Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

quote:

millet level 20 de audi R8 LMS vermesi gerekiyordu, çıkmadı araba, bnm oyundamı bişeler var, yoksa level 20 olmak dışında extra bişiler mi yapmak gerekiyor.

Kimse cevap vermemiş; bende veremiyorum hocam ama araç bende de çıkmadı level 20'de bilgin olsun; varsa nasıl açılacağını bilen biri söylesin. Bu arada bazı arkadaşların konfigürasyonlarına bakıyorum sonra oyunu oynadıkları ayarlara bakıyorum; yahu ya bu arkadaşlar hafiften sıkıyorlar ya da benim bilgisayarımda problem var. 1360x768 tüm ayarlar sonda ve AA full açık iken, tamam oyun takılmıyor; teklemiyor ama yağ gibide kaymıyor kardeşim işte; göz var nizam var, akıcılığı yok grafiklerin. Bariz optimizasyon sorunu var.
    (GTX 275; X4 940 ve 4GB Ram ile)

Bu başlık altında 64 üncü sayfada BonusCars Pack yüklenmesini anlatmıştım daha önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

quote:

millet level 20 de audi R8 LMS vermesi gerekiyordu, çıkmadı araba, bnm oyundamı bişeler var, yoksa level 20 olmak dışında extra bişiler mi yapmak gerekiyor.

Kimse cevap vermemiş; bende veremiyorum hocam ama araç bende de çıkmadı level 20'de bilgin olsun; varsa nasıl açılacağını bilen biri söylesin. Bu arada bazı arkadaşların konfigürasyonlarına bakıyorum sonra oyunu oynadıkları ayarlara bakıyorum; yahu ya bu arkadaşlar hafiften sıkıyorlar ya da benim bilgisayarımda problem var. 1360x768 tüm ayarlar sonda ve AA full açık iken, tamam oyun takılmıyor; teklemiyor ama yağ gibide kaymıyor kardeşim işte; göz var nizam var, akıcılığı yok grafiklerin. Bariz optimizasyon sorunu var.
    (GTX 275; X4 940 ve 4GB Ram ile)

Bu başlık altında 64 üncü sayfada BonusCars Pack yüklenmesini anlatmıştım daha önce.

R8 LMS Quick Race bölümünde Bonus araba olarak açılıyor. Bende var. Çıkmadıysa oyundan kaynaklıdır. Ama Career bölümünde kullanılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: màwci

bu oyunu logitech rumplead 2 ile oynayıp ta gamepadi titreyen var mı?

çıldırmış gibi titriyor
  • Beyler oyunun patch yukleme sorunu ve online oynuyoamıyorum update felan diyor ikşi versiyonunuda indirdim patchlerin (eu us )ama hiçö birişyuklenmiyo guvenli modda dahi yuklenmiyor nasıl hallolacak bu iş
  • Bahsettiğin patch birinci versiyon olmalı. Çünkü ikinci patchi
    sürekli kontrol ediyorum. XBOX için çıkmış ama PC için
    Coming Soon(Çok Yakında) yazıyor.
    Oyunu unpack etmişmiydin. Büyük bir ihtimalle patchler
    unpack edilmiş oyunlar üzerine yüklenmiyordur.
  • Merhaba arkadaşlar. Ps3 te bu oyunu 2 kişi nasıl oynayabiliriz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

1.02 patch çıktı 135 mb. performans sorunum yok ama deneyeceğim yine de
    http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads?p_p_id=nfsdownload_WAR_nfscportlets&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_nfsdownload_WAR_nfscportlets_action=list

Yükledim, bende hiçbir işe yaramadı

• http://cdn.needforspeed.com/data/downloads/shift/SHIFTPCPATCHV1.02_OTHER.exe
    Orijinal kullanıyorsanız şimdi yükleyebilirsiniz, aksi halde yamanın etkilerini göremezsiniz.
  • Oyunu orjinal alanlara bir sorum olacak, online oynamak için almak istiyorum, sizce değer mi? Yoksa hamachi yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer
    Orijinal kullanıyorsanız şimdi yükleyebilirsiniz, aksi halde yamanın etkilerini göremezsiniz.

O zaman benim için NFS Shift sayfası kapanmıştır.
  • Steam sürümü için yama yok ortalarda.
  • Arkadaşlar yeni yama unpack edilmiş oyunda çalışmıyor.
    Ben unpack edilmiş oyunun adını değiştirip temiz bir
    kurulum daha yaptım. Patch onun üzerine yüklenince
    çalıştı. Kullanım biraz rahatlamış. İşte yeni
    araçlardan biri.(Yukarıda ki yazılardan birindeki
    orjinalden kasıt oyunun unpack edilmemiş olması gerektiği)
    (Bu seferde bonus araçları kaybediyoruz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 2 Aralık 2009; 11:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

(Yukarıda ki yazılardan birindeki orjinalden kasıt oyunun unpack edilmemiş olması gerektiği)
    Hayır, korsan olmayan anlamındaki orijinal. Açık konuşurdum ancak malum muhabbetten dolayı boş yere ceza yemeyelim.
  • patch ile gelen araçları garaja alıp mod yapamıyormuyuz.ben denedim ancak yapamadım.araçlar 0 price yani beleş ama satın alıpta modifiye yapamadım.
    yapan var mı?
  • Patch i kurdum fakat çıkan yeni arabalardan hiçbirini alamıyorum.
    Değer olarakta 0$ yazıyo.Neden böyle oluyor anlamadım.Unpack ta yapmadım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reytan

Patch i kurdum fakat çıkan yeni arabalardan hiçbirini alamıyorum.

Almana gerek yok , zaten My Cars içinde arabalar hazır alınmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: reytan

Patch i kurdum fakat çıkan yeni arabalardan hiçbirini alamıyorum.

Almana gerek yok , zaten My Cars içinde arabalar hazır alınmış durumda.

Yoo bende my cars ın içinde yok
  • arkadaşlar yeni patch de fps artışı hisseden yada gözlemleyen var mı ?
    Ona göre yükliycem DLC yi.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.