Şimdi Ara

Bahçeköy/Sarıyer'de oturan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ev kiralamam gerekiyorda o civardan..1. Levent'e ulaşım nasıldır?40-50 dakika mı yoksa daha mı az..

Kiralara göz gezdirdim..500-750 arası 2+1 daireler..Fena görünmüyor..Güvenlik açısından nasıl bir yerdir..Sonracıma sosyal yaşam..Ailemde gelecek yanıma..Emekli ikiside..Onlar kolay adapte olabilir mi..

Teşekkürler şimdiden bilgiler için..

Bu kullanici adi, sinirsiz uzaklastirilan bir kullaniciya ithafen alinmistir.
  • FerahEvlerde oturuyorum 2+1 ev kirası 500yt baya geniş otobüsler 10metre ilerden kalkıyor
  • Ferahevleri biliyorum tşk ederim ancak kardeşimin okulu Bahçeköyde olması nedeniyle hemde Bahçeköy'ün biraz daha ferah olması gibi nedenler Bahçeköy planlıyorum..Benim işime 15 km artık araba ile gidip geleceğiz..Kardeşimin yol masrafı Lpg olarak araca girsin..

Zor işmiş bu işler..İnsan işin içine girince anlıyor..

Daha ev bile tutulmadı ancak eşya telaşı bilmemne telaşı derken baya bir maliyetli olacak benim için..Hayırlı ne diyelim soktuk elimizi bir taşın altına..

Herkeste evleniyor musun diye soruyor
  • 3 sene 1. leventte oturdum. 1500 ytl kira verdim, seni yemişler 500 - 750 arası degişiyor diye. sarıyerde en kötü ev 1000 ytl bulablrsn. bahçeköy en az 750 ytldir. iyi mi diye sorma sakın orlar istanbulun inci kenti Cadde mi Levent mi desinler Levent derim, etiler yokuşunda da bakablrsn evlere. ulaşım araban varsa köprü yolu tıkanır sabahları bide iş çıkışı. Diger saatler boştur.

3+1 ev için konustum müstakil,kombili,evin resimlerinden baya iyi oldugu anlasılıyor,kapalı otoparkı bile varmış 750 dedi adam..Dedim o fiyata tutumam gelin bir tanışalım dedi beyfendi saolsun..

Sarıyerde en kötü ev 800 ona katılıyorum ama Bahçeköy başka
  • Reşitpaşa , Poligon, Pınar Mah., İstinye civarlarında oturanlar var mı, oralarda ne kadar kiralar...Eve çıkmak istiyorum ama kiralar beni düşündürüyor..1 oda bir de mutfak olsa bana yeter vallahi..Bu saydığım yerlerde oturan arkadaşlardan bilgi istiyorum..
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up up
  • istinyede oturuyorum bence istanbulun sayılı semtlerinden sessiz nezih sahili var obiçim seviyorm begeniyorm tavsiye ediyorm :) kiralara gelinde 500-750 arası falan oluyo pek bilmyorm irada otumadıgım için;
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.