Şimdi Ara

NZXT Guardian 921

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

NZXT Guardian 921 adlı ürünü İstanbul'da bulamadım. Yurtdışından sipariş edebileceğim bir site biliyormusunuz? Gigabyte Aurora 570 ve NZXT Guardian 921 arasında kararsız kaldım. NZXT daha ağır basıyor şu anda ve fiyatıda gayet makul geldi. Fikir ve yorumlarınız bekliyorum.

Teşekkür ederim.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=12558

quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

O deil ama su kasa var eksende bu da guzel lcdli felan

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=12558

NZXT Guardian var bende de, kaliteli kasalardır.
  • Ben de Guardian kullanıyorum. Kaliteli ama tavsiye etmem. 8cmlik fanlari gürültü yapıyor. İçi de çok geniş değil. Titan Amanda ve onun aparatları yüzünden tıkandı resmen. Kasa içi sıcaklık da oldukça yüksek oluyor bu sıkışıklık sebebiyle. Arka paneldeki vidasız tutunma sağlamaya yönelik aparatları da çabuk kırılıyor...

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Hımmm kasa için sıcaklık yüksek oluyor demişsin. Soğuttun beni şimdi kasadan. =)

Kasa için ilk seçeneğim Gigabyte Aurora 570 idi fakat fiyatı biraz yüksek gelmişti bana. Sonra NXZT Guardian 921 i görünce direk vazgeçmiştim Gigabyte Aurora 570 dan. NZXT yerine tavsiye edermisiniz bu kasayı? Bir çok ödül almış kasa.

quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Ben de Guardian kullanıyorum. Kaliteli ama tavsiye etmem. 8cmlik fanlari gürültü yapıyor. İçi de çok geniş değil. Titan Amanda ve onun aparatları yüzünden tıkandı resmen. Kasa içi sıcaklık da oldukça yüksek oluyor bu sıkışıklık sebebiyle. Arka paneldeki vidasız tutunma sağlamaya yönelik aparatları da çabuk kırılıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.