Şimdi Ara

Kız arkdaşınızın yanındayken hesabı hep öder misiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: leo

Abi ne kadar da cok kizlarla ilgili konu var bu forumda, kiz olsam sirf bu forumu takip ederdim ama yazmazdim tabi :), Su anda da bircok kiz okuyordur bu yazilanlari, buradan onlara seslenelim o zaman:
    Azicikta hesabi siz odeyin , akrep mi var cebinizde nedir?...

• arkadaslarıma ben ödetiyorum sonra eserse geri veriyorum onun harici sevgilimse duruma göre değişir büyük ihtimal ben öderim sıra ile ama
  • valla çoğunlukla bn öderim.ama üstümde bozuk felan olmaz ozmn kız arkadaşım öder.bunda bişi yok.kız arkadaşlar bunun içindir.onları sevip-korumalıyız.bide jest yapmak lazım

Orjinalden alıntı: cato41

valla çoğunlukla bn öderim.ama üstümde bozuk felan olmaz ozmn kız arkadaşım öder.bunda bişi yok.kız arkadaşlar bunun içindir.onları sevip-korumalıyız.bide jest yapmak lazım

Bırak yahu neyini korican kendi kendini korusun neyini sevicen gelsin azcıkda o beni sevsin ben karşıyım böle tek taraflı işlere
  • Kız arkadaşımızı parayla korumak kollamak sevmek... kadınlarda bunu istiyo biraz ya neyse... güzel cevap olmuş command...

quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek

kızında erkeğinde çalıştığını varsayıyorum... mantıksız..

korumak kollamak hesap ödemekle olsaydı, kıroyum ama para bende modunda gezenler en büyük ilah olurdu..

• Hangimizin o günkü para durumu makulsa o öder.Ama o 1 ödediyse ben 4 ödemişimdir bu güne kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 18 Kasım 2008; 23:44:28 >

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • kimse çıkıp yok kızlar paraya bakıyor diye bıdı bıdı etmesin

az çok okumuş görmüş olan bu forumda yazdığına göre mağarada da yaşamayan vatanadaşlar bile çıkıp kız arkadaş korumak parasını ödemek içindir diyorsa burada kızlarda en ufak suç yoktur

suç SÜPER ZEKA erkeklerde, sen kızları korunmaya muhtaç herşeyleri karşılanması gereken bir varlık olarak görürsen kızlar da sevgiye aşka falan bakmaz cüzdana bakar, bakmakta da çok haklıdır
  • bir bayan olarak diye başlıyayım sözlerime ilişkinin başlarında bu normaldir belki yani erkek arkadaşımın hesabı ödemesi..sonuçta böyle bir olay var "erkek öder hesabı"(!) karşımdakinide kötü duruma sokmamak ve belki de kabul etmeyeceğini bildiğim için atlamam bende yardım edeyim diye..ama o aylar geçtikten sonra yediğimiz,içtiğimiz şeylerin parasını sürekli karşı tarafın karşılaması beni son derece rahatsız eder.kaldı ki,uzun süren ilişkilerde hala elini cebine atmayan kızlar varsa bence kaçın onlardan.. senin durumun ne kadar iyi olursa olsun bu demek değildir ki,hep erkek ödeyecek hesabı..bunu kabul etsem ve bu tarz bi ilişki içinde olsam son derece rahatsız olurdum.. ha nedir alman usulüde değil belki ama yemeğin parasını o verdiyse,içtiklerimizin,sinema v.s parasını ben veririm...ya da tam tersi..normal olanda budur zaten

ve ayrıca hesabın sürekli erkek tarafından ödendiği bir ilişkide,yapılacak şeyler erkeğin cüzdanı ile orantılıdır...misal,kız der "sinemaya gidelim"v.s eğer erkeğin parası o kadar yoksa sinemaya gidilimeyecektir...saçma

• Karşımdaki kız ile arandaki ilişkiye bağlıdır..Eğer ciddi bir durum yaşanabilecek bir kız ise başlarda kesinlikle hesap ödeme konusunda hassas davranılır,sonra zaten ilişki rayına oturup karşılıklı tanışma evresi geçildiğinde hesap ödeme gibi bir sorun yaşanmaz:)

Eğer karşımdaki kız sadece vakit geçirme veya hobi amaçlı olarak yanımda geziyorsa ve istediğim karşılığı alıyorsam hesap koymaz

Ama kızı dediğin hesap gelince bu seferde ben ödeyeyim demesi gerekir hatta ara sıra hızlı davranıp ödemesi gerekirbu geç en önemli mevzu sipariş verirken ne kadar tutacağını dikkate alması gerekir erkek ise kendi aldığında ekonomik davranıp sevgilisine pahalısını önermelidir hayatım ben bunu sevmiyorum ama çok güzel gibi .. sürekli size ödeden kızlardan kesinlikle uzak durun (yani duruma göre değişir) bu cümlenin ilk kısmında anltılan Türk kızı ikinci kısmında anlatılan olsa olsa benim gözümde Türk tele kızıdır onların hesabımı zaten her zaman ödeyeceksin bu tipler zaten hep pahalı yerlere giderler nasıl olsa kendileri ödemeycek

Gelelim genel kültür olarak bir TÜrk kızı ve Avrupalı kıza hani Türk kızları derlerya bizim erkekler sadece güzelliğe bakıp avrupalı ne olduğu belirsiz kızların peşinden gidiyor ... Benim bir arkadaşımın önceki sevgilisi Türk dü bazen bir yerlere giderken elindeki cantasını bile arkadaşıma taşıdırdı yani kendisi tamamıyla boş anlamında erkek dediğin cebtilmen olucakmış hesap flan yine aynı kızın maddi durumu daha iyi olmasına rağmen bizim gariban hep öderdi sonra birde üstüne tekme yedi : ) neyse aradan zaman geçti eleman bir ingiliz buldu kız güzel ama dikaktimi çeken o değildi piknik türü bir geziye gittik kızda türkiyeye gelmişti buluşma noktasına onlar sonradan beraber geldiler valizin ağır olanını kzı almıştı biz takıldık tabi kız ne demiş arkadaşa biliyormusunuz ben zaten tatile geldim sen hafta boyu çalışıyorsun 1 pazar günün var olurmu ağrını ben götüreyim İşte avrupalı kızlar böyle erkeğine sahip çıkıyorlar bizde bu tek tür kızları bir şeyleri ortak yapmıyoruzda çok değerli bir şeyi sana veriyorum yada vereceğim karşılığında tabi her şeyi yaapcaksın mantığında bu şeyden kastımı anladınız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.