Şimdi Ara

Bursaspor - Galatasaray maçına gelecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa - gs maçına gelecek var mı arkadaşlar? Biletler bugün satışa çıktı. Bu sene ilk defa maça gidicem Deplasman takımı biletleri pazar günü satışa çıkacak Gs tarafına bilet bulabilir miyim? Bulamazsam bursa tarafından alıcam Bursalı arkadaşlardan yardım bekliyorum...

• Bursa biletleri sabah çıktı, öğlen bitti.

Ben deplasman tribününden alacağım biletleri.
  • Biletler bitmiş. Birde fiyat Bursa' ya göre fahiş fiyattan satılıyordu. Ama yine de tribünler hıncahınç dolacaktır. Deplasman tarafına da bilet bulunabileceğini sanmıyorum.
  • tuh ya ev sahibi takımın bittiyse deplasman takımının biletler hiç kalmaz. Biletler zaten kaç kişilik stad
  • Evet , bende ev sahibi tarafından alacaktım bileti , ama çok kısa sürede tükenmiş. Yine evde izleyeceğiz
  • Deplasman tarafından bulamaz mıyız? Erkenden giderim ama geçen sene arkadaşlar fb maçına bulamamıştı onun gibi olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

Deplasman tarafından bulamaz mıyız? Erkenden giderim ama geçen sene arkadaşlar fb maçına bulamamıştı onun gibi olucak

Deplasman tarafında da ne maç izletirler ya!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe | Haftanın maçı |
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deplasmandan pazar günü alıyoruz Beyler ona göre

Saat 7 de kuyruktayız Biletler 10 da satışa çıkıcak Atatürk Kapalı Spor Salonun önunden ...
    Herseneki gibi 1 kişiye 2 bilet teranesi dönüyor ama ...Biletler nedense 100 kişi almadan bitiyor...
    Şansınız varsa alırsınız.. Ben Alamazsam ua bursa ya başvurcam artık ali ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Deplasmandan pazar günü alıyoruz Beyler ona göre

Saat 7 de kuyruktayız Biletler 10 da satışa çıkıcak Atatürk Kapalı Spor Salonun önunden ...
    Herseneki gibi 1 kişiye 2 bilet teranesi dönüyor ama ...Biletler nedense 100 kişi almadan bitiyor...
    Şansınız varsa alırsınız.. Ben Alamazsam ua bursa ya başvurcam artık ali ye

bu sene yattı o zaman ben görüklede oturuyom ben gideseye kadar kuyrukta kimse kalmaz

napalım nasip değilmiş

• Ben yardımcı olayım size !
  • Ben Gs maçına girersem Bursa diye bağırırım hiç Gs diye bağırmam. bir kerede Bursa şampiyon olsun ne var yani?
  • İstanbula bilet geliyomuş raatız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurrBH

İstanbula bilet geliyomuş raatız

hepsi istanbula gidiyor zaten
  • selim'de gözükmüo ya hiç
    bilet alalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.