Şimdi Ara

Giriş Seviyesindeki Zerafet: Motorola W180

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Giriş Seviyesindeki Zerafet: Motorola W180

+ lar

*İnce şık tasarım
    *65k görece güzel diyebilceğimiz renkli ekran
    *Crstaltalk ile pürüzsüz ses iletimi
    *Güçlü dış hoparlör
    *9 kanal hafızalı fm radyo
    *görev ve etkinlik girebileceğiniz kapsamlı ajanda uygulaması
    *5 farklı zaman atayabilceğiniz alarm
    *hesap makinası, kronometre
    *100 gelen, 100 gönderilen, 10 taslaklar, 10 tane de iletildi raporları için hafıza
    *2,5mm standart kulaklık girişi
    *mini usb üzerinden şarj olması da artı olarak gösterilebilir
    *3 tane oyun var ama langırttan bozma futbol oyunu, java oyunların kol gezdiği şu günlerde oldukça gülünç kalıyor
    *alıştıktan sonra kendine has, kullanıcısını memnun eden bi arayüzü ve kullanıjmla ilgili detaylı ayar seçenekleri var

- ler

yeni msj oluştur sayfasına en fazla 335 karaktere kadar giriş yapabiliyorsunuz(-), buda maksimum 3 sayfaya kadar msj gönderebileceğiniz anlamına geliyor(-)

telefonda not alabilceğiniz bir uygulama mevcut değil(-). ancak bişeyler yazdıktan sonra msjı göndermeden kırmızı tuşa basarak çıkış yaparsanız yazınız taslaklara kaydediliyor(+) buda not almak için kullanabilceğiniz en makul yöntem(+) ancak tasalaklarda maksimum 10 msj hakkınız olduğundan not almak yada bu özelliği kullanmak çoğu durumda işlevsel olmaktan çok eziyete dönüşebiliyor(-) en azından ben, çoğu durumda kontrolüm dışında bu bölümün dolduğunu ve yazdığım yazıların kaydedilmeden güme gittiğini acı bir şekilde deneyimledim.

not alabilceğiniz bir diğer kısım ajanda bölümündeki etkinliğe isim verdiğiniz kısım, ancak buraya da maksimum 60 karaktere kadar giriş yapabiliyoprsunuz ve bu menüyü kullanmak işlevsel olmaktan uzak.

msj attığınızda "ulaştırıldı" raporunu görmek isterseniz, en fazla 10 rapor kaydedilebildiği için bu durum avea nın 500 sms muhabbetini kullanırken telefona yeni msjlar gelmesini engelliyor, yada cihazın geç tepki vermesine neden oluyor(-)

batarya 2 - 2,5 gün civarında gidiyor ama 3 yada 4 gün de gidiyor olabilir. açıkcası 3 aydır kullanmama rağmen tam olarak kaç gün gittiğini kestirebilmiş değilim, tutarsız davrandığı bir gerçek(?) yada benim fazla dikkat etmediğim(!) ...

gsmarena.com | ürün özellikleri;
    http://www.gsmarena.com/motorola_w180-2151.php

akakce.com | en ucuz nerde bulurum;
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-motorola-w180-fiyati,012292.html

sonuç: 50 YTL ve altı fiyata bulursanız kaçırılmaması gereken bir cihaz, ama asıl önemli konu, hiç de öyle ucuz, özelliksiz bir cihazmış gibi durmuyor, asıl önemli olan konu bu

face1tr

• Migrosta 36 ytl idi...

But,you were deceived...And now, your Republic shall fall!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

Migrosta 36 ytl idi...

evet işte, bu tarz damping fiyatları gördüğünüzde kaçırmayın, bende 3 ay kadar önce carrefour dan benzer bir kampanya dahilinde almıştım.. iş görsün diye aldım, sonrasında herkesten olumlu yorumlar almaya başladım, kaç mp bu, kamerası nerde gibi sanki cihaz üst seviyeden bi modelmiş gibi çevremdekilerden sorular almaya başladım falan filan..

zaten bu yüzden de bu konu başlığını açma gereği hissettim. adi, uyduruk görünümlü bi cihaz değil, yukardaki fotoğrafı referans almayın, orda cidden kötü çıkmış .. incecik, hafif, dokulu tıttıklı elde sağlamlık hissi uyandıran yapısıyla giriş seviyesinde alınabilecek cihazların başında yer alıyor

• http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=6752547&shopCategoryId=8393

30 küsür fiyattan bahsederken radyoya sahip olmayan, ve monokrom ekrana sahip alt versiyon W156 dan bahsediyor olabilirsin ^
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=6752547&shopCategoryId=8393

30 küsür fiyattan bahsederken radyoya sahip olmayan, ve monokrom ekrana sahip alt versiyon W156 dan bahsediyor olabilirsin ^

Evet haklısın benim gördüğüm buydu.
    14 lira daha bulur senin önerdiğini alır millet.

But,you were deceived...And now, your Republic shall fall!

• Uygun fiyatı ve özellikleriyle giriş seviyesinde güçlü bir telefon. CrystalTALK teknolojisi ile rakiplerinden üstün. Tipide güzel. İnceleme için teşekkürler face1tr.

bu arada çok da abartmadan konuyu sonlandırmanın vakti geldi, sonuç itibariyle 40 - 50 liralık bir telefondan bahsediyoruz..

olurda alıp kullanma şansı yakalarsanız beni hatırlayın daha ne diyeyim

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 30 Eylül 2008; 12:29:29 >
  • Ben W156 sını Migrostan 39,90 ytl ye aldım. İhitiyacım da yok, fiyatını ucuz görünce sırf meraktan aldım. Şarj edip hemen denemeye koyuldum. Alo demek için çok güzel bir cihaz. Karşı tarafın sesi çok iyi duyuluyor. Handsfree ve titreşim özelliği var..Ama menüsü ve mesaj yazımı çok yavaş. Sanırım radyolu ve renkli ekranlı modeli de böyledir...
    ama menü geçişlerinde yada msj yazarken cihazın kasılması yada donması, yavaşlaması gibi bi problemle en azından ben, kullandığım dönem içerisinde karşılaşmadım, evet bi ikikez harflerin geç gelmesi durumyla karşılaşıyorsun ama sen msjı yazmaya devam ederken o sana bi şekilde yetişiyor, bi kaç kez yaşadığım oldu, zaten yukarda da yazdığı gibi asıl yavaşlık yada donma, çoklu msj gönderimlerinde oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 2 Ekim 2008; 21:40:38 >

Gürültülü ortamlarda karşı tarafın sesini duymak zor olabiliyor (bkz:ikarus otobüsler). Crystal Talk konuşmalarınızda büyük avantaj tabii ki, karşı tarafın sizi net duyduğundan emin oluyorsunuz.

Pil çok kurcalamıyorsanız en son ne zaman şarj ettiğinizi unutturacak kadar uzun süre gidebiliyor. Net bir ölçüm yapmadım; ama bana rahat 5 gün filan gidiyor sorunsuz şekilde.

Mini USB'den şarj oluyor, sadece kendi adaptörü ile. Herhangi bir mini USB kablo ile bilgisayara takıp şarj edemiyorsunuz ne yazık ki.

Bir diğer rahatsızlık eğer mesaj açık şekilde unutursanız ya da bilgi ve/veya hücre mesajı gelirse o mesajı okumadan metin mesajlarının geldiğini duymuyor, görmüyorsunuz. Çok kez böyle gelen mesajları saatler sonra cevapladığımı bilirim.

Yine İstanbul'un bu gürültülü yaşantısında telefonun sesinide duymanız bayağı zor oluyor. Kendi melodilerinin de sesi çok yüksek olmadığı için çağrı kaçırmanız da muhtemel.

Titreşim ise bol cepli bir pantolonda hissetmeniz zor.

Bunlar sadece benim belirtmek istediğim noktalar; ama bu fiyat seviyesinde fazlasını beklememek lazım.

Saygılar,
    Sound

• Hepsiburada'dan sipariş ettim. Bakalım göreceğiz nasıl birşey.Çok ince ve ucuz bir cihaz arıyordum.Bu arada kutudan kulaklık çıkıyor mu arkadaşlar W180 de?
  • bende bugun migrostan W156yı babanneme aldım bu telefonu yanında bulunsun diye çok hoşuma gitti iki tane aldım ikinci telefon olarak kullandığım C113anın yenilenme vakti gelmişti tuşları çok hoşuma gitti dokunmatik gibi bi hava uyandırıyor onun dışında anti nokia olarak hala ısrarlıyım 1200 yerine kesinlikle tavsiye ederim migrosta fiyatı hala ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocka -- 3 Kasım 2008; 15:55:06 >

• Arkadaşlar benim bu telefonun[w156(pc w160 olarak görüyor)] usb driverina ihtiyacım var, neler yapabilirim bir bakmak, kurcalamak istiyorum. Araştırdım bayağı ama bir sonuca varamadım... Birisi ilgilenebilirse çok sevnirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 15 Kasım 2008; 15:16:29 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

Arkadaşlar benim bu telefonun[w156(pc w160 olarak görüyor)] usb driverina ihtiyacım var, neler yapabilirim bir bakmak, kurcalamak istiyorum. Araştırdım bayağı ama bir sonuca varamadım... Birisi ilgilenebilirse çok sevnirim...

Kurcalayacağın bir özelliği yok.

Orjinalden alıntı: PHI

Giriş seviyesindeki zerzavat olarak okumuşum başlığı

süper

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

Arkadaşlar benim bu telefonun[w156(pc w160 olarak görüyor)] usb driverina ihtiyacım var, neler yapabilirim bir bakmak, kurcalamak istiyorum. Araştırdım bayağı ama bir sonuca varamadım... Birisi ilgilenebilirse çok sevnirim...

Kurcalayacağın bir özelliği yok.

Diyorsun? Ozaman arama iptal...

• arkadaşlar telefon gayet güzel ve hoş tabii ki zarif ve küçük telefonları sevenler için ama insanlar telefonu sırf müzik dinlemek için alıyorlar ben de zenstone var diye bunu aldım şarjıda iyi gidiyor ve şarj makinesi mp3 ümüde şarj ediyor:D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.