Şimdi Ara

Hp Pavilion Dv5 1002 AMD Isınma sorunu?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dv5 1002 aldım dun aksam yaklasık bı saat acık kaldı ve ınanılmaz ısındı elımı uzerıne koyup yazı bıle yazamıyorum kullananlar varmı neden boyle ısınıyo teknık bı problemmı acaba eger oyleyse gerı ıade edıcem

| AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |

Nissan Skyline R34 GTR V-Spec II Nur
  • Yok Dostum Bütün Hp Pavillion Serisi Öyle Bendede Var. Soğutucu almayı düşünüyorum.Bu arada laptopu çok ısındırmamanı tavsiye ederim. Çünkü işlemcinin hızı bi süre sonra ilk performansından daha düşüğünü vermeye başlıyor.Hemen bi soğutucu al.Şahsen Ben 2 haftadır kullanmıyorum bilgisayarı.Soğutucu alıcam Gittigidiyor.com dan bakabilirsin. 35-50 lira arası güzel bi soğutucu bulabilirsin Kolay Gelsin
    | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |

Nissan Skyline R34 GTR V-Spec II Nur
  • Doru söylüyorsun kardeşim bndede var aynı pc baya ısınıyor.Arkadaşda acer var kıyaslıyorum o fazla ısınmıyor ve bızımkının yanında hiç diyebilirim yani.Ben açıyorum pc yi sogutucu fanı hemen devreye gırıyor ve neredeyse hiç durmadan saatlerce çalışıyor,arkadaş acıyor ne fan calışıyor nede ısınıyor!!!
  • ewet arkadaslar aynı problemı benmde yasıyorum ısınma ama son zamanlarda eskısısı kadar ısınma olmuyor ve bır derdım daha var bataryam 1 saat gıdıyor herkeste mı bole yoksa bende mi merak ettım... tskler.
  • evet bendede pavilion dv5 1002 et var. aşırı derecede ısınıyor. vatan bilgisayardan 55 liraya soğutucu aldım. nispeten iyi geldi ama hala çok ısınıyor. bilgisayarı garantisi dolmadan servise verip fan temizliği yaptırmayı düşünüyorum.

anakart a ihtiyacım var..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.