Şimdi Ara

Divx Pc de mi yoksa, Player la mı izlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Pc 32"samsung 32s81b tv ye bağlı hdmi to dvi kablo ile birlikte Km-Gom player ve k-lite mega codec kullanıyorum, alacağım herhangi bir player (divx,dvd, mkv vs.) bi kombineden daha iyi görüntü ve ses verebilirmi.Ses sistemi I-Trigue 3400 2+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 29 Ağustos 2008; 17:28:03 >

• BS da istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, en iyisi BS(pc) dır. BS da en yüksek çözünürlüklü mkv(divx) leri açabilirsin, ama oynatıcıda bunu yapamazsın sırf bunun için BS fiyatında player almalısın ki ondada ileride bir yenilik ekleyemezsin, her yönden pc en iyisidir.

Playerinleri ses çıkışları çok yüğksek değildir, sese o kadar önem veriyorsan creative x-fi ses kartı modellerine bak..
    Zaman kalmadı,sayım başladı uzun bir ömür yalan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

BS da istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, en iyisi BS(pc) dır. BS da en yüksek çözünürlüklü mkv(divx) leri açabilirsin, ama oynatıcıda bunu yapamazsın sırf bunun için BS fiyatında player almalısın ki ondada ileride bir yenilik ekleyemezsin, her yönden pc en iyisidir.

Playerinleri ses çıkışları çok yüğksek değildir, sese o kadar önem veriyorsan creative x-fi ses kartı modellerine bak..

Haklısın hocam bende farkındayım ama kaşınıyorum, para bolya saçacak yer arıyorum.

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Abi uzanıp yatağa izlemek istiyorsan divx player'da izlemelisin.

Pc zaten lcd tv ye bağlı, bu şekildede uzanıp izliyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.