Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orijinalden alıntı: màwci

bu oyunu logitech rumplead 2 ile oynayıp ta gamepadi titreyen var mı?

Ben kablosuz rumblepad 2 ile oynuyorum. Sürekli titriyor alet yani otomobil tam dursa bile motorunun titreşimini vermeye çalışmışlar.

kablolu rumblepad 2 de de aynı durum var,devamlı ama şiddeti çok az bir titreşim var.
  • sonunda oyunu rahat bir şekilde oynayabiliyorum. ekran kartım 4870 idi. onu değiştirip 5850 aldım. şu an 1920x1200 8xaa en yüksek detaylarda sorun yok.

virajlarda arabanın arkası kayıp duruyor. zorluk medium, clutch hariç diğerleri off durumunda, momo ile oynuyorum. deli oldum arabayı bir türlü kontrol edemiyorum.

ayrıca bana momo ayarlarını verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 27 Kasım 2009; 18:32:46 >
  • Bu oyun bana yetmiyor Araç 370z...

• Nfsplanet sitesinde Nvdia nın performans artıran yeni
    sürücülerini yayınladığını okudum. Nvidia ekran kartı
    kullanan arkadaşlara duyurulur.
  • guncel drıver surucusunu ındırdım nvıdıanın ama havada halen degısıklık yok
  • Siyah gökyüzü oyunun render motoru hatası olabilir.
    NFSPlanet te oyunun renderinin VRay ile yapıldığını
    okumuştum. 3DMax veya benzeri program ile Vray veya
    Üçüncü parti Render yazılımı kullananlar bilirler. Bu tür
    yazılımlar Max'in kaplamalarını sorunsuz render ederken
    Max üçüncü parti Render yazılımlarının kaplamalarını tanımadığı için
    Max in default scanline renderi ile render edildiğinde siyah
    gözükürler. Max in standart renderi birkaç saniye sürerken üçüncü
    parti render yazılımlarının renderi özelliklede VRay inki bir kaç dakikadan
    birkaç saate kadar sürer. Oyunun çerçeve yenileme hızı her nekadar
    tatmin edici değilse de Vray kullanıldığı düşünülürse başarılı bile sayılabilir.
  • Beyler buguun itibariyle korsanını kırıp orjinalini aldım fakat onlinına giremedim update felan iistedi bende patchi indirdim ama patchi yukleyemiyorum çunki yukleme penceresi açılır açılmaz kapanıyo guvenli mddda da denedim ama genede yuklemeyi yapamadı hata su aynen yazıyorum Your game is out of date and no longer the same version as the Need For Speed servers. Please install any available updates or visit needforspeed.com for update information

buna gore update patchi indirdim fakat dediğim gibi yukleme yapılmıyor anında açılır açılmaz kapaıyo pencere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Beyler buguun itibariyle korsanını kırıp orjinalini aldım fakat onlinına giremedim update felan iistedi bende patchi indirdim ama patchi yukleyemiyorum çunki yukleme penceresi açılır açılmaz kapanıyo guvenli mddda da denedim ama genede yuklemeyi yapamadı hata su aynen yazıyorum Your game is out of date and no longer the same version as the Need For Speed servers. Please install any available updates or visit needforspeed.com for update information

buna gore update patchi indirdim fakat dediğim gibi yukleme yapılmıyor anında açılır açılmaz kapaıyo pencere

Yüklemeye çalıştığınız güncellemenin versiyonu farklı olabilir Amerikan / Avrupa sürümü gibi, forum.ea.com dada aynı problemi yaşayanlar var, orayada bir göz atın :)

• ikisinide indirdim denedim ama olmadı mahlesef eu ile amerikanı indirdim :(:(:(:(.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 29 Kasım 2009; 21:30:34 >
  • tier 4 deki works restricted bölümünde "burası için uygun aracınız yok" diyor, 36. Level deyim parada var ama hiç bir aracı kabul etmiyor.hangi arabayı almak gerekiyor.
  • bana msnden ulaş ozmn sana net ve açıklayıcı anlatabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

tier 4 deki works restricted bölümünde "burası için uygun aracınız yok" diyor, 36. Level deyim parada var ama hiç bir aracı kabul etmiyor.hangi arabayı almak gerekiyor.

Tier 3 bir arabanın (Corvette öneririm) tüm parçalarını alıp backspace tuşuna basarak works yap... Daha düşük arabalara da olur tabi ama en iyisi Tier 3lerden birine yapman. Bu arada her arabada yok Works seçeneği. Alırken arabanın yanında W yazıyorsa works yapabilirsin.
  • tier5 leri neden goremiyorum acaba tier5 arabalarını nerden alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

tier5 leri neden goremiyorum acaba tier5 arabalarını nerden alıyoruz

Tier 4 ten Sonra NFS Live bölümü var. Yani Tier 5 yok. Dolayısıyla Car Lot'ta
    Tier 4 arabalardan sonra Tier 5 arabaları değil drift arabaları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

tier 4 deki works restricted bölümünde "burası için uygun aracınız yok" diyor, 36. Level deyim parada var ama hiç bir aracı kabul etmiyor.hangi arabayı almak gerekiyor.

Tier 3 bir arabanın (Corvette öneririm) tüm parçalarını alıp backspace tuşuna basarak works yap... Daha düşük arabalara da olur tabi ama en iyisi Tier 3lerden birine yapman. Bu arada her arabada yok Works seçeneği. Alırken arabanın yanında W yazıyorsa works yapabilirsin.

teşekkürler, ..
  • tessekurler ama su online problemi hala çözmüş değilim yardım edebilecek biri yok acaba :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

millet level 20 de audi R8 LMS vermesi gerekiyordu, çıkmadı araba, bnm oyundamı bişeler var, yoksa level 20 olmak dışında extra bişiler mi yapmak gerekiyor.

Kimse cevap vermemiş; bende veremiyorum hocam ama araç bende de çıkmadı level 20'de bilgin olsun; varsa nasıl açılacağını bilen biri söylesin. Bu arada bazı arkadaşların konfigürasyonlarına bakıyorum sonra oyunu oynadıkları ayarlara bakıyorum; yahu ya bu arkadaşlar hafiften sıkıyorlar ya da benim bilgisayarımda problem var. 1360x768 tüm ayarlar sonda ve AA full açık iken, tamam oyun takılmıyor; teklemiyor ama yağ gibide kaymıyor kardeşim işte; göz var nizam var, akıcılığı yok grafiklerin. Bariz optimizasyon sorunu var.
    (GTX 275; X4 940 ve 4GB Ram ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 1 Aralık 2009; 13:40:10 >

• Bugün patch çıkacaktı çıkmadı mı hala?
  • konsol için çıktı, pc için de akşama artık
  • patch gelsin de oynayayım şu oyunu, inş ati için oyunu oynanır seviyeye getirmişlerdir. oyun süründü ya resmen
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.