System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats içinde UIPhoneFormats.plist dosyasını değiştiricektim fakat bu dosya klasör içinde yok. sanırım değişiklikler yapılmış bu durumla ilgili. Yenisi nerde olabilir acaba ? (bu dosyayı editleyerek iphone'a numara formatlarını ayarlıyorduk)
international dan formatı turkiye şeçtiğin zaman zaten numara formatıda uyumlu oluyor eksta bişey yapmana gerek yok
barbee çok teşekkürler. sayende 2.1'e cydia ve installer kurarak geçtim.
arkadaşlar sizlerede tavsiye ediyorum. dfu moda alın ve sorunsuz geçin
çalısıyomu bu yöntem calısmıyomu şimdi
crackli appleri görmeyenler muhtemelen önceden customize veya categories kullanıyorlardır crackli appleri yükledikten sonra telefonu kapatıp açın boss prefs yükleyip poof uygulmasyla görünürlük olayını on konumuna getirin görürsünüz crackli app leri
Cuma gecesi saat 2'de geçmişim 2.1'e şarjı da tam doldurup.. 2 tık indi sadece %80'lerde hala, anlam veremiyorum artık... :)
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
Cuma gecesi saat 2'de geçmişim 2.1'e şarjı da tam doldurup.. 2 tık indi sadece %80'lerde hala, anlam veremiyorum artık... :)
devamlı oynamısyosun belkıde bende en kıral pil 1 gün gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: Teknik.Servis
quote:
1. nesil iphone mi seninki yoksa 3G modelimi
2g ama benım elımden düşmüyo akümü bağla dıceksın
costum değil custom olacak o başlık
2G 16 Gb... Evet hiç oynamadım haklısın ama çok fazla telefonla konuştum...
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
quote:
quote:
2G 16 Gb... Evet hiç oynamadım haklısın ama çok fazla telefonla konuştum...
quote:
quote:
quote:
zaten 2 çizgi inmiş oda konusmussun dıe oynasan hiç bişi kalmıca demekkı fark görüyorum 1.1.4'e göre ama o kadarda bir fark yok en fazla yarım saat atmışlar ileriye
Yok zaten 1.1.4'teyken de 3-4 gün gidiyordu pilim... Ekran ışığı en kısıkta... İyi bakıyorum iPhone ve dizüstümün pillerine... :)
quote:
Yok zaten 1.1.4'teyken de 3-4 gün gidiyordu pilim... Ekran ışığı en kısıkta... İyi bakıyorum iPhone ve dizüstümün pillerine... :)
sen bayağı iiii bakıyosun öyleyse
Evet işte hep tam şarj ve bitmeye çok çok yakınken şarj etmek vs vs...
quote:
quote:
sen bayağı iiii bakıyosun öyleyse
güzel
güzell
/stash/Applications içine atılan programları respringden sonra görmüyor?! Cydia' da dün gördüğüm bir program vardı cache delete falan diye şimdi bulamıyorum onun adını bilen var mı? bu program gösterme işini hallediyordu bu program bildiğim kadarıyla..
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33
arkadaşlar boşuna yüklüyorsunuz ne kadar crackli app varsa hiç biri çalışmıyor simgeler görnmüyor 2 telefonda denedim
ben hepsini kullanıyorum. no problem dostum.
Simgeler gözükmüyor diyenler bendede gözükmüyordu çözümü şöyle buldum:
Cydia' dan mobileterminal ve erica tools yüklenir search' e terminal sonradan erica yazarsanız göreceksiniz...
MobileTerminal' i açın, appLoad yazın return' e basın bu kadar... Springboard' a geri döndüğünüzde yüklediğiniz programlar yüklenmiş olacak menüye..
quote:
Orjinalden alıntı: fuhayer
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33
arkadaşlar boşuna yüklüyorsunuz ne kadar crackli app varsa hiç biri çalışmıyor simgeler görnmüyor 2 telefonda denedim
ben hepsini kullanıyorum. no problem dostum.
quote:
Evet işte hep tam şarj ve bitmeye çok çok yakınken şarj etmek vs vs...
o taktik cok ise yarıyor. bende o taktiki kullanıyordum benim bütün sarjlı cihazlarımda. gözle görülür bir sekilde performans artısı oluyordu. (en azından benim telefonumda:D).