Şimdi Ara

C # YAZMAK İÇİN NE YÜKLEMEM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • .NET yüklmeyi düşünmüyorum ama bildigim kadarı ile java gibi bir kaç şeyi yükleyerek bilgisayarımda C# yazabilir ve derleyebilirim...Kendim bu konuda araştırma yapmaya kalktım cok bilgi var piyaada ama karmakarışık...Bilen arkadaşlara soruyorum ben C# derleyebilmek için PC me neler yüklemem gerekir ve editör olarak PC mi kasmıcak ne önerirsiniz!!!!!!!!

• .Net de programlama için en çok kullanılan malum Visual Studio.net ama Borland'ın c# Builder'ı ve SharpDevelop gibi alternatiflerde var. Eğer Visual Studio .Net kullanmayacaksan diğer IDE lerde çalışmak için .net sdk sını çekip kurman lazım..

Orjinalden alıntı: dolphine50

en iyisi Visual Studio.Net 2005
    şimdi beta versiyonu için go alive yaptılar ve beta sürümünü de bedava veriyorlar.
    Visual Studio 2005 Beta2

Sistemi cok kastıgını ve yavaşlattıgını söyledikleri için ben visual studio kurmak istemiyorum alternatif başka editorler yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .aNdRey. -- 26 Mayıs 2005, 16:10:40 >

www.bilgisayardershanesi.com

u tavsiye edebilirim...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Powerpointde oyun bile yazarsın önce bir googleden arat.
  • Arkadaşlar büyük araştırmalar sonucunda C öğrenmeye karar verdim. nette birçok araştırma yaptım. fakat kafam çok karıştı. nereden ve nsaıl başlayacağımı bilemiyorum. A'dan Z'ye C diye bir kitap duydum. bu kitabı önerirmisiniz? ayrıca bilgisayrımda C çalışmak için herhangi bir program yüklemem gerekiyor mu?

Lütfen bana yardımcı olun. hevesim kırılmadan C'ye başlamak istiyorum.

• C iyidir güzeldir, daha önce hiç programlama ile uraşmadıysanız algoritma yapısını önce ögrenmeniz gerekecek daha sonra C ye bir kitap kaynagindan geçebilirsiniz, çeşitli derleyiciler ve programlar mevcut , arkadaş da bunu sormuş zaten.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.