Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu ; (Sadece Vokal Aranıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında baya eski bir projeydi , stüdyo aşamasına geldik ama sonra dağıldı yalan oldu falan fistan....

Şimdi projeyi canlandırıyoruz , başlıktanda anlayacağınız üzerine sadece vokal arıyoruz...

Vokalimizin nitelikleri , tahmin edilenin aksine temiz bir clean vokali olmalı ; çok tiz bir sesi olmamalı hafif bas bir ses yani..Azıcık ucundan brutal ve scream'de atabilmeli...

Gerçi bunlar detay , çünkü beste üzerine yoğunlaşacağız..Vokalimizin karakteristiğine göre de grubumuz şekillenecek....

Müzik bölümündeki ilgili konu...http://forum.donanimhaber.com/m_24926184/mpage_1/key_/tm.htm

Vokal arkadaşları bekliyoruz , hepinizi gözlerinizden öpüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 8 Ekim 2008; 17:52:07 >

• Ya ingilizce sarkıları iyi söyleyebiliyomda ses yok bende
  • brutal ve scream söylerimde clean olmuyor maalesef bunlarında işe yaradığı söylenemez çünkü beste yapabileceğimi sanmıyorum
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • Koskoca forumda vokal yok... Seni seviyorum DH
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • Angela kankamı çağırayımmmııııı .

Knex Fwield a.k.a pinKiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1389mo

grup kurmadaki ilk sorun vokal 2. sorun baterist bulma zorluğu galiba siz ne düşünüyorsunuz ?

Yoo aslında 20 tane vokal getirttiririm gruba ama önemli olan DH'den olması , güzel bir atmosfer oluşur diye düşünüyorum...

Buarada , ben dahil içimizden bazıları zaten prof. Zorluk çıkmayacak şu vokal işini de kıvırabilirsek...
    YASAL UYARI : Bu üyenin yazdığı hiçbir şey doğru değildir. Tavsiyelerine uymayın ve kesinlikle uygulamayın.Üyenin Donanım Haber forumlarına gönderdiği mesajlar 18 yaş altı üyelerde bilinçaltı yıkımlarına, psikolojik problemlere ve fiziksel ciddi yaralanmalara yol açabilir. Yazarın bu siteye yazdıklarından Donanım Haber sorumludur. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. İsteyen herhangi bir kullanıcı yazarın mesajlarını görmemek için "BLOK" butonunu kullanabilir.Ebeveynler çocuklarını bu yazardan korumak için ücretsiz filtre programları temin edebilirler. 2008, Turşu Paşa Müseccel Markaları. Her Hakkı mahfuzdur.
  • Group Donanım Haber [ Yeah ! ]
    2012 Europa Tour

Ayda 0.99$ Web Hosting / PayPal ile
  • Vokal aramamıza yeniden başladık.Yakınlarınızda yapabilen varsa onlarla iletişime geçmemize de yardımcı olabilirsiniz.Yaş ve tecrübe önemli değil.Güzel söylesin yeter

Ekleme: Grubum da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 31 Ocak 2009; 15:47:00 >

Orjinalden alıntı: vLkN!

Ses var,yorum var,repertuar var ama Istanbul'da değilim

Ekleme: Grubum da var.

Boğaziçini kazanırsan uğrarsın.
    Siz mi öğreticeksiniz bize sevinmeyi ?

• aslında eer hala arıosanız bu vokalliğe uygun olduğumu düşünüyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.