Şimdi Ara

DFI Ultra-D:Ramlere 4V verebilme hakkında;OLMUYOR????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bu konu daha önce de sorulmuş olabilir;ama arama fonksiyonu çalışmıyor şu an forumda,tekrarlıyorsam kusura bakmayın lütfen...

Ramlere 4V verebilmek için pini değiştirdim;ama hala max 3.2V veriyor.Genie Bios kısmından bazı değişikler olabilir diye de baktım,ama olmadı.Bu konuda bana yardım edebilir misiniz lütfen?Tam olarak ne ve nasıl yapmam gerekiyor.Şimdiden teşekkürler...

Her hakkı mahfuzdur...
  • cpu voltajını autodan çıkar 4.0v seçeneği o zman aktifleşir..
    {GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
  • 3.2/4v jumperini ayarla ve bütün voltaj ayarlarını elinle yap hiç biri auto da kalmasın..
    "Son nefesime sakladığım, daha söyleyeceklerim var..."

Her hakkı mahfuzdur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: valenciaendoor

Hemen yanıt verdiğin için teşekkürler.Auto olan ayarları elle düzelttim,hatta Tarzan yöntemi;max. değerleri bile verdim,ama olmadı.Hala max. 3.2 veiyor??

bazen öyle bir saçmalama olabilior...3.2ye al voltajı ve bi kaç kere böyle restart yap..3.2den yukarı cıkmayan voltaj 4va kadar cıkabilio seceneklerde bundan sonra

Her hakkı mahfuzdur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.