Bildirim
YURT DIŞINDAN İPHONE NE KADARA MAL OLUR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya arkadaşlar 18 kişi bakmış bari 1 kişi açıklasın şunu :S _____________________________
Ultimate Driving Machine
BMW -
Kimsenin hindistana gidip iPhone alacağı muhtemel değildir.
Ek olarak hindistanda bizden ucuz olacağını da düşünmüyorum._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Up başka bi bilgisi olan yokmu? _____________________________
Ultimate Driving Machine
BMW -
dıaşrda bu aletin 16gb olanı 200$ iel 300$ arası değişiyor. gerçi yakında 32gb çıkacağı için artık bu model 3g iphone 16gb eski model olmuş oluyor... yani benim 2-3 yerde gördüğüm fiatlar 220$ gibi bişeydi yanında sony ps3 80gb vardı tezgahta ps3 le aynı para olması şaşırıtıcı gelmişlti
bence az bekle yakında bu türkiyede gelir bburdan aolırsın ena azından garantili olur.. burda gerçi 500 ytl yada 600 ytl olurmu bilmem ama en az 2 katı katı oluoyre bu meretler_____________________________ -
ya bana 16gb yeter hatta 8gb bile 32 gb gelincede çok aman aman bi fark olucağını düşünmüyorum o yüzden sordum :S _____________________________
Ultimate Driving Machine
BMW
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone yanlış şifre süreleri
- saat dilimi aygıt sınırlamaları yüzünden elle ayarlanamıyor
- no caller id ne demek
- icloud numara değiştirme
- kredi kartı numarası geçersiz sorunu iphone
- iphone 16e batarya kaç mah
- iphone 16 pro uzunluk
- iphone jailbreak
- iphone always on display açma
- iphone air batarya kaç mah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler