bir performans beklemiyordum emektar PALIT 9800 GT SONICden
  • Fazla söze ne hacet...?
    Ben de bu sorunu çok yaşmıştım.
    100$ fazla veririm arkadaş, 1 ay daha beklerim ama sonunda ayda yılda 1 güzel oyun çıkınca piyasaya adam gibi de oynarım...
    Ayrıca ben 1 oyun biliyorum açılırken AAAATTTIIII diyor :) Roller Coaster Tycoon 3... Çok sevdiğim bir oyundur...

quote:

Orijinalden alıntı: Gunwane

CCC deki AA ve AF ayarlarına ben hiç dokunmadım onlarla alakası yok..Oyunların çoğu NVIDIA destekli çıkıyor..ATI buna bir çözüm bulmalı..Oyun firmalarının kapısını mı çalar rüşvet mi verir ne yapar artık bilmiyorum..Yoksa bu iş düzelmez..40 senedir söylerim..Siz hiç bir oyun başlarken bu oyun ATI için optimize edilmiş falan filan gördünüz mü..Ama hemen hemen bütün oyunlar NNNNNNvıdıaaaaaa şeklinde başlıyor..

ATI 4870 ile rezil rüsvah olduğum oyunlar..

Crysis.... both of
    BIA...black friday da hakkaten black idi..
    GRID... fps düşmeleri takılmalar ..Ama oyun 100 fps de oynadığım oldu 40 a düşünce takılıyordu..
    NFS shift.....GRID ile aynı
    STALKER..... son derece düşük fps
    Far cry 2.... AA 2 den yukarı açılmıyor..2x de bile takılmalar araç içi sürüş çok zor..
    Bir iki tane daha vardı ama unuttum...Bunlar birde benim oynadıklarım..

Bir daha ATI alırsam 2 olsun..Adamlar 9600 gt ile oynuyor biz 4870 ile oynayamıyoruz..Verdiğim paraya lanet olsun..

• quote:

Belgelerim klasöründeki nfs shit dosyasını silin yani daha önceki profillerinizi silin ve yeni profil oluşturun sorun hallolacaktır.En azından ben böyle çözdüm
  • Grid in yerinimi alır sen rüyamı görüyorsun hahahaha
    quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Oyun fena olmamış gerçekten. Saçma sapan seneryo, uyduruk karakterler, baldırı çıplak kızlar olmadan da gayet güzel yarış oyunu yapılabileciğini hatırlamış adamlar. Sürüş ve araç fizikleri simulasyondan uzak olsa da çok fazla sırıtmıyor. Upgrade, tuning, setup seçenekleri yeterli. Hız ve yarış hissiyatı üst seviyede. Oyunu klavye, gamepad ve direksiyonla denedim ama sürüş yardımlarının açık ya da kapalı olması sürüşü pek etkilemiyor gibi geldi bana (kapatın gtisni yani). Kariyer modunda fazla ilerlemedim ama yarışlarıdaki tur saysı çok az bence (2tur genelde) belki ''world series'' de artıyordur, pisti tanıyana kadar yarış bitiyor ve haliyle aynı yarışı tekrarlamak sıkıcı oluyor. Oyun piyasadaki belli başlı bütünü direksiyonları tanıyor neredeyse ama siz direksiyonu 90 derece çevirseniz bile o an görüntüde çok az bir açıyla çeviriyormuşsunuz gibi görünüyor. Hasar olayının sadece görüntüde olması üzücü. Yapay zeka üzerinde pek durmamışlar ama idare eder. İşte bu! diyebileceğim bir oyun olmasa da Grid' in yerini rahatça alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kule_Net

Grid in yerinimi alır sen rüyamı görüyorsun hahahaha
    quote:

Oyun fena olmamış gerçekten. Saçma sapan seneryo, uyduruk karakterler, baldırı çıplak kızlar olmadan da gayet güzel yarış oyunu yapılabileciğini hatırlamış adamlar. Sürüş ve araç fizikleri simulasyondan uzak olsa da çok fazla sırıtmıyor. Upgrade, tuning, setup seçenekleri yeterli. Hız ve yarış hissiyatı üst seviyede. Oyunu klavye, gamepad ve direksiyonla denedim ama sürüş yardımlarının açık ya da kapalı olması sürüşü pek etkilemiyor gibi geldi bana (kapatın gtisni yani). Kariyer modunda fazla ilerlemedim ama yarışlarıdaki tur saysı çok az bence (2tur genelde) belki ''world series'' de artıyordur, pisti tanıyana kadar yarış bitiyor ve haliyle aynı yarışı tekrarlamak sıkıcı oluyor. Oyun piyasadaki belli başlı bütünü direksiyonları tanıyor neredeyse ama siz direksiyonu 90 derece çevirseniz bile o an görüntüde çok az bir açıyla çeviriyormuşsunuz gibi görünüyor. Hasar olayının sadece görüntüde olması üzücü. Yapay zeka üzerinde pek durmamışlar ama idare eder. İşte bu! diyebileceğim bir oyun olmasa da Grid' in yerini rahatça alabilir.

Alıntıları Göster
    Paneldeki sistemim ile 1440*900/75HZ'de Full ayarlarda oynuyourum oyun çok kaliteli olmuş. İşletim sistemim Win 7 64-bit

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Paneldeki sistemim ile 1440*900/75HZ'de Full ayarlarda oynuyourum oyun çok kaliteli olmuş. İşletim sistemim Win 7 64-bit

Alıntıları Göster
    Şimdi Vsync kapalı 1900x1080 full ayarlarda denedim. Fps düşüşleri hafif olarak oluyor. Önceki gibi ani kasılmalar yok. Suçlu vsync gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kule_Net

Grid in yerinimi alır sen rüyamı görüyorsun hahahaha
    quote:

niye Grid çok mu mükemmel bir oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Orijinalden alıntı: togiee

Oyundan çıktım girdim şimdi tam ekran olmuyor.

OPTİONS/Video 'dan windowed kapat.

Öyle bir seçenek göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gucluguler

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    oyunda buglar başladı...

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

arkadaşlar resimlerin formatı bmp oalrak yaptımki daha iyi görünsün diye...jpg yapınca oyundaki kalite ile jpg olunca fark oluyo bmp ile tam orjinal olarak görebiliyoruz...

samsung t260'da mükemmel oluyo oyun...girdimmi çıkamıyorum oyundan valla ama bu buglar canımı sıktı....

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

güzel ss'ler gelmeye başladı

Alıntıları Göster
    1440x900 Herşey full af 16x aa2x Oyunu 40 FPS ile oynuyorum kamerayı içeriden yapıca 60fps lere çıkıyor işletim sistemim xp service pack 3 e8400 4gbddr2800 ati4850 512 mb driver 9.9 .
    Masaüstüne atma performans düşüşü yok .
    Oyunanış hiç güzel değil arabayı kontrol etmek zor oynanış nfs pro street ile aynı grafiksel olarakta makyajlanmış hali .
    Grid hala grafik konusunda lider .
    Benim sistemin aynısı ile oynayıp youtube atmış birinin linki boş yere ati ye laf atanlar izlesin .
    Ekran karı ile iş bitmiyor işlemcide çok önemli .
    http://www.youtube.com/watch?v=xrEKEv_ailc

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

o teker nasıl olurda sağ çamurluğun dışına çıkar çok iğrenç olmuş

• quote:

quote:

quote:

Kapattım ama bu sefer oyun çok karanlık oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

:D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kapattım ama bu sefer oyun çok karanlık oluyor.

Alıntıları Göster

Şu hatayı benden başka alan var mı ?

veya neden bu hata çıkar ? bilen varmı ?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerymz

quote:

Belgelerim klasöründeki nfs shit dosyasını silin yani daha önceki profillerinizi silin ve yeni profil oluşturun sorun hallolacaktır.En azından ben böyle çözdüm

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.