Bildirim
Bursaspor - Galatasaray maçına gelecekler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bursa biletleri sabah çıktı, öğlen bitti.
Ben deplasman tribününden alacağım biletleri. -
Biletler bitmiş. Birde fiyat Bursa' ya göre fahiş fiyattan satılıyordu. Ama yine de tribünler hıncahınç dolacaktır. Deplasman tarafına da bilet bulunabileceğini sanmıyorum. -
tuh ya ev sahibi takımın bittiyse deplasman takımının biletler hiç kalmaz. Biletler zaten kaç kişilik stad -
Evet , bende ev sahibi tarafından alacaktım bileti , ama çok kısa sürede tükenmiş. Yine evde izleyeceğiz -
Deplasman tarafından bulamaz mıyız? Erkenden giderim ama geçen sene arkadaşlar fb maçına bulamamıştı onun gibi olucak -
quote:
Orjinalden alıntı: Ctrlshft
Deplasman tarafından bulamaz mıyız? Erkenden giderim ama geçen sene arkadaşlar fb maçına bulamamıştı onun gibi olucak
Deplasman tarafında da ne maç izletirler ya! -
Deplasmandan pazar günü alıyoruz Beyler ona göre
Saat 7 de kuyruktayız Biletler 10 da satışa çıkıcak Atatürk Kapalı Spor Salonun önunden ...
Herseneki gibi 1 kişiye 2 bilet teranesi dönüyor ama ...Biletler nedense 100 kişi almadan bitiyor...
Şansınız varsa alırsınız.. Ben Alamazsam ua bursa ya başvurcam artık ali ye -
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
Deplasmandan pazar günü alıyoruz Beyler ona göre
Saat 7 de kuyruktayız Biletler 10 da satışa çıkıcak Atatürk Kapalı Spor Salonun önunden ...
Herseneki gibi 1 kişiye 2 bilet teranesi dönüyor ama ...Biletler nedense 100 kişi almadan bitiyor...
Şansınız varsa alırsınız.. Ben Alamazsam ua bursa ya başvurcam artık ali ye
bu sene yattı o zaman ben görüklede oturuyom ben gideseye kadar kuyrukta kimse kalmaz
napalım nasip değilmiş
-
Ben yardımcı olayım size ! -
Ben Gs maçına girersem Bursa diye bağırırım hiç Gs diye bağırmam. bir kerede Bursa şampiyon olsun ne var yani? -
İstanbula bilet geliyomuş raatız -
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurrBH
İstanbula bilet geliyomuş raatız
hepsi istanbula gidiyor zaten -
selim'de gözükmüo ya hiç
bilet alalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X