Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

varmı başka 360 basan veya geçen :P

hocam düzlüğe iyi bir süratle girmişsiniz.
    hangi pist burası ?
  • Arkadaşlar bu oyun için oyunu bozmayan, zarar vermeyen para hilesi-trainer bileniniz varmı? Varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • sistem yenilemem lazım
  • @Hobar

Oyun oynanacak seviyeye geldi sinir bozucu lag'lar kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

varmı başka 360 basan veya geçen :P

hoca sonrasında arabayı durdurmaya çalışırkenki çektigin sıkıntı görülmeye degerdi dogrusu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşlar oyunu 0 dan kurdum, üstüne patch i kurdum, ilacı yeni çıkmış 1.02 nin, onuda gamecopyworld den temin edebilirsiniz, imzamdaki PC-1 yazan sistemde daha evvel 10 fps yi geçmiyordu oyun, şu an 1680x1050 herşey HIGH, birtek shadow LOW da iken 30 dan aşağı düşmüyor, yağ gibi akıyor oyun. 2 aydır bekliyodum bir oynamak nasip olmamıştı, kısmet bugüneymiş. Kesinlikle %200 FPS artışı geliyor yamaylan, en azından bendeki durum bu.

Artık bir aynayım şunu rahat rahat :)

Çok teşekkürler. Exe dosyasını indirdim kullanıyorum. Yeni 5 otomobil otomatik olarak
    My Cars sekmesine geldi yeni exe sayesinde. Üstelik upgrade de edilebiliyor bu araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 3 Aralık 2009; 9:42:10 >
  • Yazılanları aynen uyguladım ama FPS artışı olmadı
  • abincomartinez yeni araçları ben upgrade yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun?
  • Bu patch işi bana yaramadı kasmayan oyun kasmaya başladı.
  • 1.02 yüklemek için önceki patch gerekiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

1.02 yüklemek için önceki patch gerekiyormu ?
    Gerekmiyor. Ben yamasız oyuna sorunsuzca 1.02 yaması yükledim, fare desteği ve LAN modu da geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Aralık 2009; 12:19:02 >
  • beyler orjinal oyun sahibi olan var mı ? steamden alan ? bu patch bende olmadı, steam de otomatik update ama bunu kurmuyor. yamayı indirip çalışıtırayım dedim bu sefer de yama çalışmıyor. oyunu tamamen silip yeniden kurdum, üstüne yeni patch i kurayım dedim yine olmadı. win 7 kullanıyorum. bir yardım etseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 3 Aralık 2009; 12:29:02 >
  • arkadaşlar ilginize tşşkür ederim emeklerinize sağlık yararlı bilgiler paylaşmışsınız benim bi ricam var oyunda yeni arabaları nasıl açıyoruz yada bununla ilgili bi patch varmı varsa paylaşırsanız memnun olurum şimdiden saolun
  • tam olarak ne işe yarıyor bu patch arkadaşlar?
  • arabanın viraj dönerken takıla takıla gitmesi sorunu çözülmüşmü bu patch ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

arabanın viraj dönerken takıla takıla gitmesi sorunu çözülmüşmü bu patch ile ?

öyle bir sorun mu vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

beyler orjinal oyun sahibi olan var mı ? steamden alan ? bu patch bende olmadı, steam de otomatik update ama bunu kurmuyor. yamayı indirip çalışıtırayım dedim bu sefer de yama çalışmıyor. oyunu tamamen silip yeniden kurdum, üstüne yeni patch i kurayım dedim yine olmadı. win 7 kullanıyorum. bir yardım etseniz..

up
  • bende oyunu silmiştim şimdi yeni yama ile yeniden yüklicem çok güzel bi oyundu yazık oldu oynamadığım için diyordum ama en sonunda kullanıcı dostu oludğunu hatırlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 3 Aralık 2009; 13:55:31 >
  • Yeni yama ile oyun 4 4 lük olmuş. Ne takılmalar kaldı, ne menülerdeki yavaşlık, AA performansındaki düşüklük. Çok iyi iş çıkarmışlar patch ile...
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.